Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

14-03-2021, 11:55

nicram pisze:
14-03-2021, 11:06
Rzekł wierny uczeń Zięby. Lewoskrętnej witaminy C, młot na koncerny farmaceutyczne i antyszczepinkowiec. Weź nie ośmieszaj się już pajacu. Twoje rozumienie niektórych procesów jest tak samo ułomne jak "fakty", które tu przedstawiasz. Po prostu jesteś małym zakompleksionym ratlerkiem, który myśli, że może być doktorem Wilczurem i że google wszystko mu powie.
Zacznijmy od tego, ze pajac to ten ktorego widzisz w lustrze. Nigdy nie pisalem, ze Zieba to ktos kogo trzeba sluchac, ze go slucham, nigdy nic nie pisalem o zadnej lewoskretnej witaminie C ani nigdy nic od niego nie kupilem. Wymyslasz sobie takie slowa klucze, bo tylko na tyle cie stac blaznie, ktory sie wypowiada o sporcie nie majac pojecia, i sadzac kocopoly o napieciu miesniowym. Kazdy kto sie zna na sporcie, wie ze siedzac na dupie tydzien mozna miec szczyt formy i super tonus miesniowy. Ty "wiesz" ze nie ma formy po tygodniu siedzenia, bo "kiedys uprawiales sporty" Wypowiadasz sie na kazdy temat w ten sposob. Z ozobem sprzeczales sie nt stekow, choc on w tym robil a ty nie. Na wszystkim sie widac znasz najlepiej.

Mistrzowskie strzaly z fizjologii zywienia i biochemii (ktora wg ciebie jest zacofana) takie jak "alkohol wspomaga trawienie" czy "nie wolno jesc owocow na noc" "Fruktoza to naprawde zdradliwy cukier" albo "owoce przestawiaja metabolizm na akumulacje tluszczow" swiadcza o tym, ze wypowiadasz sie na kazdy temat nie majac o tym bladego pojecia, najwyrazniej biochemie zaliczyles po znajomosci.

Co do googla.. wpisanie w glupiego gugla "alkohol+trawienie" bolesnie obnaza twoje braki, bo wyskakuje milion stron z "mitami o tym, ze alkohol wspomaga trawienie"

Tak, ze o kompleksach raczej nie wspominaj, machasz tymi chudymi piasteczkami w przeswiadczeniu, ze "orasz", skup sie raczej na rozmowach z innymi podobnymi sobie klakierami. Mi sie nie chce z toba przepychac kolejny raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

14-03-2021, 12:01

LIST DO COVIDIOTY
Szanowny Covidioto!
Ja, foliarz zwracam się do Ciebie w sprawie wyprostowania pewnych nieścisłości w kwestii Covid-19
Mnie naprawdę nie przeszkadza, że nosisz pieluchę na pysku i jesteś dumny z bycia kretynem
To Twoja osobista sprawa, wszak w demokracji każdy imbecyl ma prawo do swoich poglądów
Nie przeszkadza mi także, że srasz w portki z tego napięcia w kolejce do szczepienia, to również Twój i tylko Twój wybór
Zupełnie nie przeszkadza mi rownież, że twórcy operacji PLANDEMIA zdołali zrobić ci gówno z mózgu i cieszysz się z życia w obozie z powodu choroby o wskaźniku śmiertelności na poziomie grypy z powikłaniami
Nic mi do Twojego postrzegania świata
Nic mi do Twoich bogów i ekspertów
Nie przeszkadzają mi Twoje medialne rekolekcje covidowe i uroczyste celebracje kolejnych fal mutacji i bzdur
Mnie tylko wkurwia to, że przez Ciebie tępy połmózgu ja nie mogę normalnie egzystować
I tylko to mnie wkurwia, nic więcej
Że nie mogę pojść do kina na film bo przez to, że jesteś prymitywnym pustakiem, mnie nie wpuszczą na salę bez chomąta na nosie
Że przez Ciebie i jeszcze 25 milionów podobnych debili w "tenkraju", ja i ludzie tak jak ja myślący, jesteśmy spychani do getta
Że patrzysz na mnie jak na kosmitę na ulicy, w sytuacji gdy to ja jestem z ziemi a ty z kosmosu
Tak w ogóle to wszystko w porządku ze mną, wkurwia mnie tylko to co wyszczególnilem powyżej
Mam zatem do Ciebie Covidowy Czubku bardzo serdeczną prośbę
Spakuj się razem ze swoimi ziomkami i wypierdalajcie na Madagaskar!
Razem z waszymi TVNami, Simonami, Horbanami, kagańcami i strzykawkami
Tam możecie robić co tylko wam się żywnie podoba!
Możecie założyć Scjentologiczny Kościół Covidowy i się masturbować 24 na dobę
Możecie swoim dzieciom tam pisać historię pandemii i czytać im na dobranoc
Byle z dala ode mnie
Byle z dala od nas
Bez wyrazów szacunku
Podpisał: szur, foliarz, naukowy teoretyk spisku
*/znalezione w czeluściach internetu.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 12:03

lol
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 12:45

Coraz więcej szurów:

Za Interią:
Irlandzkie władze medyczne zarekomendowały wstrzymanie szczepień preparatem AstraZeneca.
O rekomendacji poinformował główny doradca ds. medycznych rządu Irlandii, dr Ronan Glynn. Jak wyjaśnił, decyzja o czasowym wstrzymaniu szczepień preparatem brytyjsko-szwedzkiego koncernu AstraZeneca była oparta na negatywnej opinii HPRA, czy głównego urzędu regulacyjnego do spraw produktów medycznych (Health Products Regulatory Authority) oraz Narodowego Komitetu Doradczego ds. Szczepień (NIAC).

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5106403
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
nicram

14-03-2021, 15:03

Triceratops pisze:
14-03-2021, 11:55
nicram pisze:
14-03-2021, 11:06
Rzekł wierny uczeń Zięby. Lewoskrętnej witaminy C, młot na koncerny farmaceutyczne i antyszczepinkowiec. Weź nie ośmieszaj się już pajacu. Twoje rozumienie niektórych procesów jest tak samo ułomne jak "fakty", które tu przedstawiasz. Po prostu jesteś małym zakompleksionym ratlerkiem, który myśli, że może być doktorem Wilczurem i że google wszystko mu powie.
Zacznijmy od tego, ze pajac to ten ktorego widzisz w lustrze. Nigdy nie pisalem, ze Zieba to ktos kogo trzeba sluchac, ze go slucham, nigdy nic nie pisalem o zadnej lewoskretnej witaminie C ani nigdy nic od niego nie kupilem. Wymyslasz sobie takie slowa klucze, bo tylko na tyle cie stac blaznie, ktory sie wypowiada o sporcie nie majac pojecia, i sadzac kocopoly o napieciu miesniowym. Kazdy kto sie zna na sporcie, wie ze siedzac na dupie tydzien mozna miec szczyt formy i super tonus miesniowy. Ty "wiesz" ze nie ma formy po tygodniu siedzenia, bo "kiedys uprawiales sporty" Wypowiadasz sie na kazdy temat w ten sposob. Z ozobem sprzeczales sie nt stekow, choc on w tym robil a ty nie. Na wszystkim sie widac znasz najlepiej.

Mistrzowskie strzaly z fizjologii zywienia i biochemii (ktora wg ciebie jest zacofana) takie jak "alkohol wspomaga trawienie" czy "nie wolno jesc owocow na noc" "Fruktoza to naprawde zdradliwy cukier" albo "owoce przestawiaja metabolizm na akumulacje tluszczow" swiadcza o tym, ze wypowiadasz sie na kazdy temat nie majac o tym bladego pojecia, najwyrazniej biochemie zaliczyles po znajomosci.

Co do googla.. wpisanie w glupiego gugla "alkohol+trawienie" bolesnie obnaza twoje braki, bo wyskakuje milion stron z "mitami o tym, ze alkohol wspomaga trawienie"

Tak, ze o kompleksach raczej nie wspominaj, machasz tymi chudymi piasteczkami w przeswiadczeniu, ze "orasz", skup sie raczej na rozmowach z innymi podobnymi sobie klakierami. Mi sie nie chce z toba przepychac kolejny raz.
LOL. Doświadczenie powinno już cię nauczyć, że nie warto ze mną wchodzić w dyskusję jeżeli chodzi o kwestię biologii, bo okaże się po raz kolejny, że zostaniesz zrównany z glebą jak ostatnie sto razy. Polecam pójść w końcu do szkoły i ogarnąć podstawy. I kolejne zniknięcie na parę tygodni nic ci tutaj nie pomoże pajacu. I nie fikaj z tymi mięśniami, bo przypomnij sobie jak to wyzywałeś od pigmejów Sebastiana, a okazało się później, że parę osób wie jak wyglądasz...:-D Wielokrotnie powtarzałem, że wchodzenie z tobą w jakkolwiek dyskusję mija się z celem. Na szczęście wielu już to wie. EOT.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Triceratops

14-03-2021, 15:30

No widzisz synku, tylko na tyle cie stac, jak zwykle ucieczka w stek inwektyw i personalnych przytykow, najczesciej wlasnych urojen.

Z checia sie przekonam o twoich biologicznych potegach, bo te bzdury, ktore wypisales o alkoholu na trawienie, straszliwej fruktozie i szkodliwosci owocow na noc i metabolizmie przestawionym na tycie (co to kurwa w ogole za cudo xD) to sa opowiesci babci wiesi, takie bazarowe "mundrosci" bab z targu, ktore z nauka i biochemia nie maja nic wspolnego :D Dawaj mistrzu biochemii, rozwiej te klechdy domowe na niwie fizjologii zywienia i biochemii. Dlaczego te straszliwe owoce sa takie zabojcze na noc. Zrownaj mnei z gleba "sto razy"
Podejrzewam, ze podstawy to ty masz ciagle nieogarniete.

Co do cwiczen i wygladu... po co ty sie w to pchasz? No tyle masz do powiedzenia, jakies tam ploty i ploteczki, z ktorych sie moge tylko posmiac... na twoje nieszczescie wszyscy wiemy jak wygladasz ty, mala wychudzona pizda w szaliczku i okularkach, kozaczaca tylko na forum, temat Vader strona 217 jak kogos ciagle to interesuje.......waga papierowa jest dla ciebie nieosiagalna. Ale zostawmy to.... no opowiedz nam o tym napieciu miesniowym po tygodniu nietrenowania ;D Moze rzeczywiscie wszyscy ciezarowcy dowiedza sie, ze traca forme przed zawodami siedzac na dupie, zamiast zapierdalac do upadlego xD Mistrzu sportu.

Co do wchodzenia w dyskusje, po pierwsze nie ja zaczynalem dyskusje, z toba, po drugie takie cos jak dyskusja z toba nie istnieje. jest tylko stek emocjonalnych wyzwisk. Za kazdym razem jest tak samo, zaczynasz wyzywac i konczysz tak samo. W srodku nie ma nic.
No ale masz teraz szanse sie wykazac z biologii, bo na razie to tylko w Zurnalu Dermatologii byl twoj artykulik, z ksiazek do zywienia cie nie kojarze.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 15:34

Ten Zięba to niesamowity kręt i tamten drugi lekasz co zomowcem był za komuny i teraz ten cwaniak furorę robi w internecie. Propagator witaminy D. Zapomniałem jak się nazywa.

Ty Triceratopsie pokazałeś już swoje prawicowe zatrzeciewienie, oczywiście nieodłącznie połączone z kwestionowaniem covida. To łączy wszystkich prawicowych szurów. Trzecia fala chula, w szpitalach robią się dramaty, a dla was najważniejsze jest żeby pójsć na lewo do knajpy, która powinna być zamknięta i nażreć się z uśmiechem na twarzy. I jeszcze w internecie się tym chwalić.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 15:56

Fanatyk pisze:
14-03-2021, 12:01
LIST DO COVIDIOTY
Szanowny Covidioto!
Ja, foliarz zwracam się do Ciebie w sprawie wyprostowania pewnych nieścisłości w kwestii Covid-19
Mnie naprawdę nie przeszkadza, że nosisz pieluchę na pysku i jesteś dumny z bycia kretynem
To Twoja osobista sprawa, wszak w demokracji każdy imbecyl ma prawo do swoich poglądów
Nie przeszkadza mi także, że srasz w portki z tego napięcia w kolejce do szczepienia, to również Twój i tylko Twój wybór
Zupełnie nie przeszkadza mi rownież, że twórcy operacji PLANDEMIA zdołali zrobić ci gówno z mózgu i cieszysz się z życia w obozie z powodu choroby o wskaźniku śmiertelności na poziomie grypy z powikłaniami
Nic mi do Twojego postrzegania świata
Nic mi do Twoich bogów i ekspertów
Nie przeszkadzają mi Twoje medialne rekolekcje covidowe i uroczyste celebracje kolejnych fal mutacji i bzdur
Mnie tylko wkurwia to, że przez Ciebie tępy połmózgu ja nie mogę normalnie egzystować
I tylko to mnie wkurwia, nic więcej
Że nie mogę pojść do kina na film bo przez to, że jesteś prymitywnym pustakiem, mnie nie wpuszczą na salę bez chomąta na nosie
Że przez Ciebie i jeszcze 25 milionów podobnych debili w "tenkraju", ja i ludzie tak jak ja myślący, jesteśmy spychani do getta
Że patrzysz na mnie jak na kosmitę na ulicy, w sytuacji gdy to ja jestem z ziemi a ty z kosmosu
Tak w ogóle to wszystko w porządku ze mną, wkurwia mnie tylko to co wyszczególnilem powyżej
Mam zatem do Ciebie Covidowy Czubku bardzo serdeczną prośbę
Spakuj się razem ze swoimi ziomkami i wypierdalajcie na Madagaskar!
Razem z waszymi TVNami, Simonami, Horbanami, kagańcami i strzykawkami
Tam możecie robić co tylko wam się żywnie podoba!
Możecie założyć Scjentologiczny Kościół Covidowy i się masturbować 24 na dobę
Możecie swoim dzieciom tam pisać historię pandemii i czytać im na dobranoc
Byle z dala ode mnie
Byle z dala od nas
Bez wyrazów szacunku
Podpisał: szur, foliarz, naukowy teoretyk spisku
*/znalezione w czeluściach internetu.
Ten co to napisał bez covidowego paszportu nigdzie nie pojedzie. Zostanie mu co najwyżej jego zapyziałe miasteczko i pisanie takich emocjonalnych bzdur. Jak nie pójdzie po rozum do głowy i się nie zaszczepi, zgnije w tej swojej wiosce. I bardzo dobrze. Z szurstwem trzeba ostro walczyć. Za nie noszenie maseczki ten osobnik powinien być na mieście ostro przybity do gleby przez odpowiednie służby. A póżniej do suki odizolowany. I za tą izolację powinno mu być ściągane z konta grube pieniądze. Czas na ostre środki a nie cackanie się z debilami.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-03-2021, 15:58

Mariusz Wędliniarz pisze:
Ten Zięba to niesamowity kręt i tamten drugi lekasz co zomowcem był za komuny i teraz ten cwaniak furorę robi w internecie. Propagator witaminy D. Zapomniałem jak się nazywa.

Ty Triceratopsie pokazałeś już swoje prawicowe zatrzeciewienie, oczywiście nieodłącznie połączone z kwestionowaniem covida. To łączy wszystkich prawicowych szurów. Trzecia fala chula, w szpitalach robią się dramaty, a dla was najważniejsze jest żeby pójsć na lewo do knajpy, która powinna być zamknięta i nażreć się z uśmiechem na twarzy. I jeszcze w internecie się tym chwalić.
Mariusz, pamietasz jak marcinek ci zalecal alkohol na poprawe trawienia? Chcial cie wykonczyc, popatrz
To, że alkohol wspomaga trawienie - to kompletny mit. Drażni on śluzówkę, czasem nawet uszkadza, zaburza naturalną pracę jelit i choć pozornie może się wydawać, że pod wódeczkę śledzik lepiej wchodzi, alkohol tak naprawdę utrudnia wchłanianie pokarmów. Pod jego wpływem procesy trawienia słabną, a my możemy odczuwać mniejszą potrzebę jedzenia. Kolejne fazy to niedożywienie, stany cukrzycowe, a nawet uszkodzenie mózgu.
Moze juz ci uszkodzil?
Alkohol wpływa pozytywnie na trawienie? Niestety nie – jest to kolejny mit. Alkohol podrażnia ściany żołądka, a jego nadużywanie może doprowadzić do patofizjologii m.in. w obrębie trzustki i wątroby, których prawidłowe funkcjonowanie wpływa na trawienie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

14-03-2021, 16:02

Za nie noszenie maseczki ten osobnik powinien być na mieście ostro przybity do gleby przez odpowiednie służby. A póżniej do suki odizolowany. I za tą izolację powinno mu być ściągane z konta grube pieniądze. Czas na ostre środki a nie cackanie się z debilami.
Wstyd. Co to za bzdury. Zakłamanie, propaganda i obłuda.Powinieneś trafić do więzienia za sianie fermentu i psychozy.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 16:07

Triceratops pisze:
14-03-2021, 15:58

Mariusz, pamietasz jak marcinek ci zalecal alkohol na poprawe trawienia? Chcial cie wykonczyc, popatrz
To, że alkohol wspomaga trawienie - to kompletny mit. Drażni on śluzówkę, czasem nawet uszkadza, zaburza naturalną pracę jelit i choć pozornie może się wydawać, że pod wódeczkę śledzik lepiej wchodzi, alkohol tak naprawdę utrudnia wchłanianie pokarmów. Pod jego wpływem procesy trawienia słabną, a my możemy odczuwać mniejszą potrzebę jedzenia. Kolejne fazy to niedożywienie, stany cukrzycowe, a nawet uszkodzenie mózgu.
Moze juz ci uszkodzil?
Alkohol wpływa pozytywnie na trawienie? Niestety nie – jest to kolejny mit. Alkohol podrażnia ściany żołądka, a jego nadużywanie może doprowadzić do patofizjologii m.in. w obrębie trzustki i wątroby, których prawidłowe funkcjonowanie wpływa na trawienie.
Posłuchaj, ja pije od małego odkąd pamiętam. Z kolegami ze wsi. Piwa, wódkę a i wina się zdarzają. U mnie wszystkie chłopy piją. Aby nie te co im zdrowie nie pozwala. Do tego jestem sprawny bo pracuję fizycznie na świeżym powietrzu na polach. Mam ponad 40 lat i jestem sprawnym, pijącym chłopem. Dużo jem. Jedyna niestrawność jaką mam to, że kope rzadko robie, zazwyczaj raz na tydzień, ale babka ma tak samo i to chyba rodzinne. Mózg jakoś mi pracuje, jedynie z pamięcią mam czasem problemy, ale wszystko rozumuje.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-03-2021, 16:09

To dobrze Mariusz. Popraw maseczke w takim razie. Mam nadzieje, ze piszesz w maseczce, bo ja sobie wzialem twoje porady do serca. Tylko nie wyzywaj mnie od prawicowcow, zwlaszcza jak ci pan Jacek placi.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

14-03-2021, 16:30

Im więcej czytam o covidiotach tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze mają przeorane łby ci ludzie. Głupie owce. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 16:33

Triceratops pisze:
To dobrze Mariusz. Popraw maseczke w takim razie. Mam nadzieje, ze piszesz w maseczce, bo ja sobie wzialem twoje porady do serca. Tylko nie wyzywaj mnie od prawicowcow, zwlaszcza jak ci pan Jacek placi.
Maseczke noszę jak wychodzę na dwór. Mam nadzieję, że nosisz i ty właśnie. Jak nie ffp2 i n95 to przynajmniej chirurgiczną noś. Szczególnie w sklepach i zamkniętych pomieszczeniach. Czyli przekonałem cię. Mam nadzieję, że i Fanatyk pójdzie tą drogą. Czyli jest jakiś postęp.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

14-03-2021, 16:34

Obrazek

Tzw. normalnosc. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 16:38

ozob pisze:
Im więcej czytam o covidiotach tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze mają przeorane łby ci ludzie. Głupie owce. (:
Jak twoja stara albo 94 letni dziadek założy maske to też powiesz że mają przorane banie? czy to tylko taka gadka z poziomu ciepłego fotelika przed monitorem?
Awatar użytkownika
Triceratops

14-03-2021, 16:50

Triceratops pisze:
Maseczke noszę jak wychodzę na dwór. Mam nadzieję, że nosisz i ty właśnie. Jak nie ffp2 i n95 to przynajmniej chirurgiczną noś. Szczególnie w sklepach i zamkniętych pomieszczeniach. Czyli przekonałem cię. Mam nadzieję, że i Fanatyk pójdzie tą drogą. Czyli jest jakiś postęp.
Ja Mariusz nawet teraz na forum pisze w maseczkach-nosze dwie naraz jak przykazales. Trzecia zakladam jak ide do kosciola, taka z krzyzem czerwonym. Przekonales mnie, tylko nie wiem czy ci ufac, bo troche smierdzisz pisem. Z tym jedzeniem jeszcze jezdze cos zjesc. Wlasciciel przeklina pisiorow strasznie, mowi na odwrot niz ty
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 16:53

Fanatyk pisze:
14-03-2021, 16:02
Za nie noszenie maseczki ten osobnik powinien być na mieście ostro przybity do gleby przez odpowiednie służby. A póżniej do suki odizolowany. I za tą izolację powinno mu być ściągane z konta grube pieniądze. Czas na ostre środki a nie cackanie się z debilami.
Wstyd. Co to za bzdury. Zakłamanie, propaganda i obłuda.Powinieneś trafić do więzienia za sianie fermentu i psychozy.
Skończył się czas na proszenie o noszenie. Wojsko i policja powinna przyszywać na stałe maseczki zbuntowanym i się nie pierdolić. Moje 5 podpunktów walki z covidem jest kilka postów wyżej. Ludzie nie chcieli po dobroci to teraz będą mieli spawane drzwi od chałup żeby nie roznosiła tłuszcza patogenu. Tylko, że ten rząd aby prosi o zachowanie dystansu. Pierdoleni amatorzy. Tu jest potrzebna 8-tygodniowa ścieżka zdrowia z prawdziwego zdarzenia, którą bym chętnie zaserwował.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

14-03-2021, 17:01

Triceratops pisze:
14-03-2021, 16:50
Triceratops pisze:
Ja Mariusz nawet teraz na forum pisze w maseczkach-nosze dwie naraz jak przykazales. Trzecia zakladam jak ide do kosciola, taka z krzyzem czerwonym. Przekonales mnie, tylko nie wiem czy ci ufac, bo troche smierdzisz pisem. Z tym jedzeniem jeszcze jezdze cos zjesc. Wlasciciel przeklina pisiorow strasznie, mowi na odwrot niz ty
Dziś mimo, że niedziela to jest ponad 17 tyś zakażeń przez takich padalców jak właściciel tej knajpy do której chodzisz, gdzie zaprasza ludzi żeby się zarażali, bo nowe BMW chce sobie kupić. Pis to amatorzy. Nie umieją stanowczo walczyć z covidem. Moje 5 punktów ścieżki zdrowia załatwiło by sprawę bardzo skutecznie. Ty, Fanatyk i wam podobni zapamiętalibyście te 8 tygodni do końca swojego życia. A maseczki nosilibyście jeszcze długo po mej narodowej kuracji, po to żeby weszło wam to w krew. I drucik przy krawędzi maseczki musiał by być szczelnie dogięty do nosa.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

14-03-2021, 17:08

mocny2_3 pisze:
14-03-2021, 16:38
ozob pisze:
Jak twoja stara albo 94 letni dziadek założy maske to też powiesz że mają przorane banie? czy to tylko taka gadka z poziomu ciepłego fotelika przed monitorem?
Mój dziadek umarł w wieku 77 lat. Powiem ci w tajemnicy, że w pewnym wieku ludzie po prostu umierają. Covid-19 to tylko kolejna przyczyną śmierci.
Zablokowany