Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No własnie mogloby byc duzo lepiej. Miękka okladka, dośc delikatny papier, zeszytowa rozmiarowka przez co grafiki sporo tracą. Szkoda, bo jak pooglądałem sobie co Clarke tworzył to kopara w dół. To wydał poznański Vesper, ale z tego co widzialem w ofercie to jest też jednotomowe wydanie w twardej okladce.
Dzięki za szczegóły. Od dłuższego czasu widuję te wydania w atrakcyjnej cenie. Rozumiem, że grafiki tracą głównie przez format, a nie jakość druku. A jednotomowe wydanie ma jednak zasadniczą wadę w postaci swojej nieporęczności. Tak czy siak, nie ma co narzekać - do wyboru, do koloru.Harlequin pisze: ↑27-10-2020, 19:27No własnie mogloby byc duzo lepiej. Miękka okladka, dośc delikatny papier, zeszytowa rozmiarowka przez co grafiki sporo tracą. Szkoda, bo jak pooglądałem sobie co Clarke tworzył to kopara w dół. To wydał poznański Vesper, ale z tego co widzialem w ofercie to jest też jednotomowe wydanie w twardej okladce.
In plus natomiast przekład - prawie wszystko przełożone przez Leśmiana i Wyrzykowskiego, więc językowo jest wspaniale.