KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
^ Skoro wszystko dotarło w całości to na pewno były to świąteczne cuda.
Tymczasem - Hellthrasher kolejny raz nie zawodzi.
Tymczasem - Hellthrasher kolejny raz nie zawodzi.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ja raz dostałem winyla z allegro ,,zabezpieczonego,, tj oklejonego kartkami z bloku i zawiniętego w ten brozowo-szary papier z poczty. Też się zdziwilem bo tylko górny róg był upierdolony z 5mm reszta ok.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Polecam wejść na stronę MV, które tradycyjnie na święta ma zabawny tekst.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Fallen Temple rewelacja, w piątek wieczorem zamówiłem 7 płyt, we wtorek doszły zapakowane tak, że 10 minut się babrałem z otwarciem.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
- zaczyna szaleć
Zamawiałem ostatnio 2 płyty CD z Vader-Store. Dwie takie same. Dla mnie i kumpla. Niestety dotarła tylko jedna. Pisałem maile oraz wiadomości na fb. Bez odzewu. A więc wielki czarny falus w tyłek temu kto prowadzi ten sklep.
-
- postuje jak opętany!
WTEM!
"Informujemy, że data realizacji Twojego zamówienia uległa zmianie. Wysyłka nastąpi do dnia 2020/12/31 [RRRR/MM/DD]. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać dalszej zmianie. Za niedogodności przepraszamy."
Dadzą radę, jak myślicie? W końcu teraz to narodowecośtam szaleje.
"Informujemy, że data realizacji Twojego zamówienia uległa zmianie. Wysyłka nastąpi do dnia 2020/12/31 [RRRR/MM/DD]. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać dalszej zmianie. Za niedogodności przepraszamy."
- maciek z klanu
Myślę że nie
- COFFIN
Jest tak nadal - w zeszły piątek wziąłem dwie płyty przez Discogs, a w sobotę były w paczkomacie.maciek z klanu pisze: ↑19-12-2020, 17:05Kiedyś dużo tam kupowałem. Zawsze bardzo profesjonalnie.von Leers pisze: ↑18-12-2020, 13:51Zupełnie w sumie przypadkiem - nie ukrywam - trafiłem po chyba z rocznej przerwie na stronę Eastside i ku mojemu zdziwieniu - żyją/żyje. Osobiście mam bardzo dobre doświadczenia z tym distro od wielu lat - chociaż byłem przekonany, że od roku-dwóch są "martwi". Chyba trzeba będzie zamówić jakąś nową "szmatę" Hate Forest bo mój stary "Nietzscheanism" już ledwo zipie albo Nitberg - widzę:). Mają parę fajnych tutułów (chociaż - nie ukrywajmy - szału nie ma). Jakieś zamówienie pójdzie na pewno.
'Come the Blessed Madness'
- maciek z klanu
Dalej za tym stoi Jacek? Czy popierdolilem imię?
- SODOMOUSE
Tak.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- w mackach Zła
U mnie wysyłka zamówienia ZA POBRANIEM trwała dokładnie 42 dni teraz. Ale nie mam żalu, jak zamawiałem w czerwcu to ponad 2 miesiące, więc jest progress. Jak znowu zamówię np. w marcu albo kwietniu to może się już uwiną w 3 tygodnie. Nie tracę nadziei, hail agonia!sisterhood pisze: ↑30-12-2020, 17:38WTEM!
-
-
- w mackach Zła
Na luzie. Przypomniałem też sobie, że jakoś w latach 2001-02 nie wysłał mi Filip dwóch pierwszych zamówień w ogóle, ale odebrałem je sobie z gracją windykatora na Smash Fest w Ustroniu (teraz już chyba wiem dlaczego to był chyba ostatni przypadek, gdzie Agonia wystawia się poza internetem, heheh).
-
Poważnie Agonia nie prowadzi handlu obwoźnego (już)? Odnoszę wrażenie, że to label może być u nich priorytetem, a nie distro. Tak więc czekam na ten Atheist.
-
- w mackach Zła
A kiedykolwiek oni prowadzili? Tak do 2008 r. miałem dosyć częsty kontakt z Filipem, w sumie to nawet w 2007 r. współorganizowałem z nim jedną trasę, na której on sam nie był nawet obecny. Nigdy nie słyszałem, żeby poza Smash Fest gdziekolwiek się wystawiał.
-
Nie wiem, stąd pytanie.
-
- w mackach Zła
Nie wiem co jest u nich priorytetem. Wg relacji znajomej z bliskiego otoczenia to Bartek na magazynie zatrudnił 6 dodatkowych osób do pakowania zamówień, ale na ile to prawda... 

-
Mnie to też jakoś specjalnie nie zajmuje, ale słysząc opinie o tempie realizacji zamówień w kontekście rosnącego u nich pocztu bandów z kraju i ze świata, trochę zakładałbym, że to działalność samej wytwórni może mieć zielone światło, bo pewnie jest w takim układzie, co robić... Dalszym pytaniem byłoby - czy jest komu robić, ale tu już nie wnikam, bo jakby nie mój biznes 

-
- zaczyna szaleć
Jak to jest z Dodax - przesyłki idą z Polski czy z zagranicy? I faktycznie wysyłają zwykłym listem, bez jakiejkolwiek możliwości śledzenia?
-
- postuje jak opętany!
Jest dokładnie tak jak piszesz. Przesyłki, które do mnie docierały zawsze były z Niemiec, nie było możliwości śledzenia. Czas od zamówienia do dostarczenia przeważnie 14 dni, kilka razy trwało to dłużej - do trzech tygodni. Nigdy nie zdarzyło się aby przesyłka nie dotarła.