POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
całkiem niedawno w jednej z okolicznych wiosek sługa boży w przypływie szału poniżał dzieciaka przy klasie szarpiąc go i wyzywając od „niedorobionych tumanów”. wkurwiony ojciec przeprowadził z nim rozmowę dyscyplinująca która zakończyła się rozlegą pizdą na ryju księdza, wypisał tez od razu syna z religii. tak że można, jeszcze jak.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Już od dawna na niej stoisz i PiS nie ma z tym nic wspólnego.

- Rumburak
Drone, uważaj bo jak pismak z wyborczej, zrobi kolejnego clickbita to możesz stracić kontrolę nad zwieraczami a wraz z tobą paru koleszkow na forku. Po co to komu?Drone pisze: ↑04-11-2020, 18:44Całe szczęście - ale dobrze, że ktoś patrzy władzy na ręce. Sam fakt, że potraktowano to poważnie, świadczy o tym, że są do tego zdolni, zwłaszcza, że są naciski oddolne na zaostrzenie kursu. Oszalali katole z Ordo Iuris zwietrzyli swoją szansę na przepchnięcie najbardziej idiotycznych zakazów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Spoko. Niezbyt przejmuję się twoimi opiniami, bo poza śmieszkowaniem nie masz nic do zaoferowania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
Dobrze, że tylko "niezbyt". Możesz się w ogóle nie przejmować, będę mógł z tym żyć.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
komuś puściły nerwy i popuścił w majtki
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Hatefire
Donald wstawaj. Zesrałeś się.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Może zrobią 11.11 wspólnie OSK wielki spontaniczny spacer po Warszawie.
A dzień później narodowa kwarantanna i organizacja chłodni na truchła do gwiazdki
A dzień później narodowa kwarantanna i organizacja chłodni na truchła do gwiazdki

- Medard
Prawdopodobnie niedługo będzie ogłoszony Narodowy Karawan.immortal69 pisze: ↑06-11-2020, 11:56Może zrobią 11.11 wspólnie OSK wielki spontaniczny spacer po Warszawie.
A dzień później narodowa kwarantanna i organizacja chłodni na truchła do gwiazdki![]()
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Biden wygrywa w Gruzji.
A tymczasa u nas młoda Nadia Oleszczuk z Rady Konsultacyjnej Strajku Kobiet, napracowała się dotychczas jeden dzień i jest zmęczona pracą, hehehe:
- Próbowałaś znaleźć pracę?
- Pracowałam w wegańskiej restauracji. Musiałam wykonywać TRZY ZADANIA NA RAZ. Myślałam, że właściciele mają swoje wartości!
- Czyli na własnej skórze doświadczyłaś tego czym jest PRACA.
A tymczasa u nas młoda Nadia Oleszczuk z Rady Konsultacyjnej Strajku Kobiet, napracowała się dotychczas jeden dzień i jest zmęczona pracą, hehehe:
- Próbowałaś znaleźć pracę?
- Pracowałam w wegańskiej restauracji. Musiałam wykonywać TRZY ZADANIA NA RAZ. Myślałam, że właściciele mają swoje wartości!
- Czyli na własnej skórze doświadczyłaś tego czym jest PRACA.
- uglak
- Hatefire
Autentyczna historia. W 1996 roku w trakcie IO w Atlancie sportowcy gruzińscy zawsze mieli gorący doping

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Fajnie jest być dwa kroki przed Ameryką, my takie ględzenie w latach 2007-2015 mieliśmy co wybory a teraz stało się ono towarem eksportowym. A to sfałszowane, a to kartka nie taka, a to 'ten pan został wybrany przez pomyłkę'.
Yare Yare Daze
- WaszJudasz
Wzrocowe podejście, ani przez moment nie dała się rozproszyć tym żałosnym pierdoleniem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Tatuś
- Kontakt:
Wzniosłe pierdolenie. To wszystko było powiedziane w tym wywiadzie. Facet już niestety nie żyje.
https://wyborcza.pl/duzyformat/1,127290 ... a_zle.htmlŻonie jednego znanego przeciwnika diagnostyki prenatalnej robiłem amniopunkcję, w wielkiej tajemnicy, żonie obrońcy życia terminowałem ciążę z zespołem Downa. Pytałem: jak to jest, przecież jesteście przeciw? A oni mówili: słuchaj, to naprawdę "wyjątkowa sytuacja" Wyjątkowa, bo dotyczyła ich osobiście, a nie ich pacjentek. Bo dla pacjentek zawsze mają żelazne sumienie. Podobne refleksje miałem kiedyś, dyskutując z kobietą, słuchaczką jakiegoś programu, do którego mnie zaproszono. Ona opowiedziała, że miała pięć aborcji, ale teraz zrozumiała, że to grzech, i żąda, aby aborcji całkowicie zakazać. Ale ona do tego wniosku doszła, jak już była w menopauzie. Teraz chce nawracać młode dziewczyny. Czy to ma sens?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wpisuje historycznie: Biden prezydentem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie jestem na bieżąco, nie wiem kto to bajden ale jakbyście mieli podsumować to co wybór bajdena oznacza dla naszego kraju? jakiej polityki wobec nas sie teraz spodziewacie?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otoczenie Bidena uważa nas za gówno, które trzeba wydymać na kasie. W tym sensie nie jest dobrze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Przy obecnym rządzie pisu, który jedynie z trumpem miał dobre kontakty, jest nawet bardzo niedobrze.