Tak właśnie jest.nicram pisze: ↑13-01-2021, 16:55Ta płyta jest zajebista. Broniłem jej swoją piersią wtedy i będę teraz. Oprócz tego co napisałeś, tam są naprawdę znakomite, wpadające w ucho riffy.Oferma pisze: ↑13-01-2021, 16:27Notabene, właśnie słucham se „Arctic Thunder” i nadal nie rozumiem, mając w pamięci gromy, jakie się posypały na te płytę, o co ludziom szło? Zajebisty, surowy i przepełniony zimną pogardą materiał, podbity nieco heavymetalowym ogniem, ale zasadniczo 100% Darkthrone w Darkthrone, a wszyscy w rozpędu zachowują się jak ten pingwin z mema „a teraz to już mi się nie chce powrotu Darkthrone do surowego BM” <obrażona minka>
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
dobry kościół to kościół spalony
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[/quote]
Fear of the Varg
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
Nie ma takiej opcji, Behemoth to boysband z kastingu?
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Chodzi o to, że nie można tworzyć układu odniesienia w którym Arcturus jest pozycjonowany poniżej poziomu Behemoth - po prostu fizycznie nie ma takiej opcji.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Triceratops
- hcpig
Jest ponieważ przypisanie mu roli skrajnie gównianego Blinka 128 stawia go niżej od zespołu korzystającego z rangi bdb zespołu Offspring.
- Triceratops
Ach jester, ty i twoje mlodzencze projekcje. Chyba zostaniesz ojcem gustu hipersubiektywnego
woodpecker from space
- Bloodcult
Przestańcie spamować w tym temacie !
- Triceratops
- nagrobek
zanim nowa płyta to jeszcze takie pudełko różnych klamotów
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Okropny cover i okropne wszystko, wstyd jak chuj że kolejny raz ruchanie na dulary.
Eksplozja ewakuowała ludzi przez okna
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pudełko na wszystkie śmieci jakie przyszły im do głowy za setki ojro. Kręcę głową za każdym razem, jak widzę coś takiego.
Find your flow
-
535
Każdy orze jak może. Mayhem mieli boks teraz Darkthrone. Na szczęście nie ma obowiązku kupowania.
- hcpig
Lepsze to niż granie muzyki dla bawarski miłośników piwa i wurstu.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi się bardzo podoba i jakby mnie było stać to bym sobie kupił. Ale niestety nie jestem biurowym-ważnym pracownikiem jak Wacław i nie mam drogiego traktora jak Triceratops.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Mario, czuje się zakłopotany.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑28-01-2021, 17:55Mi się bardzo podoba i jakby mnie było stać to bym sobie kupił. Ale niestety nie jestem biurowym-ważnym pracownikiem jak Wacław i nie mam drogiego traktora jak Triceratops.
-
Tomasus
- rozkręca się
Również bym zakupił gdybym nie był na zasiłku póki co :/ Także kto ma pracę (jakąkolwiek) to zazdroszczę możliwości kupowania merchuMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-01-2021, 17:55Mi się bardzo podoba i jakby mnie było stać to bym sobie kupił. Ale niestety nie jestem biurowym-ważnym pracownikiem jak Wacław i nie mam drogiego traktora jak Triceratops.
- nagrobek
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Koncerty są złe, dlatego wydamy box z koncertówkami... Ciekawe podejście.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Medard
Mam nadzieję, że zespoły trochę się ogarną i nie będą wydawać boxów z koncertówkami i zaśmiecać środowiska plastikiem, wystarczy sprzedawać linki do koncertów w sieci.
I powinni również wrzucać darmowe linki do niektórych koncertów, żeby Mariusz też mógł obejrzeć.
A nie tylko bogaci właściciele traktorów.
Die Welt ist meine Vorstellung.