POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

03-12-2020, 14:13

Dobra dość tych żartów. Do nastepnego ;)
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-12-2020, 14:16

czyli nie będzie cennika. szkoda.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
trup

03-12-2020, 14:22

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 03-12-2020, 14:26 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

03-12-2020, 14:24

b. konkurencyjne ceny.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
trup

03-12-2020, 14:26

można powiedzieć.... BLACK WEEK FRAJDEJ-MANDEJ
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

03-12-2020, 14:28

właśnie chciałem pytać o promkę, typu black week, ale zaraz by wbił faszol, co szuka tego u innych, co zagnieżdżone u niego samego i zmiękisiłem się.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

03-12-2020, 14:53

Obrazek
POŚWIĘCAJĄ SIĘ, ŻEBY TRZYMAĆ LGBT Z DALA OD POLSKI.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

03-12-2020, 14:59

To jest właśnie skutek życia w kłamstwie. Wziąłby jeden z drugim i dokonał coming outu. Poznał jakiegoś miłego faceta. Chodziliby za rękę na Parady Równości wesoło pląsając do przebojów ABBY i Cher. Kupiliby sobie jakiegoś fajnego dzieciaka na targu w Brukseli i stworzyli szczęśliwą rodzinę. Tak to życie w wiecznym stresie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

03-12-2020, 15:05

Sgt. Barnes pisze:
03-12-2020, 14:53
Obrazek
POŚWIĘCAJĄ SIĘ, ŻEBY TRZYMAĆ LGBT Z DALA OD POLSKI.
Już mówili o tym, gdy rynną uciekał węgierski euoroposeł, że nasi wychodzą tam kanałami.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

03-12-2020, 15:11

Hatefire pisze:
03-12-2020, 14:59
To jest właśnie skutek życia w kłamstwie. Wziąłby jeden z drugim i dokonał coming outu. Poznał jakiegoś miłego faceta. Chodziliby za rękę na Parady Równości wesoło pląsając do przebojów ABBY i Cher. Kupiliby sobie jakiegoś fajnego dzieciaka na targu w Brukseli i stworzyli szczęśliwą rodzinę. Tak to życie w wiecznym stresie.
tym bardziej, że ceny zupełnie przystępne.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

03-12-2020, 16:29

ej, mistrzsardu jest sprawa. mam tira dzieciaków prosto z brukseli do rozładowania, pomożesz?
bartwa

03-12-2020, 16:33

A da się rozładować widłami?
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

03-12-2020, 20:01

Obrazek

Kto z forum popierał BLM i kajał się za biały przywilej? :D
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

03-12-2020, 20:15

Headcrab pisze:
03-12-2020, 20:01

Kto z forum popierał BLM i kajał się za biały przywilej? :D
pewnie ten który zaraz tu napisze że ten wzrost to efekt tego że to źli, leniwi, bezrobotni, szarpiący socjal, roszczeniowi biali strzelają do biednych, ciężko pracujących, uczciwych i bogu ducha winnych czarnych
:D
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

03-12-2020, 22:45

W USA w tym roku zarejestrowana najwyższa stopę bezrobocia od przeszło pół wieku. Żadne BLM i kajanie się za białe przywileje nic do tego nie ma.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

03-12-2020, 22:48

No to teraz zakurwię historyjką

Otóż świat dungeon synthu jest w dużej mierze opanowany przez Amerykanów o lewicowych poglądach. I aż do dzisiaj myślałem, że przez 'lewicowy' mamy wyłącznie na myśli rzeczy takie jak w Europie, publiczną służbę zdrowia, mieszkania socjalne dla najbiedniejszych, szkolnictwo i takie tam. Myliłem się.

Otóż na fejsie istnieją generalnie 3 grupy o DS, ale umówmy się że jedna nie jest istotna dla historyjki. Pierwsza była po prostu grupa Dungeon Synth. Niestety, trochę ponad rok temu nastąpił rozłam, ponieważ lewicowa część grupy nie potrafiła nie gadać o polityce więcej niż o muzyce, o której zresztą podejrzewam ich pojęcie jest w większości takie sobie. Powstała grupa dungeon synth no-fash edition która w założeniu miał chyba być dla antify (symbol jest w logo grupy). Admin grupowo wypierdolił wszystkich, którzy należeli do grupy no-fash z grupy dungeon synth, i nastąpiła cicha wojna, gdzie antyfaszyści uważali, że admini to faszyści, a pozostali uważali, że antyfaszyści są pojebani.

Dotąd ogólnie nie sprawdzałem tematu jakoś dogłębnie, chociaż znam się z obiema stronami, również z adminem który tamtego czynu dokonał, bo akurat tak się złożyło że jest Polakiem, więc narzekał mi dość dużo na nich.

Dwa dni temu postanowiłem, że jednak sprawdzę co w trawie piszczy, na wszelki wypadek, gdyby ktoś tam oskarżał DSZ o faszyzowanie (a nie trzeba im wiele). Okazało się, że ze mną nikt problemu nie ma, ale...

Ktoś wrzucił post z niby-śmieszną naklejką na słupie "Enya fans for communism" czy coś takiego, i sierp i młot. To, co się odpierdoliło w komentarzach, przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. Ktoś skrytykował ZSSR. A potem wybiło szambo, jakiego od dawien dawna nie widziałem: jeden gość zaczął srać komentarzami jeden pod drugim, można się było z nich dowiedzieć, że:
- w ZSSR nie zdarzyło się nic złego
- Holodomor nie miał miejsca - to propaganda ukraińskich nazistów, i nawet nazwa miała przypominać 'holokaust', a wszystko to, by oczernić biednych Sowietów
- Ukraina ma bardzo kiepskie ziemie
itd itp... nie przeczytałem wszystkiego, bo mi krew zmroziło. Pacjent domagający się rewizji liczby ofiar holokaustu to doprawdy mały śmieszny diabełek przy tym, tak jak Bloocult twierdzący, że kościół w Polsce nie ma żadnej mocy, nie dostaje żadnych pieniędzy od państwa, i nigdy nie zrobił nic złego, a jak zrobił, to zawsze była wina kogoś innego.

Zaczęła się gównoburza w komentarzach, a temat zakończył się w ten sposób:
"Locking thread. Any anti-communist rhetoric will not be tolerated. This is a leftist group."

Dodam jeszcze, że jak to się zaczynało, próbowałem z jednym z nich - swoją drogą prominentnym muzykiem DS - delikatnie porozmawiać prywatnie. To, co się odpierdoliło, przekroczyło moje wszelkie oczekiwania. Otóż porównał on ofiary śmierci głodowej w ZSSR do 'niedożywionych' Amerykanów, a niedożywieni są dlatego że jedzą z McDonaldsie bo nie stać ich na świeże warzywa...................................
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Drone

03-12-2020, 23:23

Niestety - pisałem już wielokrotnie o tym - ideologiczne zaczadzenie rozkłada się demokratycznie i nie ma co łudzić się, że u nas po obaleniu kościółkowości nastąpi złoty wiek (co nie znaczy, że nie trzeba jej obalić). Dzisiejsi krzykacze z Konfederacji wcielaliby z równym zapałem ideały komunizmu w latach 40 i 50. Na początku lat 90 miało miejsce w Polsce zdumiewające zjawisko: masa aktywu partyjnego praktycznie z dnia na dzień przeistoczyła się w żarliwych patriotów wznoszących krzyże - i nie zrobili tego ze świadomego cynizmu, tylko w jakiś sposób musieli symbolicznie umocować się w rzeczywistości. Nie mam złudzeń - po marginalizacji Kościoła trzeba będzie wziąć się za lewaków albo za innych, którym aktualnie będzie się wydawało, że mają jedyny słuszny pogląd na życie.

Inna sprawa, kol. Karkas, że to zjawisko DS nie budzi zaufania już na starcie, więc nie wiem, czego po nich oczekiwałeś.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

03-12-2020, 23:57

Drone pisze:
03-12-2020, 23:23
Inna sprawa, kol. Karkas, że to zjawisko DS nie budzi zaufania już na starcie, więc nie wiem, czego po nich oczekiwałeś.
A co w samej muzyce jest podejrzanego?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
shitshow
postuje jak opętany!

04-12-2020, 05:31

Z ciekawości sprawdziłem co to jest ten dandżeon synt na jutubie i stwierdzam, że dawno nie słyszałem tak okropnego syfu. Teraz kucownia słucha takiej muzy zamiast rycerskiego metalu?
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Awatar użytkownika
nicram

04-12-2020, 05:40

shitshow pisze:
04-12-2020, 05:31
Z ciekawości sprawdziłem co to jest ten dandżeon synt na jutubie i stwierdzam, że dawno nie słyszałem tak okropnego syfu. Teraz kucownia słucha takiej muzy zamiast rycerskiego metalu?
Większość tego to faktycznie shit, ale jak zawsze, zdarzają się naprawdę dobre rzeczy.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ