ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
ta. z tym conservative punk jest tak jakby strejdeżowiec prowadził monopolowy. można? można ? kto komu zabroni wyzbyć się ideałów. nikt.
tu też mamy szurów prolife'owców, czy zwykłych i trywialnych katoli. a niby i podobno to metaluchy. można? można. w imię różności, którą tak elegancko pomiatają.
tu też mamy szurów prolife'owców, czy zwykłych i trywialnych katoli. a niby i podobno to metaluchy. można? można. w imię różności, którą tak elegancko pomiatają.
lys på slutten av lys
- Ascetic
pewnie wszyscy już widzieli. olsztyńska szkoła mma. mamed w weekend dał radę. pacjent już nie.
czego się nie robi dla WOLNOŚCI i przeciw SPIGOWI.
lys på slutten av lys
- immortal69
- postuje jak opętany!
- Ascetic
- nagrobek
- zahartowany metalizator
btw wyjątkowo kiepsko uciekał jak na szczupłego typa w sportowym stroju. bardzo szybko dał się złapać dziewczynie w ciężkim obuwiu. albo był tak spizgany albo po prostu chciał zostać złapany bo jest zwolennikiem kobiecej dominacji i podjarał się sytuacją:)
- nicram
- Ascetic
dla mnie to wygląda na prowokację, w sensie, że chciał sobie podyskutować z policjantem, drugi z bekstejdżu ponagrywać i potoczyć bekę a pani bagieta się rozkręciła. taka powiedzmy ustawka. w tej komediowej nagrywce dobry jest tekst tego zawodnika co nagrywa "za co pani policjantko", czy jakoś tak. zabawne w kontekście tego, że prawaki w tym z tego forume, to takie twarde chłopaki są. zero tolerancji dla łamania przepisów. a najlepiej kara śmierci za leżenie najebanym na ławce w parku. ale tu pewnie zaraz będzie lament, że nam policmajstry wolność odbierają. a wystarczyło się ładnie wylegitymować, a jak taki pistolet to nie przyjmować mandatu. pewnie do sądu w giżycku daleko by nie miał. dopuszczam, też to, że koleżka w dresach był nafukany. wszystko to nie zmienia postaci, że jak podchodzi bagieta to albo się ucieka jak się ma dobry czas w sprincie, albo się ładnie zachowuje. a tu było brzydkie zachowanie. nie pochwalam.
Ostatnio zmieniony 12-10-2020, 20:17 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
obstawiam, że to dopiero początek WALKI O WOLNOŚĆ. internet uraczy nas jeszcze nie raz scenami walki wręcz z uciemiężeniem. tym samym po żołnierzach wyklętych będziemy mieć nowy poczet bohaterów! ku chwale ojczyzny!
lys på slutten av lys
- nicram
Należy nadmienić, bohaterów bijących się z kobietami...
all the monsters will break your heart
- Ascetic
to nie kobieta. to policja. zaraz tak napiszą. niemalże jak ideologia.
a pana starszego to nie wiem jak zaklasyfikują. bo tam też ten ubawiony miał ewidentną ochotę popisać sie swoją rycerskością. do końca filmu pokrzykiwał na człowieka, który mógłby być jego ojcem. ot taka kultura. a właściwie jej brak.
lys på slutten av lys
- nagrobek
no ja myślałem ze starszy pan mu wykurwi prawilnie z dyńki i skończy się pajacowanie , szkoda ze tak się nie stało. natomiast lamus w dresach nie bił się z dziewczynami, robiły z nim co chciały. obstawiam wiec jednak, ze chłopak liczył na jakiś ostry seans femdom w radiowozie lub na komendzie:)
- Ascetic
nagrobek pisze: ↑12-10-2020, 20:40no ja myślałem ze starszy pan mu wykurwi prawilnie z dyńki i skończy się pajacowanie , szkoda ze tak się nie stało. natomiast lamus w dresach nie bił się z dziewczynami, robiły z nim co chciały. obstawiam wiec jednak, ze chłopak liczył na jakiś ostry seans femdom w radiowozie lub na komendzie:)

lys på slutten av lys
-
- postuje jak opętany!
Nieźle, trzeba ganiać śmiecia. Człowiek nawet swojego miasta nie może rozpoznać hehe
- nagrobek
na wojnie polsko-polskiej rozwinął się w pełni kolejny front - „niewolnicy” kontra „wolnościowcy”. starcia indywidualne i potyczki grupowe w dyskontach o maseczki itd. ogólnie jest to wdzięczny temat dla wszelakiej maści psychologów i socjologów:)
- Ascetic

lys på slutten av lys
- Stoigniew
https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114 ... =BoxOpImg1
zjebanej poprawności politycznej ciąg dalszy, ja prdl......
-
Stoigniew pisze: ↑13-10-2020, 19:07https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114 ... =BoxOpImg1
O kurwa, srogo. Zabrakło jeszcze oskarżenia o przemycanie treści satanistycznych usłyszanych w momencie kiedy ta piosenkę puścić od tyłu...
Podobno w Bolandzie dzieci nie mają na laptopy...No to ja się kurwa grzecznie pytam , na co poszło tych kilkadziesiąt już tysięcy na łebka, wyciągniętych lekką ręką z kieszeni obywateli? Wszystko na harnasie? Nie znam cen, ale strzelam, że za 1500- 2000 zyla to chyba jakieś w miarę działające urządzenie da się kupić? Co tu się tak naprawdę odpierdala?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
I rasistowskich. Ta czekolada...Nasum pisze: ↑13-10-2020, 19:28Stoigniew pisze: ↑13-10-2020, 19:07https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114 ... =BoxOpImg1
O kurwa, srogo. Zabrakło jeszcze oskarżenia o przemycanie treści satanistycznych usłyszanych w momencie kiedy ta piosenkę puścić od tyłu...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
internety pisze:Jestem głęboko zszokowany że którakolwiek piosenka Lady Pank ma słowa, których ktoś posłuchał i jeszcze odnalazł w nich jakiś sens.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy