Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Zaraz czy Nergej sprzedaje bilety na koncert internetowy ????
- Maleficio
- Kontakt:
Jutro Behemoth ma zagrać Live w kościele. Czy Zbigniew Ziobro o tym wie?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
Find your flow
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tu gra ale nie wiem w którym kosciele
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maleficio
- Kontakt:
No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
- dzik
- uglak
Ponoć mają grać tam gdzie kręcili teledyski:
https://goo.gl/maps/EkzC4E1yzo7RMeV76
https://www.metalnews.pl/koncerty/behem ... kalizacje/
Zwłaszcza, że docelowo mają tam się odbywać również inne koncerty.
https://goo.gl/maps/EkzC4E1yzo7RMeV76
https://www.metalnews.pl/koncerty/behem ... kalizacje/
Zwłaszcza, że docelowo mają tam się odbywać również inne koncerty.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale jesteś pewien że live czy wnioskujesz z możliwości zmiany kamer? Bo jeśli z drugiego, to nie widzę problemu nagrać całości z 8 kamer i strimować wszystkie 8, tak by można sobie przełączyć kiedy zechcesz, nawet jak koncert dawno skończon. Mnie zastanawia to, że będzie dostęp do tego koncertu i będzie można go oglądać jeszcze przez 72 h po zakończeniu. I w tym momencie jestem na 99% pewny że to już dawno zostało nagrane, chyba że Bahemoth jeszcze przez 72 h będzie grał.Maleficio pisze: ↑05-09-2020, 09:12No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
Find your flow
- maciek z klanu
Też myślę że to nagranie do odtwarzania. Ale fajna sprawa wg mnie. Choć trochę oszukańcza jeśli odtwarzane.
-
il cattivo
- rozkręca się
E tam, to ewangelicki kościół jest, więc dla ministra Zero się nie liczy. Heretycy, tak samo, jak Nergal.Maleficio pisze: ↑05-09-2020, 09:12No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- Bloodcult
Fajnie że podali gdzie się ten kościół znajduje bo może znajdzie się śmiałek który wpadnie przed kamerę w jakiejś śmiesznej masce 
- Maleficio
- Kontakt:
Chyba macie racje, że to było nagrane dawno temu, bo Nergal jeszcze godzinę temu leżał u kosmetyczki w Wawie
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Golił cipe?
-
Nasum
Sklejał złamany paznokieć.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i wlasnie. Ale gwarantuje ze zdecydowana wiekszosc nie bedzie miala nawet pojecia o tym ze to nagrane, bo i o tym nie mowi sie wprost.
Find your flow
-
vicek
Pewnie że nagrane , bo nie ryzykowali by pomyłek i kiepskiego miksu .ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-09-2020, 21:44No i wlasnie. Ale gwarantuje ze zdecydowana wiekszosc nie bedzie miala nawet pojecia o tym ze to nagrane, bo i o tym nie mowi sie wprost.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No Ty wiesz bo swoje w zyciu nagrales, ale wiesz, nie kazdy nagral swoja pierwsza demowke w 1994.
Find your flow
- maciek z klanu
A później jeszcze dvd wydadza
-
Nasum
Koszt realizacji musi się zwrócić, więc na pewno nerdżi coś wymysli, o to bym się nie martwił
- hcpig
Ale prowokacja, aż mi się sweter zmechacił.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco