ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŻUŻELEK
Też myślę że wszystko w rękach Falubazu. Od tego jaką formę zaprezentują będzie sporo zależeć. Choć niestety wydaje mi się że ich nie zobaczymy w playoffach. Choć w tym szalonym sezonie nic nie wiadomo. Jakiś czas temu tak samo myślałem o Sparcie i stali, a włókniarz widziałem w finale....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Jeśli nie będzie "niedzieli cudów" to o play-offach można zapomnieć.pr0metheus pisze: ↑03-09-2020, 22:36A co w Częstochowie nie będzie play off?
Ja się nawet nie podejmuje typowania kto wejdzie do pierwszej czwórki. Teoretycznie obok awansu Unii, najprościej ma Sparta, ale jak wdupi ze Stalą, wszystkie możliwości na stole.
A to właśnie Czewa ten stol ostatnio wywróciła, zwyciężając z motorem
...
No i pojechane

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Koledzy widzę na żużlowe emocje czekali? 

- maciek z klanu
Ja niestety tylko w temacie innych drużyn niż moja. Bo ROW trzyma stała formę
)

- maciek z klanu
Kurwa co to się w Wrocławiu stało....
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
W tym roku dzieją się naprawde dziwne rzeczy... Leszno dostaje ostre baty od myszy, które zupełnie nie istniały w Gorzowie. Stal ogrywa Spartę i w tej chwili wyglada najlepiej z całego towarzystwa. Zobaczymy na jak długo 

- maciek z klanu
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Ciekawy jestem ostatecznych rozstrzygnięć. Na chwilę obecną Leszno, Zielonka, Gorzówka i (niestety) Wrocek.
- pr0metheus
jo żech wom godoł że gorzowioki pieronsko gibkie
jeppesena ktos widzial? chlop wyjechal w polowie meczu ostrovii, w deszczu, zgarnal komplet i pojechal do domu , bo w poniedzialek idzie do roboty. to jest zuzel. wielki szacun. zatrzymal wszystkie torunskie gwiazdeczki pizdeczki. az dziwne ze falubaz go oddal i wzial tego kulakowa ktory gowno im pomogl.
wroclaw dal dupy jednoznacznie, przegrywajac 4 ostanie biegi. co prawda maja jeszcze teoretycznie 6 pkt do zgarniecia (grudziadz i rybnik) , ale musza juz patrzec na wyniki motoru i falubazu, ktory dzis pieknie pojechal. no i czewy.
wracajac do tematu czestochowy. nie wiem jakie zdanie maja fani wlokniarza,ale moim zdaniem ten swiacik robi posmiewisko z calej ligi, a przede wszystkim z siebie. nie wiem czy dobrze rozumiem ale postanowil ukryc przed wszystkimi , ze przed kluczowymi meczami zbronuje se tor i dosypie 20 ton gliny? pomijajac ze mial jednego z najlepszych toromistrzow w ekipie w osobie marka cieslaka. no jebniety jest jakis:) ktos mu tak doradzil czy sam ma takie dobre pomysly?
czytalem opinie toromistrzow ktorzy zgodnie twierdza ze nawet 2 tony to bylby nadmiar i teraz zeby ratowac sytuacje trzeba ponad setke ton sjenitu, zeby tor mogl normalnie przysychac.
teraz mrozka powinien po dupie calowac ze dostal propozycje rozegrania meczu w rybniku, bo powinien byc drugi walkower. to zreszta jest grubymi nicmi szyte, jak i odzyskanie licencji po walkowerze w gorzowie, bo ponoc dalej tam jest bagno i sie nie da jezdzic.

jeppesena ktos widzial? chlop wyjechal w polowie meczu ostrovii, w deszczu, zgarnal komplet i pojechal do domu , bo w poniedzialek idzie do roboty. to jest zuzel. wielki szacun. zatrzymal wszystkie torunskie gwiazdeczki pizdeczki. az dziwne ze falubaz go oddal i wzial tego kulakowa ktory gowno im pomogl.
wroclaw dal dupy jednoznacznie, przegrywajac 4 ostanie biegi. co prawda maja jeszcze teoretycznie 6 pkt do zgarniecia (grudziadz i rybnik) , ale musza juz patrzec na wyniki motoru i falubazu, ktory dzis pieknie pojechal. no i czewy.
wracajac do tematu czestochowy. nie wiem jakie zdanie maja fani wlokniarza,ale moim zdaniem ten swiacik robi posmiewisko z calej ligi, a przede wszystkim z siebie. nie wiem czy dobrze rozumiem ale postanowil ukryc przed wszystkimi , ze przed kluczowymi meczami zbronuje se tor i dosypie 20 ton gliny? pomijajac ze mial jednego z najlepszych toromistrzow w ekipie w osobie marka cieslaka. no jebniety jest jakis:) ktos mu tak doradzil czy sam ma takie dobre pomysly?
czytalem opinie toromistrzow ktorzy zgodnie twierdza ze nawet 2 tony to bylby nadmiar i teraz zeby ratowac sytuacje trzeba ponad setke ton sjenitu, zeby tor mogl normalnie przysychac.
teraz mrozka powinien po dupie calowac ze dostal propozycje rozegrania meczu w rybniku, bo powinien byc drugi walkower. to zreszta jest grubymi nicmi szyte, jak i odzyskanie licencji po walkowerze w gorzowie, bo ponoc dalej tam jest bagno i sie nie da jezdzic.
niech to miejsce niebawem zniknie
- devastator77
Po klęsce w Gorzowie (ach ta pogoda) Falubaz wygrywa i to bez problemów z Lesznem.Murzyn śpi w najlepsze,ale obudził się Jensen i to jest bardzo dobra wiadomość.
W Częstochowie cyrku ciąg dalszy,niespodzianka we Wrocławiu i chujowe zachowanie miejscowych gwiazdek.
W Częstochowie cyrku ciąg dalszy,niespodzianka we Wrocławiu i chujowe zachowanie miejscowych gwiazdek.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- maciek z klanu
Szczerze to nie wiem czy włókniarz nie powinien zostać zdegradowany. Bo to było oszustwo. Lubię ten zespół, ale jeśli takie wybryki prezesów mają w sumie nie mieć większych skutków to szkoda gadać. Oczywiście nie myślę tutaj o ROWie bo oni tak czy inaczej powinni spasc, ale chyba włókniarza bym też zrzucil ligę niżej.
- pr0metheus
maciek z klanu pisze: ↑07-09-2020, 13:55Szczerze to nie wiem czy włókniarz nie powinien zostać zdegradowany. Bo to było oszustwo. Lubię ten zespół, ale jeśli takie wybryki prezesów mają w sumie nie mieć większych skutków to szkoda gadać. Oczywiście nie myślę tutaj o ROWie bo oni tak czy inaczej powinni spasc, ale chyba włókniarza bym też zrzucil ligę niżej.
Wczoraj Dryła w magazynie po meczu zadał kluczowe dla sprawy pytanie Dembskiemu w tej sprawie.
Jakim cudem została przywrócona licencja skoro tam się nie da jeździć?
Dembski wił się jak piskorz. Najpierw gadał ze tor był regulaminowy i mączki nie jest za dużo. Ale popadało 2 dni wcześniej i ze frakcji pyłowej było za dużo , później ze inaczej będą teraz przyznawać licencje. Warto posłuchać, jak się kurwe z logiki robi:)
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Świącik był kiedyś prawą ręką Maślanki. Jak się rządy Mariana skończyły z pewnością wiecie. Powiedzieć, że kibice są na niego wściekli to mało powiedzieć. Z głosów zbliżonych do klubu dochodzą wieści, że nie do końca dogaduje się z Madsenem. Po sezonie może być znów (niestety) ciekawie, zwłaszcza, że jedynym pomysłem na płynność finansową jest staropolskie "DEJ" od miasta.
- pr0metheus
Dobrze wiedzieć. Pójdziesz ze mną do buka?:)
Ale zacięty mecz był dzisiaj. Teraz koziołki z falubazami o życie, ale -14 do odrobienia. Dziwne rzeczy się dzieją
-
- postuje jak opętany!
- devastator77
Co się dzieje z tym Buczkowskim z Grudziądza?Rzadko się zdarza by żużlowiec miał cały sezon do dupy,a u niego tak jest,zawalił cały.
Mam nadzieję,że nasz lubuski murzyn tak nie zawali całego sezonu i zacznie jeździć wreszcie i zdobywać po te kilka punktów,Jensen się obudził,szczególnie,że myszy czeka ciężki bój w Lublinie,gdzie miejscowi będą jechać o wszysko.
Mam nadzieję,że nasz lubuski murzyn tak nie zawali całego sezonu i zacznie jeździć wreszcie i zdobywać po te kilka punktów,Jensen się obudził,szczególnie,że myszy czeka ciężki bój w Lublinie,gdzie miejscowi będą jechać o wszysko.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
Artiom oficjalnie odchodzi. Jeżeli do Wrocławia, to mam nadzieję, że nie kosztem Woffindena.
A co do sezonu to trzymam teraz tylko kciuki, żeby Leszno nie podłożyło się Włókniarzowi.
A co do sezonu to trzymam teraz tylko kciuki, żeby Leszno nie podłożyło się Włókniarzowi.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- pr0metheus
laguta do sparty wskoczy za drabika. a rozprawa w sprawie maksa 2 dni po finale ekstraligi. no co za zbieg okolicznosci.
- devastator77
Patryk Dudek to jest gość,klasa sama w sobie.Sponiewierany,poobijany w ostatnim wyścigu w Lublinie dał awans Falubazowi do czwórki.
Czapki z głow!
Czapki z głow!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?