Tu się nie zgodzę. Nie ma u nas innej dystrybucji, która posiadałaby tak duży katalog sceny podziemnej oraz działała tak, że składasz zamówienia przez kilka miesięcy, płacisz kiedy Ci pasuje itp. Owszem jest np. FAN który też na zamówienie sprowadzi prawie wszystko ale Fallen to wytwórnia dla określonego kręgu odbiorców.Pacjent pisze: ↑10-12-2020, 08:47Jeśli ktoś się nie wyrabia to powinien zatrudnić kogoś do roboty. FT nie błyszczy profesjonalizmem. Przypominam ile czasu zajęło im założenie strony internetowej.Peebuls pisze: ↑10-12-2020, 07:31Mystic to raczej większa firma niż FT czy SMGW przypadku FT nie wyrabiają chyba z powodu ilości rzeczy jakie mają na sklepie - praktycznie codziennie jest coś nowego wrzucane, w SMG jest tego dużo mniej. W przypadku Fallen Temple dla mnie dużym plusem jest to, że można sobie nazbierać konkretniejsze zamówienie i dopiero potem to wszystko opłacić za jednym razem - nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby anulowali mi zamówienie
![]()
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba nie wiesz co to profesjonalizm. Piszą, że wysyłka do 3 dni i tego terminu raczej się trzymają. Można łączyć zamówienia, można zamawiać w preorderze (i wtedy czeka się dłużej) i poczekają z zapłatą ile wymaga tego klient. Kontakt jest bardzo dobry i nigdy nikogo nie oszukali. Jeżeli jedynym wyznacznikiem profesjonalizmu jest szybkość to kupuj sobie w innym sklepie, a nie oczerniaj chłopaków, którzy robią doskonałą robotę dla tej sceny.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
AGONIA, zamówienie złożone 27.11, 02.12 przyszedł @ "Twoje zamówienie zostało zaakceptowane. Zamówienie zostanie wysłane do 2020/12/16 [RRRR/MM/DD]. Jeśli termin wysyłki ulegnie zmianie, zostaniesz o tym poinformowany automatycznie. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać zmianie."
Czuwaj!
Aha, żadne tam preordery.
Czuwaj!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Też mam zamówienie z 27.11. Ja dostałem info, że do 7.12. wyślą, ale do tej pory nic się nie dzieje.
- Ascetic
xD.sisterhood pisze: ↑11-12-2020, 12:10AGONIA, zamówienie złożone 27.11, 02.12 przyszedł @ "Twoje zamówienie zostało zaakceptowane. Zamówienie zostanie wysłane do 2020/12/16 [RRRR/MM/DD]. Jeśli termin wysyłki ulegnie zmianie, zostaniesz o tym poinformowany automatycznie. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać zmianie."
Czuwaj!
może chodzi z zbudowanie napięcia

Poro
- nicram
SMG - jak zwykle mega zajebiście.
Hellthrasher - znakomicie. Bart mi tak zapakował paczkę z winylem, że zajęło mi z 10 minut i srogo się spociłem zanim dostałem się do środka. Masakra.
Drakkar Production Brazilian Division. Paczka zamówiona w wakacje. Koleżka nie mógł wysłać, bo nie realizowali zamówień przez Covid19. Ale kontakt był cały czas i updatował czy poczta im pozwala wysłać do Polski. Pod koniec listopada wysłał, wczoraj paczka u mnie - pozytyw.
Hellthrasher - znakomicie. Bart mi tak zapakował paczkę z winylem, że zajęło mi z 10 minut i srogo się spociłem zanim dostałem się do środka. Masakra.

Drakkar Production Brazilian Division. Paczka zamówiona w wakacje. Koleżka nie mógł wysłać, bo nie realizowali zamówień przez Covid19. Ale kontakt był cały czas i updatował czy poczta im pozwala wysłać do Polski. Pod koniec listopada wysłał, wczoraj paczka u mnie - pozytyw.
-
- weteran forumowych bitew
Zamówiłem tego samego dnia co Ty. Wysłane miało być do mnie 10.12.2020. Oczywiście nie zostało. Agonia po mistrzowsku prowadzi swój sklep. Jeśli równie profesjonalnie prowadzi interesy zespołów których jest wydawcą, to niech ich chuj strzeli w anusa.sisterhood pisze: ↑11-12-2020, 12:10AGONIA, zamówienie złożone 27.11, 02.12 przyszedł @ "Twoje zamówienie zostało zaakceptowane. Zamówienie zostanie wysłane do 2020/12/16 [RRRR/MM/DD]. Jeśli termin wysyłki ulegnie zmianie, zostaniesz o tym poinformowany automatycznie. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać zmianie."
Czuwaj!
Ale w sumie już się przyzwyczaiłem to ich dziadostwa. Może do końca roku wyślą.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wkurwia mnie, że Agonia wydaje dużo dobrych rzeczy. Oczywiście też czekam. Nie to żebym nie mógł żyć bez tych płyt, ale inni mogą wysyłać szybko, Agonia nie potrafi. Ciekawi mnie jak oni zespoły, które wydaja traktują.sisterhood pisze: ↑11-12-2020, 12:10AGONIA, zamówienie złożone 27.11, 02.12 przyszedł @ "Twoje zamówienie zostało zaakceptowane. Zamówienie zostanie wysłane do 2020/12/16 [RRRR/MM/DD]. Jeśli termin wysyłki ulegnie zmianie, zostaniesz o tym poinformowany automatycznie. W związku z dużą ilością zamówień i sytuacją pandemiczną termin realizacji zamówień może ulegać zmianie."
Czuwaj!
-
Mnie też, bo sporo z nich wychodzi na digi, a poza tym nie stać ich na zorganizowanie choć jednego koncertu swoich zagranicznych gwiazd w Polsce (DERANGED, ATHEIST).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Agonia jak zwykle leci w chuja,ale ponoć przesyłka w drodze,więc czekam...
Wielka Płyta - super express,jednym słowem - doskonale,
Fallen Temple - bezdyskusyjnie numer jeden na naszym rynku - fakt,że trzeba czekać te 3 dni na wysyłkę,ale to mało znaczący szczegół...
Wielka Płyta - super express,jednym słowem - doskonale,
Fallen Temple - bezdyskusyjnie numer jeden na naszym rynku - fakt,że trzeba czekać te 3 dni na wysyłkę,ale to mało znaczący szczegół...
-
- rozkręca się
Taka mała dygresja w temacie Agonia Records.Mają oni nieszczęście wydawać najsłabsze płyty w dyskografii szanowanych niegdyś zespołów,że wymienię tutaj:Deranged,Origin, Voidhanger, Aborym,Forgotten tomb, Beheaded, Enthroned,Inquisition...Co wy na to ?
- Gall
Że Dark Days of the Soul najsłabszym albumem Voidhanger? Póki co mają bardzo równą dyskografię. Same ciosy.
No i pozwól, że poprawę.
No i pozwól, że poprawę.
Agonia wydaje płyty w sposób skandaliczny, badziewnie i po kosztach. Już pisałem gdzie indziej, że nawet pudełka wyglądają jak z powystawowego outletu.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- klaun
- zaczyna szaleć
Miałem identyczna sytuację. Napisałem rano maila co z moim zamówieniem itd. Tego samego dnia o 19 paczka w nadana w paczkomacie. Drugi raz tak mam że pisałem, przeważnie się wyrabiają w określonym terminie.
Koulrophobia
- knaar
- rasowy masterfulowicz
W piątek mi wysłali. Nie upominałem się. Fajnie, że teraz inpost hula w weekendy, bo właśnie mi wrzucili do paczkomatu.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Czecha z LAVADOME można polecić. Co prawda bez kontaktu ale paczka dotarła w tydzień,
Za dwie płyty wysyłka wyszła 4 euro zwykłą czeską pocztą.
Fajnie by było żeby w Polsce tak się ludziom i poczcie chciało.
Za dwie płyty wysyłka wyszła 4 euro zwykłą czeską pocztą.
Fajnie by było żeby w Polsce tak się ludziom i poczcie chciało.
-
Agonia... 27.11. zamówione. Do dziś zero odzewu pomimo kilku maili. Pełen profesjonalizm. Polecam tą firmę.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Ja dostałem w niedzielę maila po interwencji, że dziś lub jutro wysyłka, ciekaw czy dotrzymają słowa oraz co i w jakim stanie otrzymam.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- nicram
SMG - zejebiście.
RK & KAT - bdb
RK & KAT - bdb
-
Super. Na szczęście towar mają coraz gorszy.Wódka i Piwo pisze: ↑15-12-2020, 10:16Agonia... 27.11. zamówione. Do dziś zero odzewu pomimo kilku maili. Pełen profesjonalizm. Polecam tą firmę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Jeśli chodzi o Agonię,to ja także zamawiałem 27.XI,deklarowali że wyślą do 7 XII, później cisza i wczoraj przesyłka dotarła,więc nie traćcie nadziei.