POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
No więc Drone, przeproś za Kijowskiego ! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzisz, tu wlasnie jest ten szkopul. Nie masz zadnej refleksji. Mowisz o tym, ze katolicyzm polepszyl Cie jakos moralnie, ale caly czas widac jakas taka spychologie: ktos wg Ciebie sklamal, wiec Ty tez mozesz sklamac. Ktos zrobil cos zlego, wiec Kosciol tez moze robic cos zlego. Drone nie nalezy do organizacji kod. Ty nalezysz donorganizacji KK. Nie chodzi nam tu w wiekszosci nawet onkosciol jako taki, tylko na jegonpatologie, dlatego nie ma atakow na ks. Isakowicza, a sa ataki na baronow kosciola. Chociaz przyznaje ze od kiedy zaczales znowu pisac, to paskudnie sie zradykalizowalem, bo strasznie mnie taka spychologia wpienia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
On tego chyba autentycznie nie kuma, co napisałeś. Bagatelizuje sprawę pedofilii w Kościele (twierdzi, że nie ma systematycznego przenoszenia itd.), ja natomiast czy inni nie bronimy Kijowskiego i jego lewych faktur. Brnie w takie otchłanie absurdu, że głowa mała. Serio zastanowiłbym się nad poradą lekarską, Bloodcult, może zwróć się do kogoś po pomoc. To naprawdę nie wygląda najlepiej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Zajrzałem i widzę znowu kościół! Hurrra!
Przypominam więc - jest to zjebana firma, która powinna wypierdalać z Polski. Najlepiej wczoraj. Chyba żeś zdrajcą i życzysz jak najgorzej krajowi, w którym mieszkasz. Chińskie markety też powinny wypierdalać,
Przypominam więc - jest to zjebana firma, która powinna wypierdalać z Polski. Najlepiej wczoraj. Chyba żeś zdrajcą i życzysz jak najgorzej krajowi, w którym mieszkasz. Chińskie markety też powinny wypierdalać,
- Bloodcult
@bartwa
Tym razem to nie ja zacząłem
@Drone
Sam zacząłeś, ja napisałem jedynie "wasz idol" i wstawiłem link. Retoryka stosowana tutaj wielokrotnie - ile to razy Macierewicz był moim idolem, innym razem byłem tu sympatykiem Krzysztofa Bosaka. Nagle zaczęło Ci to przeszkadzać tylko dlatego że ja to napisałem ?
Ja mam się tłumaczyć z każdego pierdnięcia każdego biskupa a ty musisz profilaktycznie bronić sympatyków Kijowskiego aby przypadkiem sami nie musieli tu napisać że im teraz głupio ?
Tym razem to nie ja zacząłem

@Drone
Sam zacząłeś, ja napisałem jedynie "wasz idol" i wstawiłem link. Retoryka stosowana tutaj wielokrotnie - ile to razy Macierewicz był moim idolem, innym razem byłem tu sympatykiem Krzysztofa Bosaka. Nagle zaczęło Ci to przeszkadzać tylko dlatego że ja to napisałem ?
Ja mam się tłumaczyć z każdego pierdnięcia każdego biskupa a ty musisz profilaktycznie bronić sympatyków Kijowskiego aby przypadkiem sami nie musieli tu napisać że im teraz głupio ?
- Drone
Przecież Karkas już wytłumaczył, na czym polega różnica. Chyba jaśniej nie można. Nie wiem, z czym chcesz dyskutować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i znowu to samo: ktos wedlug mnie zrobil zle, wiec i ja zrobie zle.
- Drone
Bloodcult, czemu tu jeszcze piszesz, skoro dobrze wiesz, że nic tu kompletnie nie wskórasz taką postawą? To w ramach dźwigania krzyża?
- Bloodcult
A w czym niby moje posty są gorsze niż inne ? Temat o polityce, wstawiłem temat link o gościu którego działalność była niektórym bliska (skoro nie tobie to po co się odzywasz ?). Wielu się dało nabrać na działalność tego pana i nie zdziwi mnie wcale jeśli i tu będzie kilku 

- Drone
Ale jakie miałeś intencje? Po co ciągniesz temat Kijowskiego, skoro nikt go tu bronił nie będzie? Po co wmawiasz, że ktoś go tu popiera? Nie znajdziesz tu symetrii pt. "ja bronię Kościoła, więc wy brońcie Kijowskiego".
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No właśnie to jakieś takie wciskanie na siłę tego, że ktokolwiek tutaj bronił Kijowskiego, czego zupełnie nie pamiętam. Jedyne co widzę to przedziwna i bardzo daleko posunięta konstrukcja:
Uważałeś że łamanie konstytucji nie jest OK -> wspierasz KOD -> wspierasz Kijowskiego -> wspierasz patologie czynionego przez Kijowskiego -> Wniosek ostateczny: nie masz masz prawa krytykować patologii w Kościele.
W skrócie: Jeśli nie podoba ci się łamanie prawa, nie masz prawa krytykować, gdy w Kościele łamane jest prawo.
Rozpisane klarownie jest to jeszcze straszniejsze.
Uważałeś że łamanie konstytucji nie jest OK -> wspierasz KOD -> wspierasz Kijowskiego -> wspierasz patologie czynionego przez Kijowskiego -> Wniosek ostateczny: nie masz masz prawa krytykować patologii w Kościele.
W skrócie: Jeśli nie podoba ci się łamanie prawa, nie masz prawa krytykować, gdy w Kościele łamane jest prawo.
Rozpisane klarownie jest to jeszcze straszniejsze.
- Bloodcult
No teraz to się nikt nie przyzna że popierał 
Ciekawe że jakoś nie przeszkadzała Ci agitacja przeciw PiS skoro wiadomo że nikt tu PiSu bronić nie będzie (ani na niego głosować). Co drugi post w tym temacie to napieprzanie w partie która nie ma tu paparcia. Ciekawe. Jakie są tu intencje ? Bo chyba nie lizaniem się po fiutkach ?

Ciekawe że jakoś nie przeszkadzała Ci agitacja przeciw PiS skoro wiadomo że nikt tu PiSu bronić nie będzie (ani na niego głosować). Co drugi post w tym temacie to napieprzanie w partie która nie ma tu paparcia. Ciekawe. Jakie są tu intencje ? Bo chyba nie lizaniem się po fiutkach ?
- nicram
A ta zakłamana kurwa tylko o jednym. Rozumiem, że przenosisz projekcje z kościółka na to forum, ale delikatna sugestia, wypierdalaj stąd z tą kato-pedaliadą.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Rok temu była już taka dyskusja

Bloodcult wciskał wszystkim tego Kijowskiego bez ładu i składu, teraz robi powtórkę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Jeszcze jedna rzecz. Całe twoje zarzuty do konstytucji, które wyartykułowałeś, to fakt, że maczał w tym palce Kwaśniewski. Napisz konkretnie co ci się nie podoba i dlaczego koncepcje PiS dotyczące zmian uważasz za słuszne. Na razie wrzeszczysz, "Kwaśniewski współtworzył konstytucję, zmienić". Niestety nie jesteś na zebraniu Wspólnoty Ultrakonserwatywnych Katolików pod wezwaniem św. Syktsusa z Aleksandrii, czy jak się to nazywa gdzie uczęszczasz, jest tu kilka osób dosyć oczytanych itp. i nie będzie tak łatwo, że wyuczone formułki z katechizmu zastąpią wszystko. Sam uważam konstytucję za kiepską i do zmiany (choćby przez ten nieszczęsny rozkrok między systemem kanclerskim a prezydenckim). Niemniej nie znaczy, to że muszę popierać zmiany proponowane przez PiS. Mgliste i niekonkretne zresztą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Nigdzie nie pisałem nic o potrzebie zmian. Konstytucje Kwaśniewskiego mam w dupie i niewiele mnie interesuje czy ona w ogóle istnieje 
Nie muszę chyba dodawać że oczywiście jej nie czytałem ?
Śmieszne jest ta cała dyskusja bo zastosowałem jedynie te samą retorykę co kilkoro z was (tak Drone, przypomnij sobie jak sam próbowałeś mi przykleić łatkę "sympatyka Bosaka", łatkę pisowca próbowali przykleić mi inni wielokrotnie).
Teraz wielkie oburzenie bo zacząłem pisać w wami w waszym stylu
Drone, czym się niby mój post różnił od twoich o Sorosie ? Ty personalnie mnie wkładałeś w usta absurdalne teorie spiskowe o Sorosie. Ja Kijowskiego rzuciłem w eter bez pisania o kimkolwiek, a ty sam poczułeś nagle wielka potrzebę zaręczenia za wszystkich tak aby pasowało do twojej narracji. Masz teraz namiastkę zobaczyć w jak głupi sposób się z tobą pisze - przemyśl to sobie i zastanów się nad swoim postępowaniem

Nie muszę chyba dodawać że oczywiście jej nie czytałem ?

Śmieszne jest ta cała dyskusja bo zastosowałem jedynie te samą retorykę co kilkoro z was (tak Drone, przypomnij sobie jak sam próbowałeś mi przykleić łatkę "sympatyka Bosaka", łatkę pisowca próbowali przykleić mi inni wielokrotnie).
Teraz wielkie oburzenie bo zacząłem pisać w wami w waszym stylu

Drone, czym się niby mój post różnił od twoich o Sorosie ? Ty personalnie mnie wkładałeś w usta absurdalne teorie spiskowe o Sorosie. Ja Kijowskiego rzuciłem w eter bez pisania o kimkolwiek, a ty sam poczułeś nagle wielka potrzebę zaręczenia za wszystkich tak aby pasowało do twojej narracji. Masz teraz namiastkę zobaczyć w jak głupi sposób się z tobą pisze - przemyśl to sobie i zastanów się nad swoim postępowaniem

- Hatefire
Katto, pliizzz. Sam wyskoczyłeś z tym Kwaśniewskim, nikt ci pistoletu do głowy nie przykładał i jakimś dziwnym wynikaniem, że PiS chce zmieniać konstytucję ---> nie podobają się zmiany ---> popierasz KOD ---> popierasz Kijowskiego. Obracasz kota do góry ogonem. Żałosne to się robi. To, że nie czytałeś, to się akurat domyślam. Nietrudno dostrzec, że czytanie Cię generalnie mierzi.Bloodcult pisze: ↑28-09-2020, 20:34No błagam. Jak PiS majdrował nad Konstytucją Kwaśniewskiego to pół forum płakało (nawet ogarnięte osoby jak Riven (!) czy Jester (!) ubolewały że tak nie można przecież). Sorry ale poparcie dla KOD to to samo co poparcie dla Kijowskiego. To jak głosować na PiS ale mówić że Kaczyńskiego się nie popiera.
A bekę z Kijowskiego to może miał jedynie Pacjent bo chyba tylko on tu pisał o kwiku świń odrywanych od koryta. Fajnie pisać narrację po sprawie ale nie tym razem panowie![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Sprzeciw wobec zmian albo i nawet krytyczna ocena zmian jest ok i nie jest to równe poparciu dla KOD.
Ale jak ktoś popierał te wszystkie protesty (które już były ewidentnie robione przez KOD) to już jest ewidentnie linia KOD.
Jest tak:
PiS chce zmieniać --> nie podobają się zmianyn.
Jest ok, można.
popierasz protesty na ulicach bo zmieniana jest Konstytucja Kwaśniewskiego ---> popierasz KOD ---> popierasz Kijowskiego.
Jest nie ok i jak robiłeś se selfie na tle protestujących to przeproś za Kijowskiego
Ale jak ktoś popierał te wszystkie protesty (które już były ewidentnie robione przez KOD) to już jest ewidentnie linia KOD.
Jest tak:
PiS chce zmieniać --> nie podobają się zmianyn.
Jest ok, można.
popierasz protesty na ulicach bo zmieniana jest Konstytucja Kwaśniewskiego ---> popierasz KOD ---> popierasz Kijowskiego.
Jest nie ok i jak robiłeś se selfie na tle protestujących to przeproś za Kijowskiego

- Hatefire
No tylko bredzisz, postawiłeś sobie chochoła z tym rzekomym poparciem dla Kijowskiego i bijesz w niego. Generalnie na jakikolwiek temat dyskusja z tobą tak wygląda. Tak jest właśnie teraz. Wyskoczyłeś z jakąś konstytucją Kwaśniewskiego i bzdurnymi twierdzeniami, które przytoczyłem wyżej. Teraz trochę się wycofujesz i na lajcie wyskakujesz, że nie czytałeś w sumie i nie wiesz jakie, to miały być zmiany, ale na tej podstawie wciskałeś innym dziecko w brzuch. Z tobą się nie da sensownie rozmawiać i poważnie traktować. Tylko ten koleś, któremu wyobraźnia, co chwila podsuwa przed oczy wizje gejowskiego seksu jest chyba dobrym partnerem do rozmowy dla Ciebie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Popierasz procesje bozego ciala -> popierasz kk -> popierasz ksiezy pedofilow
Jakby tego nie napisac to brzmi to glupio, bo utozsamiasz poparcie dla organizacji z poparciem dla jej patologii. Co w sumie podsumowuje Twoje podejscie do kk.