Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Ten który ma bezpośredni kontakt z chorymi na Covid19 na przykład.
Niezbadane są meandry pisiego pomyślunku...zamiast zamykać przybytki, w których faktycznie rozsiewa się to gówno w typie szkół, kościołów itd. to robią prohibicję...ciekaw jestem badań naukowych odnośnie udziału monopolowych w rozsiewaniu zarazy. Może nawet takie bym zrobił, za co na pewno dostałbym anty-Nobla.
Chętnie bym zakupił kopię takiego opracowania. Z dumą prezentowałaby się na półce.nicram pisze: ↑14-10-2020, 21:13Niezbadane są meandry pisiego pomyślunku...zamiast zamykać przybytki, w których faktycznie rozsiewa się to gówno w typie szkół, kościołów itd. to robią prohibicję...ciekaw jestem badań naukowych odnośnie udziału monopolowych w rozsiewaniu zarazy. Może nawet takie bym zrobił, za co na pewno dostałbym anty-Nobla.
Chodzi im ot to, że przez alkohol są wieczorami imprezy w domach. A teraz jeszcze zaczyna być zimno to domówek będzie dużo szczególnie weekendy i ludzie się będą między sobą zarażać. Ale to od dupy strony się zabierają za obostrzenia.Nasum pisze: ↑14-10-2020, 21:49Chętnie bym zakupił kopię takiego opracowania. Z dumą prezentowałaby się na półce.nicram pisze: ↑14-10-2020, 21:13Niezbadane są meandry pisiego pomyślunku...zamiast zamykać przybytki, w których faktycznie rozsiewa się to gówno w typie szkół, kościołów itd. to robią prohibicję...ciekaw jestem badań naukowych odnośnie udziału monopolowych w rozsiewaniu zarazy. Może nawet takie bym zrobił, za co na pewno dostałbym anty-Nobla.
Niech zamkną monopolowe, meliny będą przeżywać swój renesans.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz