POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: POlitykowanie
Wiadomo, że wybór Harris to w dużej mierze kwestia poprawności politycznej, ale złagodzenie nastrojów społecznych chyba się mimo wszystko mocno Ameryce teraz przyda. A kto ma 'lepsze' kłamstwa po swojej stronie to już sprawa mocno dyskusyjna - przeszłość Harris (nie wiem, nie znam, to co wkleja Pacjent pochodzi z Najwyższego Czasu, więc ...) vs. pizza gate, Biden earpiece conspiracy theory, sfałszowane wybory itp. Nie wiem - może to wszystko prawda, na którą jak widać 'głupi Amerykanie' nie są jeszcze gotowi, ale coś mi mówi, że znowu złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja!".
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- vicek
- zahartowany metalizator
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nasza prawica chce popełnić zbiorowe samobójstwo. Wkurzyli:
- Niemców
- Rosjan
- Francuzów
- Ukrainę
teraz będą wkurzać USA.
To trzeba izolować.
- Niemców
- Rosjan
- Francuzów
- Ukrainę
teraz będą wkurzać USA.
To trzeba izolować.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Wkurzyli też połowę Polaków. Widać chcą popełnić samobójstwo, najwyższy czas.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Chcieli się pewnie odstresować natłoku tego choróbska. Izrael miał spory lockdown, ale bardzo dobrze sobie z tym poradzili. Inne kraje biorą z nich przykład teraz w Europie i mają rację. Mam nadzieję, że i u nas w przyszłym tygodniu zarzącą porządny lockdown. I więcej testować, testować, testować.
P.s.
Tak wielu ludzi w tym naszym kraju jest antysemitami, ale zazwyczaj to są ci, którzy nigdy nie poznali żadnego Żyda osobiście. Ja miałem taką okazję i bardzo sobie ich cenię. Zresztą w mojej rodzinie też byli Żydzi i wcale się tego nie wstydzę. A wręcz przeciwnie, jestem z tego dumny.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rasizm od nich przejąłeś czy byli z innej frakcji?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-11-2020, 15:46Chcieli się pewnie odstresować natłoku tego choróbska. Izrael miał spory lockdown, ale bardzo dobrze sobie z tym poradzili. Inne kraje biorą z nich przykład teraz w Europie i mają rację. Mam nadzieję, że i u nas w przyszłym tygodniu zarzącą porządny lockdown. I więcej testować, testować, testować.
P.s.
Tak wielu ludzi w tym naszym kraju jest antysemitami, ale zazwyczaj to są ci, którzy nigdy nie poznali żadnego Żyda osobiście. Ja miałem taką okazję i bardzo sobie ich cenię. Zresztą w mojej rodzinie też byli Żydzi i wcale się tego nie wstydzę. A wręcz przeciwnie, jestem z tego dumny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Co zabawne, są przy tym zwykle wyznawcami żydowskiej wiary i wierzą w boga żyda. Ale kto im zabroni, nie?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-11-2020, 15:46Tak wielu ludzi w tym naszym kraju jest antysemitami, ale zazwyczaj to są ci, którzy nigdy nie poznali żadnego Żyda osobiście. Ja miałem taką okazję i bardzo sobie ich cenię. Zresztą w mojej rodzinie też byli Żydzi i wcale się tego nie wstydzę. A wręcz przeciwnie, jestem z tego dumny.
- vicek
- zahartowany metalizator
Dlatego polaki powinni wrócić do korzeni i wielbić Welesa .bartwa pisze: ↑08-11-2020, 16:23Co zabawne, są przy tym zwykle wyznawcami żydowskiej wiary i wierzą w boga żyda. Ale kto im zabroni, nie?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-11-2020, 15:46Tak wielu ludzi w tym naszym kraju jest antysemitami, ale zazwyczaj to są ci, którzy nigdy nie poznali żadnego Żyda osobiście. Ja miałem taką okazję i bardzo sobie ich cenię. Zresztą w mojej rodzinie też byli Żydzi i wcale się tego nie wstydzę. A wręcz przeciwnie, jestem z tego dumny.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy tylko ja przeczytałem "Wałęsę"?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Wałęsa chciał być królem, bożkiem też mógłby zostać z kapłanem Jankowskim.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Nie słyszeliście jak kiedyś wkręcono Wałęsę, że jest potomkiem cesarza Walensa? 

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Ostatnio jest na etapie bliskich spotkań z cywilazycjami pozaziemskimi

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Koszulkę "Konstytucja" oddał Dance na szmaty, czy dalej nosi?
- Darekthrone
- w mackach Zła
Bo to ustawka. Aby tylko odgonić niewygodnego i "kontrowersyjnego" Donalda Ducka... Trumpa znaczy się. Ten trup Biden wątpię, by powalczył całą kadencję. Możliwe, że biedaczyna usunie się w kąt i da miejsce na tronie dla tej całej Kamali. Przecież to idealna komusza kandydatka.
- Headcrab
- Kontakt:

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
+666Darekthrone pisze: ↑08-11-2020, 19:27Bo to ustawka. Aby tylko odgonić niewygodnego i "kontrowersyjnego" Donalda Ducka... Trumpa znaczy się. Ten trup Biden wątpię, by powalczył całą kadencję. Możliwe, że biedaczyna usunie się w kąt i da miejsce na tronie dla tej całej Kamali. Przecież to idealna komusza kandydatka.
Tramp podobnie jak Pis miał przejebane u siebie. Wrogowie stoją z siekierami i czekają.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jaki rasizm? Naród Żydowski jest najbardziej brutalnie doświadczonym narodem w dziejach świata jeśli chodzi o rasizm. To wspaniali ludzie, bardzo doświadczeni życiowo i po prostu mądrzy. A jaką kuchnie mają dobrą.. mmhhh. Ci co są im niechętni to po prostu mają względem nich kompleksy. Czują się gorsi i przez to ich szkalują.Pacjent pisze: ↑08-11-2020, 15:52Rasizm od nich przejąłeś czy byli z innej frakcji?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-11-2020, 15:46Chcieli się pewnie odstresować natłoku tego choróbska. Izrael miał spory lockdown, ale bardzo dobrze sobie z tym poradzili. Inne kraje biorą z nich przykład teraz w Europie i mają rację. Mam nadzieję, że i u nas w przyszłym tygodniu zarzącą porządny lockdown. I więcej testować, testować, testować.
P.s.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Sybir
Tymczasem w TVP szybka zmiana wyborczego banana. Archiwista zasłużył imho na sowitą premię od Pana Prezesa Jacka 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Tatuś
- Kontakt:
Pod rozwagę dla trumpistów, prawaków i innych inceli w rodzaju Pacjenta. Gdyby to tylko kobiety głosowały do Biden zmiażdżyłby Trumpa.

Nie będziesz lewakiem to nie zaruchasz.
Zastanów się

Nie będziesz lewakiem to nie zaruchasz.
Zastanów się

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.