Bo to tylko pretekst dla feminazistek. Przecież oficjalnie domagają się zezwolenia na zabijanie dzieci bez względu na stan ich zdrowia.
Jakaś tam grupa na pewno, aczkolwiek to tak samo, jakby powiedzieć, że na Marszu Niepodległości idą sami naziści - i chociaż tam rozróby były nieporównywalnie większe, to jednak nie nazywaliśmy tego marszem nazistów, więc bądźmy uczciwi w obie strony.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
krzysztof jak zawsze na luzie i w punkt. ma gość gadane. nie powiem.
mnie w tej podniosłej wypowiedzi, mędrca na miarę medarda, interesuje jaką jej cześć juz oddaliśmy i ile jeszcze tej suwerenności nam zostało. ktoś, coś?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Zgaduję bez oglądania:
Wylał to piwo bez próbowania tylko dlatego że produkuje czy tam warzy je Mentzen ?
Mentzen chciał nawiązać płatną współpracę, ale Kopyr odmówił, bo nie chce być pośrednio kojarzony z nacjonaluchami, poza tym style jakie BM zdecydował się zlecić do produkcji nie są zbyt interesujące.
Ot, cała drama.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Docent Polskie Minibrowary fajny kanał -jakiś metalowiec to prowadzi .
Tego typa nie znoszę akurat. Ma spore pojęcie to fakt, ale jest tak pretensjonalny i naburmuszony, że nie daje się go oglądać. Marlenka trochę ratuje sytuację . Nowak z Małepiwko wydaje się najsensowniejszy z tej całej ekipy, ale coś dawno nic nie wrzucał na kanał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.