To już Twoje zdanie.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
@Pacjent: Pełne kieszenie personelu vs. ustawa jest w drodze, link zawiadamiający o zakupie sprzętu, który w normalnym systemie miałby status "potrzebne na wczoraj" (np. łóżka do intensywnej terapii, przenośny aparat usg i wideolaryngoskopy dla OAiIT, lifepacki i respiratory transportowe dla ZRM). Poważny Ty jesteś? O skali CRB65 i uzależnieniu od niej finansowania pobytów szpitalnych słyszałeś? Czy to znowu jeden z przykładów riserczu ziemkiewiczowskiego?
@WaszJudasz: Proste.
@WaszJudasz: Proste.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Ok, co jest złego w tym że szpitale dostały sprzęt? O czym niby to ma świadczyć?
Ok, co jest złego w tym że szpitale dostały sprzęt? O czym niby to ma świadczyć?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
Nie ma w tym nic złego, oczywiście jeśli przejdziemy do porządku dziennego nad faktem funkcjonowania państwowej służby zdrowia, ale to inny temat. Szpitale dostają więcej sprzętu, więcej kasy za chorych na Covid, a za chwilę personel dostanie 100% podwyżki. Opłaca się czy nie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Na jakiej podstawie szpitale dostają więcej kasy za hospitalizacje covidowe?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Headcrab
- Kontakt:
@Pacjent
Każdy normalny rząd by w takiej sytuacji ladowal kasę w służbę zdrowia. Chcesz powiedzieć że zawyzaja liczbę chorych by wyludzic respiratory? Co chcesz nam przekazać mówiąc o nowym sprzecie?
Każdy normalny rząd by w takiej sytuacji ladowal kasę w służbę zdrowia. Chcesz powiedzieć że zawyzaja liczbę chorych by wyludzic respiratory? Co chcesz nam przekazać mówiąc o nowym sprzecie?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
- Headcrab
- Kontakt:
Budowa dróg to też okazja do nadużyć. Czy mamy zrezygnować z inwestycji? Czy osoby mówiące że przydałoby się więcej dróg to propagandziści działający na zlecenie złodziei?
-
abstract
- postuje jak opętany!
A to nie ty regularnie wystawiasz/les ruskie piraty na Allegro?Pacjent pisze: ↑07-11-2020, 14:38Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
-
Pacjent
Miałem kiedyś kilka, ale głównie tamtejsze licencje, w tym takie rarytasy jak ostatni album DANZIG w pudełku. Szukasz czegoś?abstract pisze: ↑07-11-2020, 15:01A to nie ty regularnie wystawiasz/les ruskie piraty na Allegro?Pacjent pisze: ↑07-11-2020, 14:38Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
-
abstract
- postuje jak opętany!
Nie. Analizując twoja osobę można odhaczyć dosłownie każdy punkt charakteryzujący człowieka jako skończona gnidę 
-
Pacjent
Fajnie. Co poza tym?
-
Pacjent
To pierwszy efekt wiosennego lockdownu. Umierają najsłabsze osoby, które wcześniej były pozbawione leczenia w szpitalach - uważa Robert Czyżak, prezes Polskiej Izby Branży Pogrzebowej.
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-re ... yjP0JwbtrA
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-re ... yjP0JwbtrA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem czegonie rozumiecie, nie nalezy kupowac potrzebnego sprzetu do szpitala bo Pacjent ma zle doswiadczenia.
Find your flow
- Sybir
OK, wszystko jasne. Zamykam temat.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W nawiązaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi. Wyszedł Pozytyw! Wszyscy czują się ok, ale trzeba kiblować. O to w tym wszystkim właśnie chodzi. Jestem kurewsko wkurwiony.
support music, not rumors
- Lukass
Toć pisał, że lekkie objawy, bez gorączki i żadnych tragedii. Dopóki ma mocne przeziębienie i nic więcej, po chuja się gdziekolwiek pchać? I tak w leczeniu mu nie pomogą.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rattlehead
Tu nie ma żadnego leczenia tylko wypierdalają na kwarantannę. Bierz paracetamol, witaminę C i D i czekaj na koniec kwarantanny. To wszystko. A ja jestem udupiony przy okazji, bo się mogę zarazić sraczką i zatokami. Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
To akurat jest w pełni logiczne.Rattlehead pisze: ↑07-11-2020, 21:54Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!
Guilty of being right
- Rattlehead
Jak wszystko.uglak pisze: ↑07-11-2020, 21:57To akurat jest w pełni logiczne.Rattlehead pisze: ↑07-11-2020, 21:54Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!