ARTILLERY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
helpme
- weteran forumowych bitew
Re: ARTILLERY
Do tematu "ekonomia - o cenach cebuli, jarmużu, masła i majonezu" też można z tej okazji zajrzeć - kto dzisiaj będzie wynajmował aktorów, scenarzystów, reżyserów, choreografów, scenografów, kaskaderów, statystów, ludzi od efektów specjalnych, catering na planie, Za co?!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No właśnie rzecz w tym, że zrobiłem właśnie maraton teledysków Metal Church i tam nie było też jakichś cudów, ale był pomysł i masa energii, a tego nie da się jednak podrobić...
Find your flow
-
helpme
- weteran forumowych bitew
Nie widziałem teledysków Metal Church (może kiedyś jakiś stary i chyba nowy - na terenie jakiejś dużej konstrukcji). Generalnie jak ktoś ma pomysł, możliwości techniczne (w tym zmysł i talent) to lipy i bez wielkich nakładów nie powinno być. Inaczej jest z produkcją taśmową... Od jakiegoś czasu mamy też wynalazek w postaci lyric video, ale czasem i te potrafią być nieco fabularne.
- Żułek
była epka pora na album
7 maja 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
oni na serio powinni dać se spokój, tego chyba nawet szkopy nie bedą chcieli słuchać
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Antton213
- w mackach Zła
czasy ciężkie, koncerty po tajniacku się odbywają;) Artillery w Kutnie, 21.08 sobota

- trup
Był i Betrayer.
Co roku jest Rock and Rose fest. Np. równocześnie z Byczyną był też VENOM Inc.
Co roku jest Rock and Rose fest. Np. równocześnie z Byczyną był też VENOM Inc.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Antton213
- w mackach Zła
w 2020 w kutnie miał być vader, to olałem, kupiłem bilety na venom (into the abyss, wrocław), organizacja tego rock&rose to kompletnie z dupy jest, 15-16maja into the abyss we Wrocławiu (venom, dead congregation, truchło strzygi, paradise lost.. ), a ci w tym samym czasie!! organizują swój fest, widocznie gdzieś mają frekwencję, może miasto za to płaci.. a venom inc zajebiste, dolan wyszedł do ludzi, piątkę zbić, fotki pocykać;)
na artillery, publika 50osób plus zespoły które występowały wcześniej w sile 19osób i robiły za publikę;) , a tydzień wcześniej artillery grał dla 4tys, idź pan w chuj z takim festem;)
na artillery, publika 50osób plus zespoły które występowały wcześniej w sile 19osób i robiły za publikę;) , a tydzień wcześniej artillery grał dla 4tys, idź pan w chuj z takim festem;)
- trup
no tak. Frekwencyjnie słabo.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Żułek
epka ma być, mogliby dać se spokój, na to się chyba nawet niemce nie złapią