Gorzej jak telefon zaczyna do ciebie mówić. Jedziemy kiedyś z kolesiem przez las. Pracowałem w firmie, hydraulika silowa te sprawy. Gdzieś za Włocławkiem kumpel mi opowiada, że gość ma taki plac w lesie, piach nieutwardzone i leje z tych siłowników olej prosto w ten piach...i nagle telefon oznajmia. "Nie wolno wylewać oleju". Gdybym tego nie słyszał nigdy bym nie uwierzył. Mało do lasu nie wjechałem z tego wszystkiego.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jak na razie cała rzeczywistość krzyczy, że nie walnąłem głupoty i jest tak w istocie, włącznie z Tobą, który zaciekle broni sensu tych cytatów xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
535
Jak wygląda współczesny katolicyzm to każdy mniej więcej się orientuje. Dajecie tutaj jego popis, a właściwie świadectwo, bo tak przecież nazywacie te brednie i kurestwo.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pragnę tylko przypomnieć że katolicyzm opiera się na głupotach sprzed 2000 lat.
Find your flow
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Generalnie to się zgadza przy reklamach z FB czy Googla, bo szpiegują na potęgę, ale tutaj trzeba wziąć w obronę 535, bo akurat TipMedia ma własny system reklamowy i bardzo ograniczone możliwości śledzenia użytkowników. Inna kwestia to czemu nie korzysta z jakiegoś adblocka - to teraz standard nawet na komórkowych przeglądarkach.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
Guilty of being right
-
535
To proste. Nie umiem se założyć.uglak pisze: ↑01-02-2021, 18:55Generalnie to się zgadza przy reklamach z FB czy Googla, bo szpiegują na potęgę, ale tutaj trzeba wziąć w obronę 535, bo akurat TipMedia ma własny system reklamowy i bardzo ograniczone możliwości śledzenia użytkowników. Inna kwestia to czemu nie korzysta z jakiegoś adblocka - to teraz standard nawet na komórkowych przeglądarkach.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
- Oferma
Nie są. Pokaż mi biskupkę, papieżycę albo kardynałkę, to pogadamy.
Rozumiem, że ten z pobudek finansowo-światopoglądowo-konspiracyjnych już jest. Ty się sam czytasz?Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
Patrz wyżejTo miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
-
bartwa
To przecież rozwodniona wersja judaizmu dla gojów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-02-2021, 18:55Pragnę tylko przypomnieć że katolicyzm opiera się na głupotach sprzed 2000 lat.
- maciek z klanu
Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
Daj spokój, on zaraz będzie z katechizmem, jak Grześ z wnioskiem formalnym xDmaciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:16Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
- Bloodcult
@Papież
https://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BCyca_Joanna
Rozumiem że skoro nie było kobiety prezydent USA to znaczy że USA to kraj gdzie nie ma równości płci?
@antysemityzm
Jak ktoś mi pluje w mordę to mam najpierw sprawdzić czy to aby nie żyd bo żydowi wolno pluć na polaczka ?
Prawdziwy antysemityzm to tropie i szykany dowolnych żydów i nienawiść do nich. Judeorealizm to nie grzech
https://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BCyca_Joanna
Rozumiem że skoro nie było kobiety prezydent USA to znaczy że USA to kraj gdzie nie ma równości płci?
@antysemityzm
Jak ktoś mi pluje w mordę to mam najpierw sprawdzić czy to aby nie żyd bo żydowi wolno pluć na polaczka ?
Prawdziwy antysemityzm to tropie i szykany dowolnych żydów i nienawiść do nich. Judeorealizm to nie grzech
- Bloodcult
W Biblii jest dużo rzeczy dziwnych i szkodliwych. Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego ich nie przestrzegamy albo nawet nie słyszymy ich w Kościele czy na szkolnej katechezie ?maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:16Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
- maciek z klanu
No to dla mnie nie do zrozumienia. Są dogmaty wiary, które jako katolik powinieneś akceptować w 100 procentach, albo znaleźć sobie inną religie. A nie że wybierasz co ci pasuje i olewasz to co nie. To jeszcze gorsze niż oddanie Religi.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone
Analogia byłaby poprawna, gdyby w USA był zakaz wyboru kobiet na urząd prezydenta. Czy ty naprawdę aż tak nie radzisz sobie z myśleniem?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Biblii szkodliwych? W swietej ksiedze? A coz to za impertynencje?
woodpecker from space
- Hatefire
No rzeczywiście wybiórczo patrząc na praktyki organizacji. Na przykład o tym żeby oddać Bogu co boskie a Cesarzowi co cesarskie, o źdźble w oku bliźniego, o rzucaniu kamieniem, o kupcach w świątyni, nadstawianiu drugiego, policzka, przypowiedni o dobrym Samarytaninie, krzywdzie uczynionej najmniejszemu, sandałach i kiju.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Ja wybieram ? Papież też wybiera ? Może i on ma przejść na inną religię ?maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:35No to dla mnie nie do zrozumienia. Są dogmaty wiary, które jako katolik powinieneś akceptować w 100 procentach, albo znaleźć sobie inną religie. A nie że wybierasz co ci pasuje i olewasz to co nie. To jeszcze gorsze niż oddanie Religi.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Róbcie sobie co chcecie, ale bez tych płaczów że ludzie widzą zgniliznę moralną i hipokryzję.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator