KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Wielka płyta jak zwykle rewelacyjnie. Dobry kontakt, szybko, sprawnie, wzorcowo.
- Żułek
ja pierdole co za pech, zamówiłem 2 płyty, okazało się że jednak mają jedną więc stwierdziłem że anuluje i zamówie tam gdzie mają dwie
tak też zrobiłem wczoraj, a dzisiaj mi piszą że jednak jednej płyty nie mają (tej drugiej) i kurwa bądz tu mądry
tak też zrobiłem wczoraj, a dzisiaj mi piszą że jednak jednej płyty nie mają (tej drugiej) i kurwa bądz tu mądry

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zaczyna szaleć
NOXIS w Fallen! Dobrze jest jednak trochę poczekać. Dobrze że na starość robię się coraz bardziej cierpliwy.
"Something is rotten in the state of Poland"
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
NOXIS u Grega również. Natomiast u Hellthrashera zapisy na MAIMED.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pytanie do zebranych. Znajomy wyslal material do Agonii i jest proszony o wiecej szczegolow. Pyta mnie jaka opinie ogolnie ma Agonia. Powiedzialem co wiedzialem, ale kojarze ze na przestrzeni lat co jakis czas pojawialo sie info ze Bart wystawil kogos do wiatru. Bylo tak czy myle z kims?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ten znajomy, który stosuje najprostszą metodę kopiuj i wklej cudze utwory? To bardzo dobrze, niech wydają.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-11-2020, 08:07Pytanie do zebranych. Znajomy wyslal material do Agonii i jest proszony o wiecej szczegolow. Pyta mnie jaka opinie ogolnie ma Agonia. Powiedzialem co wiedzialem, ale kojarze ze na przestrzeni lat co jakis czas pojawialo sie info ze Bart wystawil kogos do wiatru. Bylo tak czy myle z kims?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- COFFIN
Za Agonią to Filip stoi. W przeszłości różne trzaski bywały z kapelami. Teraz nie wiem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-11-2020, 08:07Pytanie do zebranych. Znajomy wyslal material do Agonii i jest proszony o wiecej szczegolow. Pyta mnie jaka opinie ogolnie ma Agonia. Powiedzialem co wiedzialem, ale kojarze ze na przestrzeni lat co jakis czas pojawialo sie info ze Bart wystawil kogos do wiatru. Bylo tak czy myle z kims?
Przy okazji: Fallen Temple - bdb, dwa zamówienia i wszystko git.
'Come the Blessed Madness'
- nicram
Mystic, SMG, Hellthrasher, Wolfspell - cudownie.
all the monsters will break your heart
- Żułek
FT lodzio miodzio
Bonito chyba też
z fanem sam zjebałem i płyta przepadła 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Deformeathing elegancko.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Powiedzcie dobrzy ludzie ile trza czekać na przesylke z dodax. 13.11 napisali że wysłali, status zakończona na profilu, a płyt ni ma 

- nicram
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja dzisiaj dostałem 2 płyty wysłane z dodax 10 i 18 listopada.
Poza tym na kilkaset płyt kupionych w dodax żadna nie zaginęła.
Poza tym na kilkaset płyt kupionych w dodax żadna nie zaginęła.
- dzik
- zahartowany metalizator
Krócej niż z Agonii.Jimmy Boyle pisze: ↑25-11-2020, 14:09Powiedzcie dobrzy ludzie ile trza czekać na przesylke z dodax.
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
Spokojnie. Ja zauważyłem że mniej więcej tyle ile pakują tyle też się czeka na wysyłkę. Testuję dodax od miesiąca. Zamówiłem 5 płyt w różnym czasie. 3 już przyszły. Jutro kolejna i za kilka dni ostatnia. Termin od zamówienia do odebrania nigdy nie przekroczył 2 tygodni. Pakowanie koło 3-5 dni. Poczta koło 5-6 w moim przypadku. Status na zrealizowane zmienia się jak wydała paczkę. Jestem bardzo zadowolony z nich. Odkrycie roku sklepoweJimmy Boyle pisze: ↑25-11-2020, 14:09Powiedzcie dobrzy ludzie ile trza czekać na przesylke z dodax. 13.11 napisali że wysłali, status zakończona na profilu, a płyt ni ma![]()

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Na paczkę z dodax czekałem statnio 8 dni roboczych-co było zgodne z deklaracją w jakich dniach należy spodziewać się przesyłki. Agonia bije wszelkie rekordy, dziś mija 10 dzień roboczy od złożenia i opłacenia zamówienia. Nie pali się ale niesmak pozostaje kiedy ktoś deklaruje wysyłkę w ciągu 4 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.dzik pisze: ↑25-11-2020, 20:51Krócej niż z Agonii.Jimmy Boyle pisze: ↑25-11-2020, 14:09Powiedzcie dobrzy ludzie ile trza czekać na przesylke z dodax.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jak Ty forum czytasz

- dzik
- zahartowany metalizator
No dokładnie, a status zamówienia cały czas jako złożone, nie opłacone.Rumburak pisze: ↑25-11-2020, 21:14Na paczkę z dodax czekałem statnio 8 dni roboczych-co było zgodne z deklaracją w jakich dniach należy spodziewać się przesyłki. Agonia bije wszelkie rekordy, dziś mija 10 dzień roboczy od złożenia i opłacenia zamówienia. Nie pali się ale niesmak pozostaje kiedy ktoś deklaruje wysyłkę w ciągu 4 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.dzik pisze: ↑25-11-2020, 20:51Krócej niż z Agonii.Jimmy Boyle pisze: ↑25-11-2020, 14:09Powiedzcie dobrzy ludzie ile trza czekać na przesylke z dodax.
Też mi się jakoś specjalnie nie spieszy, ale chociaż mogliby konkretnie napisać, że np. wyślą za miesiąc, a tak to nawet nie wiem czy przelew dotarł.
dobry kościół to kościół spalony
-
- postuje jak opętany!
Do mnie Dodax trafia przeważnie w 14-tym dniu od zamówienia, czasem dzień wcześniej lub później. O Agonii szkoda gadać zawsze to samo. Czasami jest ten plus, że jak po tygodniu chcę jeszcze coś domówić to mogę dorzucić do poprzedniego zamówienia bo jeszcze nie spakowane 

- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Właśnie odebrałem przesylke. Niecałe dwa tygodni od wysłania, z tego co widze to raczej standard, więc spoko