KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
No akurat w miedzyczasie zajrzalem na ich FB w oczekiwaniu na odpowiedz i faktycznie wiekszosc zapytan o spoznione zamowienia bylo z zagranicy.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Przeciętny nakład płyty w małych firmach to 500 lub 1000 cd,czasami jakaś gwiazdka się trafi to wtedy 2000 cd,a maluchy wydają 3-5 nowych tytułów,plus jakieś wznowienie staroci w nakładzie 500 cd,oczywiście dochodzą jeszcze płyty innych maluchów wydawniczych,więc skąd te tysiące zamówień.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- rozkręca się
Chłopaków z Nocturnal Breed kilka lat temu tak samo. Do dzisiaj kasa nie odzyskana, z tego, co mówią.Wódka i Piwo pisze: ↑20-01-2021, 12:41Ja już zakończyłem interesy za Agonią. Wolę kupić drożej u konkurencji, niż być traktowany jak czyrak w dupie. Ostatnio wymieniłem kilka zdań z Graavem z LIK. Jego Agonia wyjebała na chajs wzorowo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Być może nie do końca ten dział, ale czy to prawda, że w Media Marktach zamknięte są stoiska z płytami?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pierwsze słyszę. Jaki niby miałby być powód? Więcej ludzi stoi przy płytach, maca, czasem kicha i wirus ma dogodne warunki do transmisji na powierzchni pudełek? Absurd.
-
Nie wiem. Ponoć w związku z obostrzeniami, ale nie jest to informacja sprawdzona.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Gall
Zamknięte, czy zlikwidowane? Słyszałem, że niektóre sklepy stacjonarne zrezygnowały ze sprzedaży płyt.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Gall
Aha, Floga BDB. Szybki wysył, eleganckie pakowanie.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Od zeszłego roku Mediamarkty rezygnują ze sprzedaży płyt stacjonarnie i wygaszają to. To co jest obecnie w mediamarktach to jakiś żart w porównaniu do 2019 roku. 100 płyt w sklepie to jakiś absurd. Sprawdzone wielokrotnie np w mm w Katowicach na alpejskiej (tutaj zawsze było kilka ciekawych płyt), w Będzinie M1 (tutaj też zawsze coś ciekawego, często przeceny na winyle) to takie jedne z najlepszych jeśli chodzi o metal na Śląsku. Jeszcze Bytom był kiedyś bardzo fajny. No i teraz te sklepy to jest żal. To samo media Opole plus Silesia w Katowicach. Ja już nawet nie wchodzę, a kiedyś bardzo lubiłem. W części zniknęły nawet podziały na gatunki muzyczne i zrobili tylko muzyka polska i zagraniczna.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
W Silesii Media to dramat. Kiedyś mozna tam było coś ciekawego znaleźć, pojawiały się jakieś tytuły w fajnych cenach, ale teraz to po prostu wygląda jakby nikomu na tym nie zależało. Jest coś, to jest, nie ma, to chuj to kogo obchodzi. Albo osoba która zajmowała się zatowarowaniem tego działu zmieniła pracę.
-
- postuje jak opętany!
W rzeszowskim MM część z CD jest zagrodzona, do winyli normalny dostęp. CD tylko wyprzedażowe w koszykach przy wejściu.
Inna sprawa, że już od pewnego czasu klasyczne stoisko to bieda totalna - wszystko ograniczone do 2 dłuższych regałów.
A, kolejna zmiana to odbiór zamówień tylko w sklepie w którym jest towar. Obecnie nie przerzucają między miastami...
Inna sprawa, że już od pewnego czasu klasyczne stoisko to bieda totalna - wszystko ograniczone do 2 dłuższych regałów.
A, kolejna zmiana to odbiór zamówień tylko w sklepie w którym jest towar. Obecnie nie przerzucają między miastami...
Ostatnio zmieniony 20-01-2021, 19:09 przez ImP, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Słyszałem, że stoiska są otaśmowane i czekają na lepsze czasy.
- Gall
Aha, to nie wiedziałem.
- nicram
Pacjent też słyszał, że szczepionki to zło...
all the monsters will break your heart
-
Ty natomiast tłumaczysz sobie swój multiseksualizm podobieństwami łechtaczki i penisa, vide temat Girls, girls, girls.
- Żułek
tez mógłbyś zmienić płyte, przynajmniej w innych tematach, ile można ?

też to ostatnio zauważyłemmaciek z klanu pisze: ↑20-01-2021, 18:57Od zeszłego roku Mediamarkty rezygnują ze sprzedaży płyt stacjonarnie i wygaszają to. To co jest obecnie w mediamarktach to jakiś żart w porównaniu do 2019 roku. 100 płyt w sklepie to jakiś absurd. Sprawdzone wielokrotnie np w mm w Katowicach na alpejskiej (tutaj zawsze było kilka ciekawych płyt), w Będzinie M1 (tutaj też zawsze coś ciekawego, często przeceny na winyle) to takie jedne z najlepszych jeśli chodzi o metal na Śląsku. Jeszcze Bytom był kiedyś bardzo fajny. No i teraz te sklepy to jest żal. To samo media Opole plus Silesia w Katowicach. Ja już nawet nie wchodzę, a kiedyś bardzo lubiłem. W części zniknęły nawet podziały na gatunki muzyczne i zrobili tylko muzyka polska i zagraniczna.

mogliby znowu budy z kasetami otworzyć

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Paczka z Agonii przyszla, wszystko sie zgadza i nic nie uszkodzone - poza tym ze szlo o kilkanascie tygodniu za dlugo to nie mam zastrzezen 

-
- postuje jak opętany!
Wolfspell, petarda. Regulaminowo 5 dni roboczych, wysłali w 24h. Kolejna perełka warta wspierania.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
U Karola Selfmadegod 3+1
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz