Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
O, włącz myślenie, moje ulubione hasło ludzi którzy bezmyślnie przeklejają wszystko bez weryfikowania.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- w mackach Zła
czemu ty zakładasz że wszystko co się źle powie na temat tych szczepionek jest wymysłem obłąkańców.
czy te szczepionki były wystarczająco długo testowane. nie były i nie możesz zakładać że ludzie opowiadają bajki
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
bo jest?

tak, były wystarczająco długo testowane i tak - ludzie opowiadają bajki, albbo z lenistwa przed czytaniem sprawdzonych informacji albo własnej ułomności nie potrafią zawierzyć nauce
Coś tam było! Człowiek!
-
Albo z narkolepsją.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Re:
Chyba nie tak do końca, skoro kraje jak najbardziej poważne czyli Szwecja i Stany Zjednoczone płaca z budżetu odszkodowania swoim obywatelom poszkodowanym przez szczepionki?
U nas oczywiście nie ma o tym co marzyć, nawet takiego parawana nie ma.
Ostatnio zmieniony 04-01-2021, 20:21 przez mistrzsardu, łącznie zmieniany 1 raz.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Re: Re:
Bo w amerykańskich i w szwedzkich sądach siedzą antyszczepionkowcy.mistrzsardu pisze: ↑04-01-2021, 20:16Chyba nie tak do końca, skoro kraje jak najbardziej poważne czyli Szwecja i Stany Zjednoczone płaca z budżetu odszkodowania swoim obywatelom poszkodowanym przez szczepionki?
U nas oczywiście nie ma o tym co marzyć, nawet takiego parawanu nie ma.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Re:
+1Skaut pisze: ↑04-01-2021, 19:16bo jest?![]()
tak, były wystarczająco długo testowane i tak - ludzie opowiadają bajki, albbo z lenistwa przed czytaniem sprawdzonych informacji albo własnej ułomności nie potrafią zawierzyć nauce
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Kiedyś już o to pytałem więc powtórzę:
Re: SARS-CoV-2
08-12-2020, 15:59
https://www.medonet.pl/zdrowie/wiadomos ... 05975.html
Pytanie do kolegów zawodowo zajmujących się walką z wirusami. Dlaczego wtedy Polska nie zdecydowała się na szczepienia oraz czy był to dobry czy zły ruch ze strony rządu.
- Skaut
to jest oczywiście piramidalna bzdura, ale tak jak mówiłem, z lenistwa nie chce się szukać odpowiedzi:mistrzsardu pisze: ↑04-01-2021, 20:16Chyba nie tak do końca, skoro kraje jak najbardziej poważne czyli Szwecja i Stany Zjednoczone płaca z budżetu odszkodowania swoim obywatelom poszkodowanym przez szczepionki?
Coś tam było! Człowiek!
-
- postuje jak opętany!
I pisowski reżim zaszczuł biedną panią krystynę oraz wspaniałych lekarzy z wum.
Jak to leciało u towarzyszy z forum o robieniu kurwy z logiki?
Bo coś cicho siedzą od kilku jak mysz pod miotłą i nie robią wykładów o wyższości jaśnie oświeconych nad masami nie rozumiejącymi podstawowych pojęć.

-
- rasowy masterfulowicz
Re:
Co jest piramidalną bzdurą? Setki jeśli nie tysiące ofiar szczepionki powodującej narkolepsję w Szwecji i innych krajach?Skaut pisze: ↑04-01-2021, 22:04to jest oczywiście piramidalna bzdura, ale tak jak mówiłem, z lenistwa nie chce się szukać odpowiedzi:mistrzsardu pisze: ↑04-01-2021, 20:16Chyba nie tak do końca, skoro kraje jak najbardziej poważne czyli Szwecja i Stany Zjednoczone płaca z budżetu odszkodowania swoim obywatelom poszkodowanym przez szczepionki?
https://www.dw.com/pl/szwecja-p%C5%82ac ... a-19257185
- uglak
Na czoło z bezczelnością wysuwa się chyba Olgierd Łukaszewicz, bo czytając:
Też zostałem zaszczepiony. Do tej pory wstrzymywałem się od komentarza. Czekam na wyjaśnienia ze strony komisji i całej tej kontroli. Bo nie wiem, na jakie pytania mam odpowiadać
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-kor ... Id,4966586
Nie włamałem się na teren szpitala i nie żądałem szczepienia.
Czekam na wyjaśnienia ze strony komisji i całej tej kontroli.
Trzeba by się w zastanowić czy jego zdaniem to nie lekarze powinni przeprosić, że podstępnie zwabili celebrytów na szczepienie.Tyle tylko, że przecież mnie szczepili lekarze i to oni wyszli z propozycją.
Też zostałem zaszczepiony. Do tej pory wstrzymywałem się od komentarza. Czekam na wyjaśnienia ze strony komisji i całej tej kontroli. Bo nie wiem, na jakie pytania mam odpowiadać
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-kor ... Id,4966586
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W artykule jest mowa o 311 osobach z 400 kilkudziesieciu, ktorym przyznano odszkodowanie, skad wziales tysoace? (Napisali tez ze zaszczepilo sie 60% kraju, ile to ludzi?)mistrzsardu pisze: ↑04-01-2021, 23:12Co jest piramidalną bzdurą? Setki jeśli nie tysiące ofiar szczepionki powodującej narkolepsję w Szwecji i innych krajach?Skaut pisze: ↑04-01-2021, 22:04to jest oczywiście piramidalna bzdura, ale tak jak mówiłem, z lenistwa nie chce się szukać odpowiedzi:mistrzsardu pisze: ↑04-01-2021, 20:16
Chyba nie tak do końca, skoro kraje jak najbardziej poważne czyli Szwecja i Stany Zjednoczone płaca z budżetu odszkodowania swoim obywatelom poszkodowanym przez szczepionki?
https://www.dw.com/pl/szwecja-p%C5%82ac ... a-19257185
If you do everything right, there will be no struggle.
- Drone
O przepraszam.zodiac pisze: ↑04-01-2021, 22:22
I pisowski reżim zaszczuł biedną panią krystynę oraz wspaniałych lekarzy z wum.
Jak to leciało u towarzyszy z forum o robieniu kurwy z logiki?
Bo coś cicho siedzą od kilku jak mysz pod miotłą i nie robią wykładów o wyższości jaśnie oświeconych nad masami nie rozumiejącymi podstawowych pojęć.![]()
Jeżeli o mnie chodzi, to napisałem wprost, co sądzę o tej akcji. Dno. Utracili całkowicie RiGCz. Tłumaczenie post factum żenujące, dodatkowo nie zauważają, że próbując zasłonić swoją winę przekrętami PiS-u, zachowują się tak samo jak PiS krzyczący o przekrętach za czasów PO. To pokazuje, że pewne pokolenie musi odejść - jest ukształtowane mentalnie przez PRL, mentalność radziecką, w której posiadanie koneksji, znajomości i wejść stanowi powód do osobistej dumy i przyczynek do czucia się niesłychanie ważnym. Koneksje jako dobro luksusowe, którym należy się chwalić, ale z niechęcią patrzeć, jeżeli inni też takie koneksje zdobywają. Dodatkowo wiele osób straciło doskonałą okazję, by zachować godne milczenie i koniecznie musi zabrać głos w obronie tej żenującej akcji. Aż się dziwię, że PiS tak słabo grzeje temat - pewnie czegoś się boją albo coś poważnego mają na sumieniu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Artykuł dotyczył Szwecji. Szczepionka była stosowana w wielu krajach, także we Francji, gdzie została wycofana pod wpływem nacisku społecznego.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-01-2021, 23:22W artykule jest mowa o 311 osobach z 400 kilkudziesieciu, ktorym przyznano odszkodowanie, skad wziales tysoace? (Napisali tez ze zaszczepilo sie 60% kraju, ile to ludzi?)
Cytat z artykułu:
"Prowadzone obecnie liczne badania m.in. w Finlandii, Szwecji oraz Irlandii dowodzą, że w wielu przypadach chorobę wywołała szczepionka Pandemrix. Zastosowano ją u ponad 30 mln osób w 47 krajach na przełomie 2009 i 2010 r., gdy wybuchła świńska grypa wywołana wirusem H1N1."
Na podstawie zaszczepionej populacji Szwecji i % osób poszkodowanych można oszacować, oczywiście z dużym marginesem błędu ile osób dotknęła narkolepsja w pozostałych krajach.
Wiem, że dla fanatyków szczepień wypłacone w Szwecji odszkodowania o niczym nie świadczą. Natomiast dla ludzi myślących jest to temat do przemyśleń.
Nie jestem przeciwnikiem szczepień, ale zwolennikiem wolnego wyboru, Rób jak uważasz, ale uważaj co robisz, tylko tyle.
- SATYROS
- w mackach Zła
Poproszę kolegę Nicrama aby odniósł się merytorycznie do treści pierwszego filmu.
Po prostu jestem ciekaw fachowej kontropinii.
Oczywiście pomińmy milczeniem komentarze autora. Interesuje mnie co jest prawdą, co nie jest a czego nauka nie jest pewna w stosunku do tej teorii.
- Headcrab
- Kontakt:
A ja chciałbym żeby Nicram i Sybir odnieśli się merytorycznie do tego filmiku.

@SATYROS Serio wymagasz od Nicrama, by obejrzał i sensowne skomentował film faceta, który chce leczyć zawał wykałaczką? Jak Socha i Braun nagrają swoje filmiki o szczepionkach, też trzeba będzie z tym merytorycznie polemizować?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- SATYROS
- w mackach Zła
Wiem, wiem..Headcrab pisze: ↑05-01-2021, 01:20
A ja chciałbym żeby Nicram i Sybir odnieśli się merytorycznie do tego filmiku.
@SATYROS Serio wymagasz od Nicrama, by obejrzał i sensowne skomentował film faceta, który chce leczyć zawał wykałaczką? Jak Socha i Braun nagrają swoje filmiki o szczepionkach, też trzeba będzie z tym merytorycznie polemizować?
Nie jestem fanem Jurka, ale sam zobacz ten film..
Jest tam kilka ciekawych teorii na temat mRNA zawartego w szczepionkach i retrowirusach.
Tylko o to mi chodzi, a nie o leczenie covida witaminą C.
Ostatnio zmieniony 05-01-2021, 01:50 przez SATYROS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Headcrab
- Kontakt:
Wrzucam jeszcze raz, mam nadzieję że ten filmik też ktoś MERYTORYCZNIE skomentuje.