SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: SARS-CoV-2
No nieco to bekowe info w kontekście ciągłych zapewnień że epidemia jest pod kontrolą a właściwie za jakiś czas w ogóle jej nie będzie 

- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Nie zachował dystansu!!!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A dzisiaj babka zrobiła schabu. Byliśmy w dużym sklepie w Kraśniku busem i kupiliśmy jedzenia. O jaki dobry był. Wzieła babka w plastry poukraiwała tego schabu i na patelni smażyła z cebulą. Otworzyłem ogórki kiszone i z chlebami zjedliśmy. Najedliśmy się bardzo. Babka widzę leży w izbie na boku i odpoczywa, maseczke ma na sobie. Chyba śpi.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Niestety ma już 96 lat, ale jest w miarę zdrowa na umyśle i się ostatnio bardzo gruba zrobiła, bo dużo jje. Jest też nadal bardzo silna w rękach.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
chyba, chyba ... weź ja tam jakimś kijem szturchnij coby sprawdzić, czy nie wykitowałaMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-09-2020, 22:56A dzisiaj babka zrobiła schabu. Byliśmy w dużym sklepie w Kraśniku busem i kupiliśmy jedzenia. O jaki dobry był. Wzieła babka w plastry poukraiwała tego schabu i na patelni smażyła z cebulą. Otworzyłem ogórki kiszone i z chlebami zjedliśmy. Najedliśmy się bardzo. Babka widzę leży w izbie na boku i odpoczywa, maseczke ma na sobie. Chyba śpi.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Niech lepiej śpi bo jak się obudzi to znów będzie jadła, a lekarz mówił żeby za dużo nie jadła. Kiedyś rano jak przyszedłem to z pod kołdry wystawała jej kolba kiełbasy.Wacław pisze: ↑28-09-2020, 23:23chyba, chyba ... weź ja tam jakimś kijem szturchnij coby sprawdzić, czy nie wykitowałaMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-09-2020, 22:56A dzisiaj babka zrobiła schabu. Byliśmy w dużym sklepie w Kraśniku busem i kupiliśmy jedzenia. O jaki dobry był. Wzieła babka w plastry poukraiwała tego schabu i na patelni smażyła z cebulą. Otworzyłem ogórki kiszone i z chlebami zjedliśmy. Najedliśmy się bardzo. Babka widzę leży w izbie na boku i odpoczywa, maseczke ma na sobie. Chyba śpi.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
A myślałem ze kolba kukurydzy wystawała.
Ale przecież to babka wedliniarza, wiec wiadomo ze kolba kiełbasy
Ale przecież to babka wedliniarza, wiec wiadomo ze kolba kiełbasy
niech to miejsce niebawem zniknie
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Najgorzej, że coś śmierdzi.. to pewnie z jej skarpet, albo już sam nie wiem. Czy w lato czy w zime chodzi w zimowych grubych skarpetach. Nigdy ich nie zdejmuje.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
E ,niemożliwe. Latem ze skarpet nie śmierdzi bo się wietrzy noga, jak na przykład w klapkach chodzi, a zimą się nogi nie pocą bo zimno i skarpeta grzeje.
Zobacz lepiej czy ta kolba aby świeża i nie śmierdzi.
Zobacz lepiej czy ta kolba aby świeża i nie śmierdzi.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Babka nie chodzi w klapkach bo nie ma, tylko w tych skarpetach po domu i po dworze. Jak jeżdzimy busem do sklepu do Kraśnika to zakłada buty. Nie robi też przepierek tych skarpet. A może to z maseczki jej tak śmierdzi, bo jej też nie pierze. Zaraz pójdę powącham.
- TheDude
Umyj babie nogi bo jej kurwa zgniją i będzie babka beznożna.
- maciek z klanu
Wczoraj chory a dziś już zdrowy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jak mam umyć, jak nie daje.. Nawet skarpet ruszyć nie da. Bryły jej się takie porobiły jak buty. Znów dziś będziemy jeść schab, a póżniej będziemy leżeć. Już mi w brzuchu burczy. Zaraz cebuli przyniosę do smażenia. Chleby są. Co chcieć więcej? Żyć nie umierać.
- Medard
Kaszanka i salceson są jeszcze potrzebne do szczęścia. W każdym razie jak jeździłem na wieś to również jajka i ogórki oraz kiełbasa, bez tego nie da się żyć na wsi imo.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑29-09-2020, 15:53Jak mam umyć, jak nie daje.. Nawet skarpet ruszyć nie da. Bryły jej się takie porobiły jak buty. Znów dziś będziemy jeść schab, a póżniej będziemy leżeć. Już mi w brzuchu burczy. Zaraz cebuli przyniosę do smażenia. Chleby są. Co chcieć więcej? Żyć nie umierać.
I bez roweru.
Nastawiłeś samogon?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kaszankę bierzemy od Pana Piotrka z Wandalina. Salceson też. Ja to bardzo lubię mizerie z chlebem i kartoflami. Kiełbasę ojciec Adama robi. Samogon też. Do Ireny z Adamem czasem chodzimy w odwiedziny. My tu wszystko mamy. Po co mi tu baby jakieś, co im klipsy w głowie i trwałe by se chciały robić. A niech tu przyjdzie jakiś miastowy to go widłami przepędzimy!Medard pisze: ↑29-09-2020, 16:13Kaszanka i salceson są jeszcze potrzebne do szczęścia. W każdym razie jak jeździłem na wieś to również jajka i ogórki oraz kiełbasa, bez tego nie da się żyć na wsi imo.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑29-09-2020, 15:53Jak mam umyć, jak nie daje.. Nawet skarpet ruszyć nie da. Bryły jej się takie porobiły jak buty. Znów dziś będziemy jeść schab, a póżniej będziemy leżeć. Już mi w brzuchu burczy. Zaraz cebuli przyniosę do smażenia. Chleby są. Co chcieć więcej? Żyć nie umierać.
I bez roweru.
Nastawiłeś samogon?
- Ascetic
pewnie tak jak służbęniezdrowia zawierzył się matcebosce i bęc und czary mary. wygląda na to, że trzeba wierzyć w boga jedynego przez zjebów kochanego i też tak będziemy mieć.
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Ciekawe ile czekał na testy czy tak jak zwykli ludzie po kilkanaście dni
)

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
trochę z innej beczki. konsekwencje bajzlu z pandemią.
- centralnie pojebało nauczycieli. dojechanie bachorów, tylko po to, aby ktoś im nie zarzucił nie zrealizowania programu uberalles. kosztem dzieciaków. niech tyrają od 8ej do 8ej. -

ps. a jak się kurwa przepychają, kto pierwszy wciśnie kartkówkę/ klasówkę. regulamin szkoły mówi o konkretnej ilości jaką można wepchnąć, to wpychają do oporu, póki szkoła jeszcze nie zamknięta. kompletne wariactwo.
- centralnie pojebało nauczycieli. dojechanie bachorów, tylko po to, aby ktoś im nie zarzucił nie zrealizowania programu uberalles. kosztem dzieciaków. niech tyrają od 8ej do 8ej. -

ps. a jak się kurwa przepychają, kto pierwszy wciśnie kartkówkę/ klasówkę. regulamin szkoły mówi o konkretnej ilości jaką można wepchnąć, to wpychają do oporu, póki szkoła jeszcze nie zamknięta. kompletne wariactwo.
lys på slutten av lys