Zaskakująco nie najgorsza wariacja na temat Dnia Świstaka. W sam raz do świątecznego piwa.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Obczaję. Słyszałem o filmie. Jest gdzieś do dorwania z polskimi napisami na internetach? Dzięki za przypomnienie.
Bzdura,kolego bzdura!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Dla mnie to pozytywne zaskoczenie. Miało być typowo Netflixowo, a wyszło rasowe, gatunkowe filmisko. Dobrze mi się to ogłądało, więc polecam.devastator77 pisze: ↑26-12-2020, 12:15Bzdura,kolego bzdura!
Bardzo dobre,mocne francuskie kino.Marsylia,araby,ormianie,cyganie,dobre gliny,złe gliny,narkotyki,kasa,rozpierducha jak trzeba,trupy.Ja lubię takie kino,a żabojady umieją zrobić takie kino.
Mocno i zdecydowanie polecam!
same sceny akcji są dobre, generalnie dobrze zrobione ale jako całość wg mnie nie bardzoJan_Bińczycki pisze: ↑26-12-2020, 18:29Dla mnie to pozytywne zaskoczenie. Miało być typowo Netflixowo, a wyszło rasowe, gatunkowe filmisko. Dobrze mi się to ogłądało, więc polecam.devastator77 pisze: ↑26-12-2020, 12:15Bzdura,kolego bzdura!
Bardzo dobre,mocne francuskie kino.Marsylia,araby,ormianie,cyganie,dobre gliny,złe gliny,narkotyki,kasa,rozpierducha jak trzeba,trupy.Ja lubię takie kino,a żabojady umieją zrobić takie kino.
Mocno i zdecydowanie polecam!
bo to żadne kryminaliści nie byli tylko parka emerytów (szurniętych) złodziejaszków którzy działają poza systemem i żadnego napadu też tam nie byłoGdy para kryminalistów zaprasza nieznajomego do pomocy w największym napadzie w ich karierze, życie ich córki kompletnie się zmienia.
Ma troszku poprawności politycznej, główna aktorka to taka nasza Julka, zbyt łatwo dała się wmanewrować, jak na prokurator(kę), ale dobrze się oglądało.devastator77 pisze: ↑26-12-2020, 12:11
Po pogrzebie swojego ojca,pani prokurator otrzymuje od jego prawnika pendrive i po podłączeniu do laptopa nieżyjący tatuś informuje ją,że na terenie ich posiadłości,w bunkrze ma dla niej niespodziankę...
Bardzo dobry film,ma jak każdy kilka słabszych momentów,ale powiedzmy sobie szczerze który film ich nie ma.
Mocno polecam!