i ma baterie

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
i ma baterie
Niech wydaje skończone gry, ewentualnie nieskończone, ale niech nie mówią że skończone.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Też wkładasz pada w dupę i zjeżdżasz na pobocze?
jak to też ?
To ciekawe bo te bieda pady (DualSzoki) do grania za bardzo się nie nadają... Prawda, do Xboxa trzeba dokupić baterie albo akumulator ba - do wersji Elite nawet zmienili układ ząbków żeby zwykły Xbone akumulator nie działał i by naciągnąć ludzi na specjalną stację dokującą - naszczęście wystarczy spiłować te ząki i działa jak ta lala.
Ale zdajesz sobie sprawę, że 99,99% ludzi traktuję gry komputerowe zgodnie z ich przeznaczeniem czyli dla rozrywki? Serio piłowanie ząbków na padzie to żadna przyjemność. Jestem z pokolenia które przeżywało tę różne kombinatoryki. Doceniam że klikam i działa.
Ale to nie jest jakaś filozofia? Nie chodzi o żadne bebechy tylko 2 małe kawałki plastiku.
Cuphead sprawdź. Trudne ale zajebistePan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 12:55Chlopaki poleccie jakies fajne platformowki na PC WIN10. Tylko prosze, nie za trudne, nie rogaliki itp. Cos dla niedzielnego gracza z fajnym gameplayem. Mam pada
koniecznie https://www.gry-online.pl/gry/ori-and-t ... sps/zc4d40Pan_Kimono pisze: ↑08-01-2021, 12:55Chlopaki poleccie jakies fajne platformowki na PC WIN10. Tylko prosze, nie za trudne, nie rogaliki itp. Cos dla niedzielnego gracza z fajnym gameplayem. Mam pada