POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
BTW ciekawe ile lat dostanie ekipa człowieka bizona, Trump juz wczoraj się na nich wypiął.
Polecam przegladnac fora tych gosci od Q Anona, po 20 stycznia bedzie chyba fala samobojstw w USA. Jak mozna tak mocno wierzyc w te brednie?
Polecam przegladnac fora tych gosci od Q Anona, po 20 stycznia bedzie chyba fala samobojstw w USA. Jak mozna tak mocno wierzyc w te brednie?
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Podzielisz się liną?Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 12:43BTW ciekawe ile lat dostanie ekipa człowieka bizona, Trump juz wczoraj się na nich wypiął.
-
- rasowy masterfulowicz
zle sie wyraziłem, chodzi o 4chan bo tam jest ich chyba najwiecej i konto Lin Wood na parlerze. Pojedyncze linki sa usuwane z tt.Pelson pisze: ↑08-01-2021, 12:55Podzielisz się liną?Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 12:43BTW ciekawe ile lat dostanie ekipa człowieka bizona, Trump juz wczoraj się na nich wypiął.
https://parler.com/profile/linwood/posts
Tu koleś który próbuje im do rozsądku przemówić, polecam komentarze pod jego tweetami z wieczora wczoraj. Ci ludzie dalej wierzą, że Trump ma w rękawie jakiegoś asa: https://twitter.com/Cernovich
Pierwszy raz zaglądałem na 4chan jakis tydzień temu i z jednej strony wariaci z drugiej jestem pod wrażeniem wiedzy z matmy i programowania - kolesie próbują rozkodować właśnie archiwa wikileaks na podstawie jakiejś tajnej wiadomości zamieszczonej na cultsociety.com. Bawię się przednie, cos jak kod da vinci na zywo:) Tu link do jednego z tematów: https://boards.4chan.org/pol/thread/301 ... p301083260
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
O jeżu, srogie raczysko. Z jednej strony mam poczucie, że zmarnowałem jakiś kawałek życia przeglądając tę onkologię i próbując ja zrozumieć, z drugiej jakaś perwersyjna część mnie chce Ci podziekować za otwarcie trzeciego oka na istnienie czegoś, co do dzisiaj nie miałem pojęcia, że istnieje.Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 13:03zle sie wyraziłem, chodzi o 4chan bo tam jest ich chyba najwiecej i konto Lin Wood na parlerze. https://boards.4chan.org/pol/thread/301 ... p301083260Pelson pisze: ↑08-01-2021, 12:55Podzielisz się liną?Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 12:43BTW ciekawe ile lat dostanie ekipa człowieka bizona, Trump juz wczoraj się na nich wypiął.
Najdalej do czego sie posunąłem w zyciu to czytanie komentarzy na Youtube i sporadycznie Reddicie, ale tutaj poziom oparów tego chorego absurdu przekracza dopuszczalne stężenie. Niech już będzie 21 stycznia.
-
- rasowy masterfulowicz
no niestety, tak to wygląda. Ale jedną akcje mieli niesamowitą, wytropili gosci z ISIS na podstawie jednego zdjecia, jeden uzytkownik mial znajomego z ruskiej armi, doniosl mu, a ruskie wszystko ostrzelali rakietami 

KVLT lizania CZASZKI
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeszcze ta akcja z wytropieniem i zajebaniem flagi na podstawie m.in. tego jaki był układ gwiazd na niebie nocą i jak się linie oparów po samolocie układały. Kurde, oni są jak te szczury z Planescape Torment co jak się razem zebrały to potrafiły rzucać czary.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
O i Pan Grycan od lodów się zaszczepił w ramach promocji szczepień. Na marginesie lodów chujowych. Nie mają startu do np Istnych z Tylnej Mariackiej w K-ce, a wcale nie tańsze.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
tak! plakalem ze smiechu:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-01-2021, 14:54Jeszcze ta akcja z wytropieniem i zajebaniem flagi na podstawie m.in. tego jaki był układ gwiazd na niebie nocą i jak się linie oparów po samolocie układały. Kurde, oni są jak te szczury z Planescape Torment co jak się razem zebrały to potrafiły rzucać czary.
KVLT lizania CZASZKI
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
lody lubię. moja wersja to z nutelą. tak sobie teraz powspominałem.
dziadowi się specjalnie nie dziwię. choć też nie pochwalam. jestem wstanie zrozumieć intencje i motywacje.
a informacja, że znalazł na stronie możliwość zaszczepienia ... widzę, że sposób robienia z ludzi idiotów na wzór tego co robi np. tutaj pacjent, czy trydencki świętoszek, albo tvpiss, za bardzo niektórym wchodzi w baniak.
- Hatefire
Skusiłem się jakiś czas temu na sorbet pomarańczowy z jego firmy. Po dwóch łyżkach wyjebałem do kosza. Nie dość, że słodkie jak skurwysyn to jeszcze z takim chemicznym posmakiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ja lubię śmietankę, hehe*. waniliowy smaczek też jest zupełnie ok. oczywiście z olejem palmowym. w sensie z nutellą. a właściwie to lubiłem.
* dwóch letko dorosłych gości rozmawia o lodach ... sorbet ... śmietanka

- Hatefire
O jak ktoś kiedyś będzie w K-ce , to na Ligocie jest wytwórnia lodów Italiana i sklep firmowy, to polecam

Pyszny oldschool, dobrej jakości.

Pyszny oldschool, dobrej jakości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
elegancko. dobra lodziarnia nie jest zła. w warszawie mam stałe miejscówki. na pomorzu i w kuj-pom też. dlaczego nie mieć w kato.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
znane, „najlepsze” lodziarnie, cukiernie omijam szerokim łukiem. bez względu na miejsce. wszystkie cześki tam stoją w kilometrowych kolejkach bo „najlepsze” w okolicy. z zasady pierdole takie atrakcje.
- Hatefire
Akurat tam gdzie kupuję takich atrakcji nie ma. Z drugiej strony jak mi gdzieś smakuje, to wolę postać w kolejce, niż pójść gdzieś gdzie kolejki nie ma, ale smakuje mi mniej. W sumie to jedyne sensowne kryterium. Smakuje ci to kupujesz, nieważne czy znane czy nieznane, czy z kolejką czy bez.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jasne. myślę, że ogieńnienawiści sprawdził. i nie robi nas w bambuko.
ja też stosuję tą metodę, w sensie, że na smaka a nie na kolejkę lecę. choć w wawie jest taka np. "bajeczna". w sezonie kolejka jak po srajtaśmę za prlu, a lody, że hej.
- Hatefire
Te cassate ze zdjęcia mam w zamrażalce prawie zawsze

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
może mam złe doświadczenia. stoisz jak chuj pod weselem, w upale , wysłuchując chcąc niechcąc różnych życiowych mądrości z każdej strony, składasz zamówienie podkurwionej lasce (bo jest niedziela i zapierdol jak sam skurwysyn, pot z dupy/cipy kapie), która stara się być maksymalnie niemiła (na tyle na ile może oczywiście) i najchętniej wykurwilaby ci przez okienko tym lodem prosto w ryj. w końcu dostajesz swego wymarzonego i wystanego loda i mówisz sobie „ o chuj kurwa, ostatni raz”. true story.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A ja nigdy nie jadłem loda i nigdy mnie nie ciągnęło. Wolę sobie kupić pół chleba, zrobić kanapek i się najeść jak normalny człowiek.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nawet ciepłego?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-01-2021, 16:37A ja nigdy nie jadłem loda i nigdy mnie nie ciągnęło. Wolę sobie kupić pół chleba, zrobić kanapek i się najeść jak normalny człowiek.