Nie znasz się. Prawdziwy intelektualista jester to wymyślił, a inny z szurlandii potwierdził, że to dobra myśl. Więc tak być musi...
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
all the monsters will break your heart
- dzik
- zahartowany metalizator
Ci konfiarze to wyższy poziom spierdolenia umysłowegoMariusz Wędliniarz pisze: ↑01-12-2020, 23:44Dziambor im wszystko popsuł bo bo złapał covidanie wiedzą teraz jak to ugryźć. Część chodzi w maseczkach, część bez.. hehe. Dziś u Sommera właśnie Dziambor był. Opowiadał jak to przechodził.. a pod filmikiem gromy na niego: że, co on pierdoli przecież to grypa była! Żeby książkę Fałszywa Pandemia przeczytał, żeby go już więcej nie zapraszać do programu!
no komedia..![]()
dobry kościół to kościół spalony
-
Pacjent
To jest interpretacja tej rozmowy?!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑01-12-2020, 23:44Dziambor im wszystko popsuł bo bo złapał covidanie wiedzą teraz jak to ugryźć. Część chodzi w maseczkach, część bez.. hehe. Dziś u Sommera właśnie Dziambor był. Opowiadał jak to przechodził.. a pod filmikiem gromy na niego: że, co on pierdoli przecież to grypa była! Żeby książkę Fałszywa Pandemia przeczytał, żeby go już więcej nie zapraszać do programu!
no komedia..![]()
Mhm...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
mocny2_3
wczoraj miałem bardzo nieciekawą sytuacja.Przesadziłem z insuliną, źle sobie wyliczyłem ile dać do obiadu.Jakąś godzine po obiedzie zaczeło mi walić serducho, następnie miałem dreszcze.Zawsze w takich sytuacjach jestem przygotowny, lece do lodówki po cole.Ona działa najszybciej.Więc jeb do kuchni po cole... nie doszedłem.Straciłem przytomność i wyjebałem orła.Tyle mnie było.Obudziłem sie chuj wie po jakim czasie ale za to z przegryzionym językiem i wargą.I to do tego stopnia że musiałem lecieć na sor bo mi krew z japy lała sie litrami.Całą procedure przyjęcia mnie z czerwonym ryjem na sor pomine bo nie ma sensu sie wkurwiać.
Nie polecam nikomu zachorować na cukrzyce i wyłapać taki wpierdol spowodowany spadkiem cukru.Moment kiedy zaczyna cie telepać a serce wali poprostu tak kurwa szybko jest okropny.No i zawsze możesz trafić tak że sie już nie obudzisz.
Nie polecam nikomu zachorować na cukrzyce i wyłapać taki wpierdol spowodowany spadkiem cukru.Moment kiedy zaczyna cie telepać a serce wali poprostu tak kurwa szybko jest okropny.No i zawsze możesz trafić tak że sie już nie obudzisz.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Tymczasa u Wikingów morderców norki zombie wychodzą na powierzchnię.

"W miarę jak ciała ulegają rozkładowi, mogą powstawać gazy. To powoduje, że ciała trochę się rozszerzają. W efekcie, w najgorszym przypadku, norki są wypychane z ziemi" - powiedział publicznej duńskiej stacji DR rzecznik policji Thomas Kristensen.
Policja w Zachodniej Jutlandii próbowała przeciwdziałać temu zjawisku, zrzucając dodatkową warstwę ziemi na metrowej głębokości dół, w którym na tamtejszym poligonie zakopano kilka tysięcy martwych norek.
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ierzchnie/
"W miarę jak ciała ulegają rozkładowi, mogą powstawać gazy. To powoduje, że ciała trochę się rozszerzają. W efekcie, w najgorszym przypadku, norki są wypychane z ziemi" - powiedział publicznej duńskiej stacji DR rzecznik policji Thomas Kristensen.
Policja w Zachodniej Jutlandii próbowała przeciwdziałać temu zjawisku, zrzucając dodatkową warstwę ziemi na metrowej głębokości dół, w którym na tamtejszym poligonie zakopano kilka tysięcy martwych norek.
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ierzchnie/
Die Welt ist meine Vorstellung.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Prawie 14000.....wygrywamy z epidemią!!!
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak, poczytaj komentarze pod filmem..Pacjent pisze: ↑02-12-2020, 08:53To jest interpretacja tej rozmowy?!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑01-12-2020, 23:44Dziambor im wszystko popsuł bo bo złapał covidanie wiedzą teraz jak to ugryźć. Część chodzi w maseczkach, część bez.. hehe. Dziś u Sommera właśnie Dziambor był. Opowiadał jak to przechodził.. a pod filmikiem gromy na niego: że, co on pierdoli przecież to grypa była! Żeby książkę Fałszywa Pandemia przeczytał, żeby go już więcej nie zapraszać do programu!
no komedia..![]()
Mhm...
Raz się zje, raz się nie zje.
-
Pacjent
Te podśmiechujki w Twoim stylu? W jakim celu?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
W moim? Tam co drugi neguje wirusa. Ci oddani słuchacze-oglądacze tych wszystkich "w realu 24" to sekta.. Tam psychiatra jest potrzebny. Poczytaj z ciekawości.
-
Pacjent
W komentarzach, które czytałem jest więcej złośliwej ironii niż rzeczywistych poglądów ich autorów.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-12-2020, 11:10W moim? Tam co drugi neguje wirusa. Ci oddani słuchacze-oglądacze tych wszystkich "w realu 24" to sekta.. Tam psychiatra jest potrzebny. Poczytaj z ciekawości.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No nie powiedział bym.. dziś trza Krajskiego jeszcze posłuchać. Podobno twierdzi, że przez połączenie masonów rytu szkockiego i francuskiego Biden będzie rządziłPacjent pisze: ↑02-12-2020, 11:20W komentarzach, które czytałem jest więcej złośliwej ironii niż rzeczywistych poglądów ich autorów.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-12-2020, 11:10W moim? Tam co drugi neguje wirusa. Ci oddani słuchacze-oglądacze tych wszystkich "w realu 24" to sekta.. Tam psychiatra jest potrzebny. Poczytaj z ciekawości.
- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Pacjent
- nicram
-
Pacjent
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Widziałem już tę książkę, która oprócz tego że jest z 1973 roku, to wydaje się bardzo poważna, zwłaszcza początek strony "koronawirusy należą do małych szatanów". Taka religijna wręcz.
Find your flow
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Hehehe...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-12-2020, 21:50Widziałem już tę książkę, która oprócz tego że jest z 1973 roku, to wydaje się bardzo poważna, zwłaszcza początek strony "koronawirusy należą do małych szatanów". Taka religijna wręcz.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Na szurskich grupach już to dawno było. Chcemy nowego szur-contentu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- wonsz
na szczęście od '73 roku medycyna stoi w miejscu.
a to żadna ciekawostka, rząd jest po prostu niekompetentny i wydaje rozporządzenia zamiast ustaw.
https://rebel24.pl/sad-umorzyl-postepowanie-za-brak-maski-uzasadnienie-miazdzy-bezprawie pisze: Jakub M. jest znany z walki o prawa i wolność. W Adrychowie zorganizował legalny marsz o wolność w dniu 17.10.2020r.
XDpowyższe wydarzenie na fb pisze: Żądamy zakończenia plandemii!
Powołując się na polskich profesorów i lekarzy - dr Zbigniewa Martykę, prof. dr hab. n. med. Ryszarda Rutkowskiego, lek. Pawła Basiukiewicza i innych - żądamy zaniechania wszelkich testów, izolacji i kwarantanny.
rzułf
- nicram
To raz. Dwa, zrównywanie koronawirusów przeziębieniowych (HCoV-229E, HCoV-HKU1, HCoV-NL63, HCoV-OC43) z tymi wywołujących zespół ostrej niewydolności oddechowej (SARS-CoV-1, MERS-CoV i SARS-CoV-2) wskazuje, że szury jak zwykle nie wiedzą o czym piszą. Nie mówiąc już nawet, że SARS-CoV-1 został zidentyfikowany w 2003 roku...
all the monsters will break your heart