pidżama + muzyka do poduszki.

nie polecam. longsliw jakiś taki coraz gorszy od japońca. muzyka hujowa i kompletnie niezrozumiała.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To są zwykle reedycje, zdaje się. Obie z Peaceville. Rape z 2017, Goat z 2015.r o b e r t pisze: ↑05-03-2021, 00:00Co to za wydania Akercocke , jakieś limity , ciężko dostępne , wersje japońskie , możesz napisać trochę szczegółów
Mam to co prawda w pierwszych biciach , ale chętnie kupie wydania limitowane Akerów
O prosze, i jakie wrazenia z Ornatorpet?Wódka i Piwo pisze: ↑05-03-2021, 12:52Allegiance - Complete Album Anthology box LP
Ornatorpet - Fjällets Gyllene Slott Lp
nie wiem czy kupujesz winyle, ale w tym przypadku polecam. te 2 dodatkowe wałki z dołączonej epy to wisienka na torcie
Chyba podoba mi się najbardziej zŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-03-2021, 14:06O prosze, i jakie wrazenia z Ornatorpet?Wódka i Piwo pisze: ↑05-03-2021, 12:52Allegiance - Complete Album Anthology box LP
Ornatorpet - Fjällets Gyllene Slott Lp
Coraz bardziej mnie ciekawi, że ludzie w to wsiąkają jednak powoli. Wywiad z tym kolegą był, nawet nieźle wyszło. Tylko strasznie się wkurza na porównywanie go do Burzum.
A dziękuję, bo to akurat mój zakup
A ta "Psychostasia" to co to za wydanie? Bo na discogs nie ma.
Sorry, mój błąd. Skąd wziąłeś? Na discogs winyli nie ma.SODOMOUSE pisze: ↑09-03-2021, 10:06jak nie ma , jak jest
https://www.discogs.com/Adramelech-Psyc ... se/5441212