No tylko że 99%, w tym ja, nie dostanie takiej propozycji, bo nie jest znanym aktorem, proste. Równie dobrze mogę rozważać gdzie bym sobie poleciał jakby urosły mi skrzydła.trup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Goryczy raczej nie, poprostu czytając te twoje wypociny, zastanawiam się jak można być tak tępym i zjabanym chujemtrup pisze: ↑05-01-2021, 12:07Ciebie życie i ludzie musiało nieźle przeorać po rajtuzach. Tyle goryczy i cynizmu... Wpisami na forum tego nie wyprostujesz.

- Rumburak
Moralne dno niestety ma się bardzo dobrze w tym krajutrup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gorycz + cynizm + argumenty ad personam. Nie zapomnij.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Moralność. Oczywiście Ty jesteś innyRumburak pisze: ↑05-01-2021, 14:43Moralne dno niestety ma się bardzo dobrze w tym krajutrup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.![]()

Nigdy, przenigdy nie skorzystałeś z okazji ew. znajomości? Nigdy??
Pomijając już fakt, że (przynajmniej z postów, nie wiem jak w życiu) pokazujesz, że gardzisz ludźmi i słowa empatia i solidiaryzowanie się nie funkcjonują zbyt często.
- trup
Brak analogii. Prawdopodobieństwo dużo większe.Hatefire pisze: ↑05-01-2021, 14:33No tylko że 99%, w tym ja, nie dostanie takiej propozycji, bo nie jest znanym aktorem, proste. Równie dobrze mogę rozważać gdzie bym sobie poleciał jakby urosły mi skrzydła.trup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.
Odmówiłbyś?
- Hatefire
Różnica prawdopodobieństw na poziomie pomijalnym. Kurde nawet głupiej szczepionki na grypę nie udało się mojej korpo wywalczyć dla pracowników i po raz pierwszy od jakiś 10 lat jestem niezaszczepiony.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Odmówiłbyś?
- Hatefire
Nie wiem i się nad tym nie zastanawiam, bo to się nie zdarzy.
Zresztą co to za argument. Jeśli ukradnę coś kiedy nadarzy się okazja sprawia, że inni złodzieje przestaną być złodziejami?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Ja wiem. Nie odmówiłbym na pewno. Na 100%. Dlatego gdyż poniewóż to od organizatora zależy, żeby takie sytuacje były utrudnione o ile w ogóle możliwe. Czy ktoś po znajomości dostaje Twoje leki na receptę wypychajac Cię z kolejki?
Generalnie. Żebyś spał spokojnie, przyjmijmy, że odmawiasz. Nie wiem czy szlachetnie (chyba nie), wg mnie głupio i bez sensu.
End of topic.
-------------------------------
tymczasem:
"2021.' Prezydent Andrzej Duda ustanowił Krzysztofa Szczerskiego Pełnomocnikiem Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej do spraw utworzenia Biura Polityki Międzynarodowej Prezydenta RP.'"
I to on a nie MSZ ma być odpowiedzialny za politykę zagraniczną...
Czyżby duduś sobie szykował background do międzynarodowej kariery po zakończeniu 2 kadencji?
Generalnie. Żebyś spał spokojnie, przyjmijmy, że odmawiasz. Nie wiem czy szlachetnie (chyba nie), wg mnie głupio i bez sensu.
End of topic.
-------------------------------
tymczasem:
"2021.' Prezydent Andrzej Duda ustanowił Krzysztofa Szczerskiego Pełnomocnikiem Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej do spraw utworzenia Biura Polityki Międzynarodowej Prezydenta RP.'"
I to on a nie MSZ ma być odpowiedzialny za politykę zagraniczną...
Czyżby duduś sobie szykował background do międzynarodowej kariery po zakończeniu 2 kadencji?
- trup
Nie. To nie jest kradzież. Nie planujesz włamu do apteki czy AMR tylko ktoś z poważnych isntytucji Ci to proponuje. Skoro proponuje, to znaczy, że jest dostępne i dla innych też jest. A jak nie ma to nie Ty oszukujesz tylko ten ktoś oszukuje Ciebie i tych dla których nie ma.
Nie Ty jesteś złodziejem / oszustem.
Wysłałeś paczkę pocztą. Nie doszła do adresata. Jesteś oszustem?
- Hatefire
Trup pliizzz. Kradzież to był przykład przecież tylko dla zobrazowania twojego sposobu myslenia, wiadomo, że nie złamali prawa. Natomiast nie wszystko zgodne z prawem jest moralnie ok. Zresztą w świetle tego co wypłynęło (mail Jandy, relacje pracowników WUM) , serio trudno przyjąć wersję biedaczków oszukanych, że będą coś promować. Widać wyraźnie, że było to załatwiactwo pod znajomych i krewnych królika, teraz dorabiają do tego legendę.trup pisze: ↑05-01-2021, 15:07Nie. To nie jest kradzież. Nie planujesz włamu do apteki czy AMR tylko ktoś z poważnych isntytucji Ci to proponuje. Skoro proponuje, to znaczy, że jest dostępne i dla innych też jest. A jak nie ma to nie Ty oszukujesz tylko ten ktoś oszukuje Ciebie i tych dla których nie ma.
Nie Ty jesteś złodziejem / oszustem.
Wysłałeś paczkę pocztą. Nie doszła do adresata. Jesteś oszustem?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
Ziomeczku, pisanie o empatii i solidaryzowaniu się w przypadku którego tutaj bronisz brzmi co najmniej śmiesznie. Jeśli chodzi o gardzenie ludźmi, to od elitek których dotyczy afera mógłbym się tego uczyć. Nie przypominam sobie, bym np. kiedykolwiek dehumanizował beneficjentów 500 plus, choć sam nie korzystam. Przoduje w tym hałastra w której obrońcę wcielasz się tutaj i do której zapewne chciałbyś przynależeć. Sczerze... nic w życiu nie dostałem i nie zalatwiłem "po znajomości". Uwierz, można z tym żyć.trup pisze: ↑05-01-2021, 14:44Moralność. Oczywiście Ty jesteś innyRumburak pisze: ↑05-01-2021, 14:43Moralne dno niestety ma się bardzo dobrze w tym krajutrup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.![]()
Nigdy, przenigdy nie skorzystałeś z okazji ew. znajomości? Nigdy??
Pomijając już fakt, że (przynajmniej z postów, nie wiem jak w życiu) pokazujesz, że gardzisz ludźmi i słowa empatia i solidiaryzowanie się nie funkcjonują zbyt często.
- Hatefire
O tak pamiętam narzekania, że bydło zacznie jeździć na wakacje i zasra wydmy i tym podobne. W moim czerwonym serduszku rodziła się chęć zakupu semtexu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Żadni z nas ziomeczkowie.
Nie napisałem o tym przypadku. Pisałem o Twoim przypadku. O twojej formie wyrazu. Prezentowanej "postowo" postawie światopoglądowej. Wyjechałeś z moralnością. Czyli czym?
================================
A tymczasem w kuchni:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... e,79cfc278
Krajowe Biuro Wyborcze wypłaci rekompensaty dwóm podmiotom, które zrealizowały polecenie premiera związane z przeprowadzeniem wyborów prezydenckich zaplanowanych na maj 2020 r. w trybie korespondencyjnym. Poczta Polska otrzyma 53 mln 205 tys. zł, z kolei Państwowa Wytwórnia Papierów Wartościowych - 3 mln 245 tys. zł.

Nie napisałem o tym przypadku. Pisałem o Twoim przypadku. O twojej formie wyrazu. Prezentowanej "postowo" postawie światopoglądowej. Wyjechałeś z moralnością. Czyli czym?
A tymczasem w kuchni:
Krajowe Biuro Wyborcze wypłaci rekompensaty dwóm podmiotom, które zrealizowały polecenie premiera związane z przeprowadzeniem wyborów prezydenckich zaplanowanych na maj 2020 r. w trybie korespondencyjnym. Poczta Polska otrzyma 53 mln 205 tys. zł, z kolei Państwowa Wytwórnia Papierów Wartościowych - 3 mln 245 tys. zł.
- Lukass
- zahartowany metalizator
A w moim czarnym nie. Zeszłe wakacje w mym pięknym miejscu zamieszkania to był jakiś horror. Ufam, że w tym roku część pojedzie jednak do Egiptu srać pod piramidy

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rumburak
trup pisze: ↑05-01-2021, 15:24Żadni z nas ziomeczkowie.
A tymczasem w kuchni:
![]()

- Drone
Mówię za siebie. Nie poszedłbym. Choć mam obawy przed wirusem jak każdy, to trzeba zachowywać się jak człowiek, a nie głosić wielkie zasady, a potem zasłaniać się swoim małym, człowieczym losem.trup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
Widać, że nie masz żadnych predyspozycji do bycia "elitą narodu"Drone pisze: ↑05-01-2021, 15:50Mówię za siebie. Nie poszedłbym. Choć mam obawy przed wirusem jak każdy, to trzeba zachowywać się jak człowiek, a nie głosić wielkie zasady, a potem zasłaniać się swoim małym, człowieczym losem.trup pisze: ↑05-01-2021, 14:26Bez przesady. Przepraszam że żyje. 99% z nas (tych zainteresowanych) poszlaby na szczepienie i skorzystało z "bez kolejki" jakby np. firma / instytucja w której pracujemy nam to zaproponowała albo zadzwonili z przychodni / szpitala że mozemy się zaszczepić. I już widzę jak wszyscy odmawiają bo przecież grupa "0" . Pierdololo i marnowanie śliny.

Guilty of being right
- Drone
Nie mam. Nie łudzę się, że mam jakieś znaczenie ani że wywieram wielki wpływ na los wszechświata.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.