źle zrozumiałeś. to nie tak. inaczej.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Ziemkiewicz to już dawno odjechał i nie da się go słuchać ani czytać, przynajmniej w sprawach politycznych, podobnie jest z Cejrowskim.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
Cejrowski odjechany był od zawsze. Pisałem już, że w latach 90 za czasów WC Kwadrans był przykładem skrajnego obciachu i ZChNowego zaczadzenia.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
Kurwa to jest koleś, który regularnie płacze, że że Papież nie jeździ dalej w lektyce po Rzymie. Heloł, mamy XXI wiek

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
z tym sprejowaniem kościołów to moim zdaniem lekka przeginka.Prostesty protestami ale to jest demolowanie mówiąc w skrócie
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przeginka to jest zmuszanie do rodzenia martwych plodow. Grzecznie juz probowano, pala sie przegiela.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
Sprejować! Żadne miękkie protesty na klerze nie zrobią wrażenia. Mają się bać, miękkie formy nacisku przerabialiśmy przez lata. Poza tym chodzi też o to, by zburzyć respekt przed kościołem, by nie traktować ani kościołów ani księży jako czegoś, co zasługuje na szczególny szacunek.
-
- rasowy masterfulowicz
Na szczególny szacunek nie, ale własność prywatna dla cywilizowanych ludzi powinna być święta. Nie ważne czy osoby prywatnej czy instytucji - nawet kościoła. Jeśli komuś nie podoba się własność kościoła może wygrać wybory/zdobyć władzę i wprowadzić prawnie np. konfiskatę majątku związków wyznaniowych kościołów/meczetów/synagog.Drone pisze: ↑25-10-2020, 18:39Sprejować! Żadne miękkie protesty na klerze nie zrobią wrażenia. Mają się bać, miękkie formy nacisku przerabialiśmy przez lata. Poza tym chodzi też o to, by zburzyć respekt przed kościołem, by nie traktować ani kościołów ani księży jako czegoś, co zasługuje na szczególny szacunek.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Drone
Nie sądzę, żeby mury kościelne były bardziej świętsze pod względem prywatności od ciała kobiety. Gdyby nie grzebanie w majtkach, nie byłoby sprejowania. A tak się doczekali strzału na odlew.
-
- rasowy masterfulowicz
- Drone
Też uważam, że to dość łagodne traktowanie - mówię o tych napisach. Zasłużyli sobie na gorsze.
Właśnie wróciłem z manifestacji. Ja pierdolę, przeszła najśmielsze oczekiwania, w takiej dziurze jak Iława było około tysiąca osób. Były wrzaski 'pedofile', 'wypierdalać' pod kościołem. Straciłem głos. A jednak dożyłem, coś pieknego. Większość tłumu to młode pizdy, które jak się okazuje mają więcej jaj od swoich chłopaków. Ale miód, odmłodniałem o 10 lat : )
-
Pod osłoną cipki niszczymy zabytki? Bardzo ciekawy sposób usprawiedliwienia tego barbarzyństwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Coś było?bartwa pisze: ↑25-10-2020, 20:10Właśnie wróciłem z manifestacji. Ja pierdolę, przeszła najśmielsze oczekiwania, w takiej dziurze jak Iława było około tysiąca osób. Były wrzaski 'pedofile', 'wypierdalać' pod kościołem. Straciłem głos. A jednak dożyłem, coś pieknego. Większość tłumu to młode pizdy, które jak się okazuje mają więcej jaj od swoich chłopaków. Ale miód, odmłodniałem o 10 lat : )

- Hatefire
W Katowicach wolnościowiec Sośnierz z Kurwederacji kryje się na schodach katedry za plecami psiarni 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że "barbarzyństwo" jest tutaj właściwym słowem. Tu nie chodzi o kościół, ale o szacunek do własności prywatną jak już wcześniej pisałem.
- Drone
- Hatefire
"Jedyne co rozumiem z polityki to zamieszki" Flaubert 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych