Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Ona to dla mnie 10/10 i chyba najlepszy film nagrany po 2010 roku (no, może "Mame" Dolana postawiłbym wyżej). Niewierna też świetna, Diane Lane zdała egzamin z dupcingu.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No fajne, fajne.
Nie chcę być namolny. Wiem, że to nieeleganckie, ale :
Gdzie jest kurwa obiecany film!?tomaszm pisze: ↑27-08-2020, 22:49co mam powiedzieć? Nagrałem filmik(dzisiaj tylko musicie mi powiedzieć jak go wkleić na forum ,bo swoje warzy prawie 700 MB). Bardzo kurwa zmęczony tym jestem, montuje wszędzie kamery (nawet w jebanym sraczu zamontuje, bo czuje misje dziejową), żeby takim ludziom jak choćby Hatefire udowodnić ,że kurwa ten świat pozamaterialny(metafizyczny) istnieje.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Kilka koszmarnych filmów,przed którymi kolegów ostrzegam!

Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- nagrobek
masz tu, kurwa i nie marudźRumburak pisze: ↑05-10-2020, 10:47No fajne, fajne.
Nie chcę być namolny. Wiem, że to nieeleganckie, ale :Gdzie jest kurwa obiecany film!?tomaszm pisze: ↑27-08-2020, 22:49co mam powiedzieć? Nagrałem filmik(dzisiaj tylko musicie mi powiedzieć jak go wkleić na forum ,bo swoje warzy prawie 700 MB). Bardzo kurwa zmęczony tym jestem, montuje wszędzie kamery (nawet w jebanym sraczu zamontuje, bo czuje misje dziejową), żeby takim ludziom jak choćby Hatefire udowodnić ,że kurwa ten świat pozamaterialny(metafizyczny) istnieje.
- Maro
śmiechłem 

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
u mnie dzisiaj na wesoło 

szkoda tylko że zamiast Iron Mana dali Supermana, mogli to ładnie połączyć zwłaszcza że ma być trzecia część

szkoda tylko że zamiast Iron Mana dali Supermana, mogli to ładnie połączyć zwłaszcza że ma być trzecia część
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rumburak
Cóż, prawie dałem się nabrać, ale brak tu jednego istotnego szczegółu.nagrobek pisze: ↑05-10-2020, 13:31masz tu, kurwa i nie marudźRumburak pisze: ↑05-10-2020, 10:47No fajne, fajne.
Nie chcę być namolny. Wiem, że to nieeleganckie, ale :Gdzie jest kurwa obiecany film!?tomaszm pisze: ↑27-08-2020, 22:49co mam powiedzieć? Nagrałem filmik(dzisiaj tylko musicie mi powiedzieć jak go wkleić na forum ,bo swoje warzy prawie 700 MB). Bardzo kurwa zmęczony tym jestem, montuje wszędzie kamery (nawet w jebanym sraczu zamontuje, bo czuje misje dziejową), żeby takim ludziom jak choćby Hatefire udowodnić ,że kurwa ten świat pozamaterialny(metafizyczny) istnieje.
O tym, iż jest to mistyfikacja przekonał mnie brak tej oto piekielnej grafiki powyżej, narysowanej przez demona. Główka pracuje. Tak więc, nadal czekam.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Mogło być z tego fajne kino przygodowe, wyszedł (neo)feministyczny, naiwny do bólu twór naszych czasów. Szkoda.
Tymczasem:

Te scenografie, uwielbiam!
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Harlequin
Jakiś czas temu obejrzałem wszystkie ekranizacje prozy poego wg Cormana i jednak ten powyższy to był jeden ze słabszych strzałów. Jednak co Vincent to Vincent.
- devastator77
Dzisiaj za to chcę kolegą polecić kilka filmów,moim skromnym zdaniem warto je obejrzeć.

"Isra i Cheito to dwaj bracia, którzy poszli bardzo różnymi ścieżkami w życiu. Kiedy Isra zostaje zwolniony z więzienia, a Cheito wraca do domu po długiej przygodzie z Marines, bracia spotykają się na wyspie San Fernando"

"Theodore "Theo" Decker miał 13 lat, kiedy jego matka zginęła w zamachu bombowym w Metropolitan Museum of Ar"

"XIX wiek, Dania. Rolnik Jens od lat walczy o przetrwanie w trudnym, niezwykle nieustępliwym klimacie. Spadek pozycji jego rodziny jest coraz bardziej odczuwalny. Nawet miejscowy proboszcz poniża ich, karząc zajmować gorszą ławkę w kościele."

"Dziewczyna znika z rodzinnego wypadu na kemping a policja nie jest w stanie podjąć żadnego tropu. Rodzice zaginionej rozpoczynają poszukiwania na własną rękę."

"Michèle jest bezwzględną szefową firmy zajmującej się grami wideo. Pewnego dnia we własnym domu zostaje zaatakowana przez nieznanego napastnika."

"Isra i Cheito to dwaj bracia, którzy poszli bardzo różnymi ścieżkami w życiu. Kiedy Isra zostaje zwolniony z więzienia, a Cheito wraca do domu po długiej przygodzie z Marines, bracia spotykają się na wyspie San Fernando"

"Theodore "Theo" Decker miał 13 lat, kiedy jego matka zginęła w zamachu bombowym w Metropolitan Museum of Ar"

"XIX wiek, Dania. Rolnik Jens od lat walczy o przetrwanie w trudnym, niezwykle nieustępliwym klimacie. Spadek pozycji jego rodziny jest coraz bardziej odczuwalny. Nawet miejscowy proboszcz poniża ich, karząc zajmować gorszą ławkę w kościele."

"Dziewczyna znika z rodzinnego wypadu na kemping a policja nie jest w stanie podjąć żadnego tropu. Rodzice zaginionej rozpoczynają poszukiwania na własną rękę."

"Michèle jest bezwzględną szefową firmy zajmującej się grami wideo. Pewnego dnia we własnym domu zostaje zaatakowana przez nieznanego napastnika."
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Jasne, nie ma z czym polemizować. Niemniej jednak klimacik Przedwczesnego Pogrzebu miodny.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
przez tego kota?devastator77 pisze: ↑06-10-2020, 12:48

- devastator77
Tak kolego miły,przez tego kot,dorwał się do alkoholu i tabletek tej pani i mu odwaliło,zaatakował ją od tyłu gdy się przebierała w koszulę nocną.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Darekthrone
- w mackach Zła

Nadrobione zaległości w kinie noir.
- Harlequin

Mocno absurdalny, ale i naprawde dobry film. Warto obejrzeć.
- Block69

mimo dobrego klimatu trochę za bardzo się ciągnął. zakończenie łatwe do przewidzenia. średniawka+, która pewnie znajdzie swoich sympatyków
PENIS METAL
- devastator77

Bardzo dobry,tylko nie potrzebne te wstawki z tym generałem z wojny secesyjnej.Polecam!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć

Netflixowy. Dobry, zaskakująco dobry.
- uglak