POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
ach ta wolność. nadrzędna wartość dostępna dla nielicznych.
to jest dość romantyczna wizja człowieka. idylliczna wręcz. ja się akurat na nią nie łapię. w sensie, mogła by mnie pociągać, gdybym zamieszkał w lesie. sam albo z kotem. a tak i może dlatego, że mam rodzinę, dzisiaj zapłaciłem zusy x X, dziecko w szkole itd. itp. to troszku mnie śmieszy. jednak.
ale patent macie fajny. taki młodzieżowy. do usamodzielnienie się kuca w sam raz.
to jest dość romantyczna wizja człowieka. idylliczna wręcz. ja się akurat na nią nie łapię. w sensie, mogła by mnie pociągać, gdybym zamieszkał w lesie. sam albo z kotem. a tak i może dlatego, że mam rodzinę, dzisiaj zapłaciłem zusy x X, dziecko w szkole itd. itp. to troszku mnie śmieszy. jednak.
ale patent macie fajny. taki młodzieżowy. do usamodzielnienie się kuca w sam raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Luzik, Jaro zapewni ci to co chcesz z nawiązką. Jak na kogoś kto nienawidzi Pisu,masz do nich bardzo podobne poglądy.Wacław pisze: ↑08-01-2021, 23:26ach ta wolność. nadrzędna wartość dostępna dla nielicznych.
to jest dość romantyczna wizja człowieka. idylliczna wręcz. ja się akurat na nią nie łapię. w sensie, mogła by mnie pociągać, gdybym zamieszkał w lesie. sam z kotem. a tak i może dlatego, że mam rodzinę, dzisiaj zapłaciłem zusy x X, dziecko w szkole itd. itp. to troszku mnie śmieszy. jednak.
I wiesz co, kończę z Tobą rozmowę, właściwie co drugi Twój post to jakieś przytyki wyssane z dupy jak np ten teraz o kucu, wcześniej o emocjach itp. Szkoda czasu na internetowego frustrata. Musisz być niesamowicie meczącym typem w realu. Żegnam.
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a ja po raz kolejny napiszę, że sobie bierzesz do siebie co nie było do Ciebie. uwaga ogólna z kucami była (powiem więcej, że o patencie z wolnością serwowanym kucom wypowiedziałem się pochlebnie. atrakcyjna wizja. krótkotrwała aczkolwiek pociągająca). nie mam problemu, aby pisać bezpośrednio w sposób, nie zawoalowany. napisałbym, że dość tkliwy jesteś, no taki niedotykalski, ale znów będzie, że przytyk, więc uznajmy, że tego nie napisałem.Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 23:34Luzik, Jaro zapewni ci to co chcesz z nawiązką. Jak na kogoś kto nienawidzi Pisu,masz do nich bardzo podobne poglądy.Wacław pisze: ↑08-01-2021, 23:26ach ta wolność. nadrzędna wartość dostępna dla nielicznych.
to jest dość romantyczna wizja człowieka. idylliczna wręcz. ja się akurat na nią nie łapię. w sensie, mogła by mnie pociągać, gdybym zamieszkał w lesie. sam z kotem. a tak i może dlatego, że mam rodzinę, dzisiaj zapłaciłem zusy x X, dziecko w szkole itd. itp. to troszku mnie śmieszy. jednak.
I wiesz co, kończę z Tobą rozmowę, właściwie co drugi Twój post to jakieś przytyki wyssane z dupy jak np ten teraz o kucu, wcześniej o emocjach itp. Szkoda czasu na internetowego frustrata. Musisz być niesamowicie meczącym typem w realu. Żegnam.
do pisu i zbieżności moich poglądów trudno mi się odnieść. nie dostrzegam tego. widzę natomiast, na płaszczyźnie ideologicznej, gigantyczną zbieżność, pomiędzy kucami z konfy a pisem. można to tym samym skwitować, przyganiał kocioł ....
nara
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie ma to jak dobrze zacząc sobotę
tam potrafią a tu nie
tam potrafią a tu nie
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Co takiego strasznego napisał Trump że dostał permanentnego bana ?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie widziałem informacji dającej przyczynę. EDIT: pisał, żeby bizony i inni dziwnie przebrani ludzie 17tego zostały na prerii. czyli chyba za całokształt.
a była potrzebna?
a była potrzebna?
-
- postuje jak opętany!
Tresowania społeczeństwa ciąg dalszy:
https://tvn24.pl/polska/pis-chce-zmian- ... ie-4935089
Marzy się kurwiom państwo policyjne...
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Państwo już jest policyjne. Teraz mamy tylko logiczny rozwój tego reżimu.shitshow pisze: ↑09-01-2021, 08:47Tresowania społeczeństwa ciąg dalszy:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Bo zdrowie jest najważniejsze. Niedzielski powiedział dziś w TVN, że w piździe ma los przedsiębiorców, bo liczy się zdrowie. No, może nie wyraził się dosłownie w ten sposób, ale sens zachowałem.Pacjent pisze: ↑09-01-2021, 08:57Państwo już jest policyjne. Teraz mamy tylko logiczny rozwój tego reżimu.shitshow pisze: ↑09-01-2021, 08:47Tresowania społeczeństwa ciąg dalszy:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oczywiście zdrowie tych, którzy złapali medialnego wirusa, bo chorych na raka lub serce już nie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a tu kolejny "wolnościowiec":

- moonfire
Rzecz jasna. Czy jest na sali odpowiednik Marty Lempart dla przedsiębiorców? Tylko niech zrobi prawdziwy rozpierdol, a nie jak Lempartowa, co to się zatrzymała w pół drogi.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
uuuuuu. nieźle. prorok? znasz rozwój wydarzeń np. na wiosnę?
z chęcią poczytam analizy jak się ten ruch rozwinie. umieram z ciekawości.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ta.

jeszcze sklepy rybne scentralizujcie.

jeszcze sklepy rybne scentralizujcie.
- Lukass
No to jest myśliciel niezwykłej klasy. Zdobył ponad 1000 głosów w wyborach. Cud.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
sprawdziłeś

dobry jest. kolejny po pentzlu szykowany ma ministranta, sorry ministra. tym razem pewnie edukacji.
https://medianarodowe.com/z-lewicowej-u ... eny-wideo/
POTĘŻNE zaplecze intelektualne mają te "wolnościowo-narodowe" środowiska. powtarzam POTĘŻNE xD
- Lukass
No sprawdziłem, bo mnie powaliła głębia tej myśli, a wcześniej się z panem nie zetknąłem. Cóż, w RN idiota na idiocie, żadne zaskoczenie.Wacław pisze: ↑09-01-2021, 21:52sprawdziłeś![]()
dobry jest. kolejny po pentzlu szykowany ma ministranta, sorry ministra. tym razem pewnie edukacji.
POTĘŻNE zaplecze intelektualne mają te "wolnościowo-narodowe" środowiska. powtarzam POTĘŻNE xD
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wzorzec mają niedościgniony to i się ten młody narybek stara na wyścigi sprostać, dorównaćLukass pisze: ↑09-01-2021, 21:55No sprawdziłem, bo mnie powaliła głębia tej myśli, a wcześniej się z panem nie zetknąłem. Cóż, w RN idiota na idiocie, żadne zaskoczenie.Wacław pisze: ↑09-01-2021, 21:52sprawdziłeś![]()