Popieprzona psycholożka (lekarzu lecz się sam) rozpoczyna pracę w więzieniu, gdzie jej głównym pacjentem zostaje popieprzony,agresywnie sexualny arabus i rozpoczyna się gra,jak się skończy...to musicie zobaczyć.Polecam!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Roman, młody, zdrowo pieprznięty rumun jedzie na wiochę by ojebać kawałek pola. Niezbyt podoba się to miejscowemu Samirowi - mocno jebnięty skurwiel trzęsie okolicą. co wyniknie ze starcia tych dwóch posranych popaprańców?devastator77 pisze: ↑09-09-2020, 12:33
"Roman, młody człowiek z Bukaresztu przyjeżdża na wieś, pod granicę ukraińską. Chce sprzedać ziemię, którą odziedziczył po dziadku. Miejscowy policjant ostrzega go, że to nie będzie takie proste. Dziadek był miejscowym bossem i jego chłopcy nie pozwolą pozbyć się ziemi, dzięki której kręci się szmuglerski interes. Grupą rządzi teraz charyzmatyczny i okrutny Samir, któremu nie podoba się pomysł sprzedaży. Roman nie chce ulec Samirowi. Wygląda na to, że nie obejdzie się bez przemocy."
Bardzo dobry rumuński film.Polecam!
uglak pisze: ↑11-09-2020, 21:50Zgaduję, że te dwa to dwa najbardziej znane? Jeśli tak to jako następne polecam: North by Northwest, To Catch a Thief, Dial M for Murder, Rear Windowi Rebecca, a potem można spokojnie iść z resztą z okresu amerykańskiego. Za czasów kręcenia w Wielkiej Brytanii było już różnie choć też zdarzają się fajne pozycje.
o, dzięki, nie wiedziałem że jest coś nowego z Rogenemdevastator77 pisze: ↑15-09-2020, 16:22Pragnę ostrzec kolegów przed kilkoma filmami,omijajcie szerokim łukiem!
"Jesteś głupszy od polaka,a oni są najgłupsi na świecie"-te słowa wypowiada w tym filmie główny bohater żyd Seth,ale nie dlatego ten film to chujoza.
Liczyłem na dobry ubaw bo żyd Seth Rogen to dość wesoły gościu i w kilku filmach w których grał było zabawnie,ale tu się przeliczyłem,wytrzymałem około 30 minut i pilot załatwił co trzeba.
bez szału, ale jest ok.yossarian84 pisze: ↑15-09-2020, 20:50o, dzięki, nie wiedziałem że jest coś nowego z Rogenemdevastator77 pisze: ↑15-09-2020, 16:22Pragnę ostrzec kolegów przed kilkoma filmami,omijajcie szerokim łukiem!
"Jesteś głupszy od polaka,a oni są najgłupsi na świecie"-te słowa wypowiada w tym filmie główny bohater żyd Seth,ale nie dlatego ten film to chujoza.
Liczyłem na dobry ubaw bo żyd Seth Rogen to dość wesoły gościu i w kilku filmach w których grał było zabawnie,ale tu się przeliczyłem,wytrzymałem około 30 minut i pilot załatwił co trzeba.
a skoro piszesz że chujoza, to z góry wiadomo że będzie przynajmniej niezły![]()
no jest ok, nic specjalnego jak wiesz czego spodziewać się po Rogenie. to nie Villeneuve czy Anderson żeby wymagać wysokiego poziomu. co to za dyskusja jak go nawet nie obejrzałeśdevastator77 pisze: ↑16-09-2020, 12:09Ten film jest ok?
Kolego,mam nadzieję,że przed seansem nie mieszałeś leków z alkoholem.