FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Stary Metal
- w mackach Zła
Re: FURIA
Kupione i jak przyjdzie, to będzie słuchane.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
Dziwny materiał. Trzeba przysiąść i spróbować ponownie. W aucie słuchane nie będzie, to pewne.
- ozob
- zahartowany metalizator
No, dobra... Wegańskie granie. Mało to juz ma wspólnego z metalem. Grzecznie podziekuje i poczekam na lepsze czasy. O ile nadejdą.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Nie no, to jest EPka i nie ma dyskusji, a to co tam sobie twierdzi wytwórnia i portale to ich sprawa. To jest bardzo fajny eksperyment i ciekawostka, z przyjemnością słucham - ale na kontynuację Nocela, KML i tej "głównej" linii ich dyskografii wciąż czekam z niecierpliwością.
A jeśli chodzi o nowe utwory na koncertach - niee, moim zdaniem szału nie robią w tej wersji. To jest słuchowisko i tak powinno pozostać. Może jakby jakoś przearanżowali do krótszej bardziej zwartej formy, to tak, ale w wersji takiej jak na płycie, czy podczas koncertu już zagranego, to przyszłości zbyt dużej nie widzę, bo muzyka dużo traci.
A jeśli chodzi o nowe utwory na koncertach - niee, moim zdaniem szału nie robią w tej wersji. To jest słuchowisko i tak powinno pozostać. Może jakby jakoś przearanżowali do krótszej bardziej zwartej formy, to tak, ale w wersji takiej jak na płycie, czy podczas koncertu już zagranego, to przyszłości zbyt dużej nie widzę, bo muzyka dużo traci.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Wasyl
Zgadzam się.Anzhelmoo pisze: ↑21-02-2021, 21:22Nie no, to jest EPka i nie ma dyskusji, a to co tam sobie twierdzi wytwórnia i portale to ich sprawa. To jest bardzo fajny eksperyment i ciekawostka, z przyjemnością słucham - ale na kontynuację Nocela, KML i tej "głównej" linii ich dyskografii wciąż czekam z niecierpliwością.
-
Nuda. Na razie tylko takie słowo przychodzi mi do głowy po pierwszym i prawdopodobnie ostatnim odsłuchu. Nie moja bajka.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- Rumburak
Podsumowujac. Gruby opowiada coś o swoich transcendentnych doświadczeniach przy słuchaniu tych furiackich wypocin a na koniec każe innym wyciągać kij z dupy
jego niebinarny kolega kręci wąsem z uznaniem.
Omawiane wydawnictwo skierowane jest do osobników jak tych dwóch. Jeśli ktoś nie jest spasiony stulejarzem i querr z kręconym wąsem to co najwyżej wzruszy ramionami i spuści to w kiblu.

Omawiane wydawnictwo skierowane jest do osobników jak tych dwóch. Jeśli ktoś nie jest spasiony stulejarzem i querr z kręconym wąsem to co najwyżej wzruszy ramionami i spuści to w kiblu.
- vicek
- zahartowany metalizator
dokładnie.Rumburak pisze: ↑22-02-2021, 07:30Podsumowujac. Gruby opowiada coś o swoich transcendentnych doświadczeniach przy słuchaniu tych furiackich wypocin a na koniec każe innym wyciągać kij z dupyjego niebinarny kolega kręci wąsem z uznaniem.
-
Ja nie jestem w stanie słuchać wynaturzeń tych dwóch metroseksualistów. Kilka razy się odważyłem, miałem potem bolesne obstrukcje.vicek pisze: ↑22-02-2021, 10:25dokładnie.Rumburak pisze: ↑22-02-2021, 07:30Podsumowujac. Gruby opowiada coś o swoich transcendentnych doświadczeniach przy słuchaniu tych furiackich wypocin a na koniec każe innym wyciągać kij z dupyjego niebinarny kolega kręci wąsem z uznaniem.
- Rumburak
To zależy czy forum jest jeszcze miejscem do wyrażania swoich opinii-w mniej lub bardziej merytoryczny sposób-czy już tylko domem spokojnej starości w którym paru podstarzałych smutasów klepie się po pupach, głosząc jedynie słuszne poglądy.
-
- rasowy masterfulowicz
-