Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
ursus
- w mackach Zła
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Prof. Didier Raoult: legendarny wirusolog, geniusz medycyny na wieść o szczepionce Pfizera: SZALEŃSTWO Prof. Giulio Tarro, wirusolog, 2 razy nominowany do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny , wychował i wykształcił tysiące lekarzy : nigdy nie zaszczepię się tą szczepionką. Podkreślam że nie ma żadnych podstaw medycznych i prawnych by nazywać koronawirusa pandemią. To jest gra koncernów farmaceutycznych i polityków. Zastraszanie ludzi. Tu chodzi o wielkie pieniądze i zaszczepienie ludzi niebezpiecznym produktem. Prof. Luc Montegnier - najsłynniejszy wirusolog świata, noblista z 2008r: ludzie nie mogą być królikami doświadczalnymi
- moonfire
- zahartowany metalizator
Przecież to szury. Sajmon, Sutkowski czy inny Whore Ban (Horban, znaczy) to tytani medycyny,ursus pisze: ↑29-01-2021, 14:21Prof. Didier Raoult: legendarny wirusolog, geniusz medycyny na wieść o szczepionce Pfizera: SZALEŃSTWO Prof. Giulio Tarro, wirusolog, 2 razy nominowany do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny , wychował i wykształcił tysiące lekarzy : nigdy nie zaszczepię się tą szczepionką. Podkreślam że nie ma żadnych podstaw medycznych i prawnych by nazywać koronawirusa pandemią. To jest gra koncernów farmaceutycznych i polityków. Zastraszanie ludzi. Tu chodzi o wielkie pieniądze i zaszczepienie ludzi niebezpiecznym produktem. Prof. Luc Montegnier - najsłynniejszy wirusolog świata, noblista z 2008r: ludzie nie mogą być królikami doświadczalnymi
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyosz ... 18107.html
zresztą nie ma takiej potrzeby. już ponad 50% lolaczków chce się zaszczepić. a szury, co się po kryjomu zaszczepią i tak się nie przyznają. więc jakby luz. kto by się cymbałami przejmował.

zresztą nie ma takiej potrzeby. już ponad 50% lolaczków chce się zaszczepić. a szury, co się po kryjomu zaszczepią i tak się nie przyznają. więc jakby luz. kto by się cymbałami przejmował.
- nicram
@ Pacjent No właśnie szurze. Jak tam wypłukanie? Wypłukałeś już gówno ze swojej głowy?
all the monsters will break your heart
- nicram
Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.nicram pisze: ↑29-01-2021, 17:55Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
coś mi mówi, że tak to będzie wyglądało dla niezaszczepionych.
https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 36681.html

i sobie szurki będą mogły psioczyć np. norwegię, czy hiszpanię.
https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 36681.html

i sobie szurki będą mogły psioczyć np. norwegię, czy hiszpanię.
-
ursus
- w mackach Zła
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mocne słowa jak na młodzieńca we fleyersie co liże zwieracze -;)
powinieneś przestać bo od tych pierdów prosto w nos się zdeka zaczadziła nasza królewna z Ursusa LOL
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Widzę, że forumowe ORMO czuwa!
Celem życia nie jest przeżycie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
elo, łysy
domniemam po kolejnym wpisie niezdrową fascynacje mundurami. podziel się opowieścią o swoich fetyszach. chłopak się nie dowie. pełna dyskrecja gwarantowana
- nicram
-
Slyd
Mądre wnioski. Popieram.Wacław pisze: ↑29-01-2021, 18:00a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.nicram pisze: ↑29-01-2021, 17:55Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dziękuję.Slyd pisze: ↑29-01-2021, 23:37Mądre wnioski. Popieram.Wacław pisze: ↑29-01-2021, 18:00a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A znasz legende o niemym wirusologu, ktory tak zul gume, ze umarl?
Find your flow
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Ponawiam pytanie. Chodziło mi oczywiście o wypłukanie, nie rozwodnienie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
Wrzuciłem filmik Gadowskiego. Cytuje tam odpowiednie dokumenty.
Tymczasem:
https://www.bibula.com/?p=122610
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Bibuła... szurski papier toaletowy