KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Dziś przeceny na
hpgd.bandcamp.com
35 % także sporo.
Ja wziolem sobie
Greenwitch - CosmoSteelBlood Trinity CD (Limited Edition Of 100 Copies)
hpgd.bandcamp.com
35 % także sporo.
Ja wziolem sobie
Greenwitch - CosmoSteelBlood Trinity CD (Limited Edition Of 100 Copies)
"Something is rotten in the state of Poland"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dla mnie z polskich distro's, numero uno, bezapelacyjnie JEST to SELFMADEGOD .
świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. nigdy, żadnej wtopy. klasa sama w sobie.

świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. nigdy, żadnej wtopy. klasa sama w sobie.

Poro
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Trudno sie nie zgodzić.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wiem o dodax już właśnie odkąd piszecie. Poprostu nie używałem

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
Najlepiej jak po 12 dniach z Agonii przychodzi powiadomienie o nieopłaconym zamówieniu chociaż wysłało się przelew w dzień, w którym dokonało się zakupudzik pisze: ↑26-11-2020, 06:50No dokładnie, a status zamówienia cały czas jako złożone, nie opłacone.Rumburak pisze: ↑25-11-2020, 21:14Na paczkę z dodax czekałem statnio 8 dni roboczych-co było zgodne z deklaracją w jakich dniach należy spodziewać się przesyłki. Agonia bije wszelkie rekordy, dziś mija 10 dzień roboczy od złożenia i opłacenia zamówienia. Nie pali się ale niesmak pozostaje kiedy ktoś deklaruje wysyłkę w ciągu 4 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.
Też mi się jakoś specjalnie nie spieszy, ale chociaż mogliby konkretnie napisać, że np. wyślą za miesiąc, a tak to nawet nie wiem czy przelew dotarł.

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
FaN.pl i FallenTemple bardzo ładnie i bez zarzutu
- dzik
No tego jeszcze nie grali ze mną. Czyli w przyszłym tygodniu trzeba się spodziewać ponaglenia od nichBuka pisze: ↑27-11-2020, 10:07Najlepiej jak po 12 dniach z Agonii przychodzi powiadomienie o nieopłaconym zamówieniu chociaż wysłało się przelew w dzień, w którym dokonało się zakupudzik pisze: ↑26-11-2020, 06:50No dokładnie, a status zamówienia cały czas jako złożone, nie opłacone.Rumburak pisze: ↑25-11-2020, 21:14
Na paczkę z dodax czekałem statnio 8 dni roboczych-co było zgodne z deklaracją w jakich dniach należy spodziewać się przesyłki. Agonia bije wszelkie rekordy, dziś mija 10 dzień roboczy od złożenia i opłacenia zamówienia. Nie pali się ale niesmak pozostaje kiedy ktoś deklaruje wysyłkę w ciągu 4 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.
Też mi się jakoś specjalnie nie spieszy, ale chociaż mogliby konkretnie napisać, że np. wyślą za miesiąc, a tak to nawet nie wiem czy przelew dotarł.![]()

dobry kościół to kościół spalony
- Rumburak
Jedno zamówienie z Agonii z preorderem dotarło dzień po premierze więc tu na plus. Żeby nie było jednak zbyt kolorowo to wkładka do cd Azarath, wydanego przez tą wytwórnie, wygląda jak psu z gardła wyjeta. Cała podrapana, w jednym miejscu jest aż biała od przetarć. Nie jestem jakimś purystą jeśli chodzi o tego typu rzeczy ale do chuja Pana to już lekka przesada. Ksiazeczka wygląda jakby miała ze 20 lat. Jeśli chodzi o sposób zabezpieczenia samej paczki to też sraka. Na 5 cd w środku, 3 popękane pudełka, winyl jakimś cudem cały 

- nagrobek
^ kurwa, co za amatorka. wyjebałbym im to wszystko na wycieraczkę pod drzwiami i postawił na to kloca.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
HHR, mv, dodax wszystkie idealne
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
FT jeszcze poczekam z wyrokowaniem, ale, ale ...
SMG - znów rewelacja
dodax - wszystkie 6 miały być jakoś dzisiaj. spoko na niemców się nie gniewam.
GoW - sprawnie.
a z zagramanicy to się nie nastawiam, że szybko przyjdzie. bo i szwecja i dania, amerykanie też. zobaczymy jak w ten świąteczny czas temat się rozegra.
generalnie wszystko pięknie, choć jeden kutasiarz to mnie akurat zirytował. będzie z działu moda męska, na ruska, albo dilera. miało być to:

a przyszło to:

fakt, że błyskiem przysłali, tylko, że nie to co miało być. dodatkowo naliczył mi nasz kochany urząd celny 120 zyli vatu, podatku, czy co tam sobie zamarzyli, a pajac nie kwapi się do odesłania tego co kupiłem. a ja nie zamierzam nosić pedałówki jak diler z grochowa. miało być na mótór a jest na niewiadomo co. troche mi przykro ze względu na powyższy wzgląd. że mi tak nieładnie zrobiono.
SMG - znów rewelacja
GoW - sprawnie.
a z zagramanicy to się nie nastawiam, że szybko przyjdzie. bo i szwecja i dania, amerykanie też. zobaczymy jak w ten świąteczny czas temat się rozegra.
generalnie wszystko pięknie, choć jeden kutasiarz to mnie akurat zirytował. będzie z działu moda męska, na ruska, albo dilera. miało być to:

a przyszło to:

fakt, że błyskiem przysłali, tylko, że nie to co miało być. dodatkowo naliczył mi nasz kochany urząd celny 120 zyli vatu, podatku, czy co tam sobie zamarzyli, a pajac nie kwapi się do odesłania tego co kupiłem. a ja nie zamierzam nosić pedałówki jak diler z grochowa. miało być na mótór a jest na niewiadomo co. troche mi przykro ze względu na powyższy wzgląd. że mi tak nieładnie zrobiono.
Poro
-
- rozkręca się
Iron pegasus. W czwartek po południu zamówienie, wczoraj dotarło.
Dodax - przesyłki sprzed dwóch tygodni spływają codziennie.
Dodax - przesyłki sprzed dwóch tygodni spływają codziennie.
- SATYROS
- w mackach Zła
W dzisiejszych czasach jednak bym zalecał kaburę i to z zawartością:))Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 18:46FT jeszcze poczekam z wyrokowaniem, ale, ale ...
SMG - znów rewelacja
GoW - sprawnie.
a przyszło to:
- Ascetic
gdybym się nie bał tego mieć, to bym miałSATYROS pisze: ↑08-12-2020, 19:48W dzisiejszych czasach jednak bym zalecał kaburę i to z zawartością:))Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 18:46FT jeszcze poczekam z wyrokowaniem, ale, ale ...
SMG - znów rewelacja
GoW - sprawnie.
a przyszło to:

Poro
-
- zaczyna szaleć
Niestety w Agonii jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby wysłali bez przypominania się. Zawsze po kilku dniach ciszy wysyłam im potwierdzenie przelewu i dopiero wtedy coś się rusza.
Inna spraw to nagminnie popękane pudełka od CD.
Inna spraw to nagminnie popękane pudełka od CD.
-
To prawda. Fallen Temple też nie należą do demonów szybkości i nie przyjmuję żadnych wyjaśnień, bo skoro SMG i Mystic mogą wysyłać od razu to inni też.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wasyl
Audio Cave bdb.
Jeżeli ktoś lubi współczesne polskie jazzy, elektronikę i okolice, to jest kilka płyt w świątecznej promocji.
Jeżeli ktoś lubi współczesne polskie jazzy, elektronikę i okolice, to jest kilka płyt w świątecznej promocji.
-
- w mackach Zła
Mystic to raczej większa firma niż FT czy SMG

-
Co do Agonii to mam inne doswiadczenia - zawsze po tych kilku dniach paczka wychodzila, nigdy nie zdarzylo mi sie wyslac im ponaglenia (oby to sie nie zmienilo). Co prawda nie kupuje u nich duzo (w tym roku moze 5-7 zamowien), ale fakt jest faktem. Niemniej zobaczymy jak bedzie tym razem bo wlasnie (w ND 6.12) zlozylem u nich ostatnie zamowienie w tym roku, zegar tyka…

-
Jeśli ktoś się nie wyrabia to powinien zatrudnić kogoś do roboty. FT nie błyszczy profesjonalizmem. Przypominam ile czasu zajęło im założenie strony internetowej.Peebuls pisze: ↑10-12-2020, 07:31Mystic to raczej większa firma niż FT czy SMGW przypadku FT nie wyrabiają chyba z powodu ilości rzeczy jakie mają na sklepie - praktycznie codziennie jest coś nowego wrzucane, w SMG jest tego dużo mniej. W przypadku Fallen Temple dla mnie dużym plusem jest to, że można sobie nazbierać konkretniejsze zamówienie i dopiero potem to wszystko opłacić za jednym razem - nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby anulowali mi zamówienie
![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.