Zjawiska paranormalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Zjawiska paranormalne
Wiara we wróżki, duchy i inne gusła w przeciwieństwie do religii od zawsze jest społecznym spoiwem tego wesołego narodu. Wyniki sondy nie są dla mnie żadnym zaskoczeniem, ale byłbym ostrożny w wyciąganiu daleko idących wniosków z 60 głosujących w tej nie do końca poważnej "ankiecie". Btw. opcja nr. 4 to żadne trollowanie tylko stanowisko:mam to w dupie.
można spokojnie sumować z odpowiedzią numer 1.

- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
W ogóle nie da się wyciągać żadnych wniosków, bo ustawiłeś ankietę wielokrotnego wyboru 

Guilty of being right
- Rumburak

- Lukass
- zahartowany metalizator
Sądząc po liczbie głosów w tej, jakże zacnej, sondzie, to chyba większość zaznaczyła wszystkie cztery. To nawet zrozumiałe. Skoro wybrałbym opcję nr 4, to siłą rzeczy także pozostałe.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rumburak
Bdb. Myślę, że w momencie tworzenia ankiety nastąpił demoniczny atak mający na celu poddanie w wątpliwość sensu tej sondy. Choć Jester się ucieszył, więc i tak było warto.
- hcpig
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie no odpowiedź "jestem pierdolnięty" to wręcz diamentowy wzór poważnej metodologii;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Dobra to jest ten dzień , Nie chodzi o to że jestem najebany ,żeby ktoś nie sprowadzał temat do podrzędnego barowego tematu picia przy kielichu. Nie a absolutnie. Słabym jestem pisarzem to tez będe starał się mocno uściślić. Nawet nie pamiętam już w tej chwili w którym temacie Kolega Nasum pytał się mnie dlaczego i skąd taka moja radykalizacja w temacie duchownym- z gościa prześmiewczego do typa, który gdzieś tam był zradykalizowany i cała duchowną otoczkę odrzucał- ot zdychamy i idziemy pod glębę. Katolicym i ich wyznawcy- do pieca. Religie do pieca. Duchowość głębsza oparta na ten główny nurt podziału duchowości ,dobra i zła -to coś co istnieje to fundament zarania dziejów- tak. Nie chcę ryja strzępić bez sensu bo i tak czy siak wyjdę na kretyna-
wypadek na trasie, ginie chłopak, 23 lata, zupełnie związany emocjonowany z synem rozowa z Ojecm
Prowadzę sprawę karną i cywilną o odszkodowanie. klient w zwierzeniu mówi mi tak: Panie Tomu może mnie Pan potraktować jako wariata ale wypadek (był 23:23 )a Syn dzwonił do mnie chwilę po wypadku(23:30 )i przez dziesięć minut romawiałem z nim ,że chce chce się pożegnać, Tato dbaj o mamę, młodszą siostrę i tu....inne rodzinne historie i załamie w głosie ,że on w wtedy nie rozumiał wielu rzeczy- nawet sprawy sobie nie zdawał ,że syn sam nie zyje, bo chwilę wcześniej zginął w wypadku.. Ja na miejscu po zdarzeniu gdzieś tak 24 h- perfidny uśmieszek - ot kolejny rozjebaniec których wielu- ludzie różnie emocjonalnie reagują na tragicznie historie z czym zmagam się na co dzień i i ich ułańska fantazja gdzie wiele rzeczy sobie dodpowiadają . Biorę jego komórkę i zamieram, zimne poty, rozmowa dociekanie...bez odpowiedzi- nikt w operatorze komórkowym nie był w stanie tego wytłumaczyć kto dzwoni z telefonu z którego ktoś ginie wcześnie w w/w wypadku komunikacyjnym............................. Może to mocno upraszczam- słaby jestem w internety- ale takich duchowych sytuacji doznałem parę co najmniej na tym poziomie. Móżcie się śmiać. Po mnie to spływa.
wypadek na trasie, ginie chłopak, 23 lata, zupełnie związany emocjonowany z synem rozowa z Ojecm
Prowadzę sprawę karną i cywilną o odszkodowanie. klient w zwierzeniu mówi mi tak: Panie Tomu może mnie Pan potraktować jako wariata ale wypadek (był 23:23 )a Syn dzwonił do mnie chwilę po wypadku(23:30 )i przez dziesięć minut romawiałem z nim ,że chce chce się pożegnać, Tato dbaj o mamę, młodszą siostrę i tu....inne rodzinne historie i załamie w głosie ,że on w wtedy nie rozumiał wielu rzeczy- nawet sprawy sobie nie zdawał ,że syn sam nie zyje, bo chwilę wcześniej zginął w wypadku.. Ja na miejscu po zdarzeniu gdzieś tak 24 h- perfidny uśmieszek - ot kolejny rozjebaniec których wielu- ludzie różnie emocjonalnie reagują na tragicznie historie z czym zmagam się na co dzień i i ich ułańska fantazja gdzie wiele rzeczy sobie dodpowiadają . Biorę jego komórkę i zamieram, zimne poty, rozmowa dociekanie...bez odpowiedzi- nikt w operatorze komórkowym nie był w stanie tego wytłumaczyć kto dzwoni z telefonu z którego ktoś ginie wcześnie w w/w wypadku komunikacyjnym............................. Może to mocno upraszczam- słaby jestem w internety- ale takich duchowych sytuacji doznałem parę co najmniej na tym poziomie. Móżcie się śmiać. Po mnie to spływa.
-
Znam więcej takich historii. Ostatnia dotyczyła właśnie rozmowy osoby Stamtąd (po śmierci) z osobą stąd. Wyjaśnienie najważniejszych spraw + informacja, że Tam jest bardzo dobrze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kilgore
- Drone
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Czyli wziąłeś jego telefon i faktycznie była zarejestrowana rozmowa o tej 23 30?tomaszm pisze: ↑20-01-2021, 22:38Dobra to jest ten dzień , Nie chodzi o to że jestem najebany ,żeby ktoś nie sprowadzał temat do podrzędnego barowego tematu picia przy kielichu. Nie a absolutnie. Słabym jestem pisarzem to tez będe starał się mocno uściślić. Nawet nie pamiętam już w tej chwili w którym temacie Kolega Nasum pytał się mnie dlaczego i skąd taka moja radykalizacja w temacie duchownym- z gościa prześmiewczego do typa, który gdzieś tam był zradykalizowany i cała duchowną otoczkę odrzucał- ot zdychamy i idziemy pod glębę. Katolicym i ich wyznawcy- do pieca. Religie do pieca. Duchowość głębsza oparta na ten główny nurt podziału duchowości ,dobra i zła -to coś co istnieje to fundament zarania dziejów- tak. Nie chcę ryja strzępić bez sensu bo i tak czy siak wyjdę na kretyna-
Jak dla mnie to musi być pomyłka we wpisie godziny zdarzenia, gościu może coś przeczuwał, a może rozwalił się właśnie dlatego, że rozmawiał przez telefon.
historia z moje rodziny. 5 lat temu dziadek żony umierał na raka w szpitalu. No i któregoś dnia wieczorem umarł, Żona wróciła do domu z babcią i wśród rzeczy dziadka był jego zegarek który zauważyły ,że zatrzymał się dokładnie o tej godzinie o której wpisali jego śmierć. Jaka była szansa, że zepsuje się dokładnie o tej godzinie? chyba 1 do 86400.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Medard
Miałem w pracy sytuację, której nie jestem w stanie zweryfikować, ale gość 55+, przyszedł w piątek po godzinach coś zabrać, ochroniarz podobno to widział, bo był na obchodzie w tym miejscu, gość tylko wszedł do pokoju zabrać jakąś torbę i nie odpalał kompa. W mieszkaniu usiadł na kanapie, za chwilę miał zawał i zmarł.
W poniedziałek już o tym wiedzieli po telefonie od rodziny i odpalili jego kompa, nie działał, chcieli zgrać dane, wyjęli dysk, nie dało się, bo był spalony.
Nie wnikałem w temat, znałem gościa tylko z kilku rozmów na korytarzu. Ale był jakimś znajomkiem dyrektora, więc ostro działali w jego pokoju nic się nie dało zgrać.
W poniedziałek już o tym wiedzieli po telefonie od rodziny i odpalili jego kompa, nie działał, chcieli zgrać dane, wyjęli dysk, nie dało się, bo był spalony.
Nie wnikałem w temat, znałem gościa tylko z kilku rozmów na korytarzu. Ale był jakimś znajomkiem dyrektora, więc ostro działali w jego pokoju nic się nie dało zgrać.
Ostatnio zmieniony 21-01-2021, 09:34 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurwa, zabijecie mnie tu kiedyś xD
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiem że będę nudny, ale ostatnio miałem dłuższe przemyślenia i research nt. prawdopodobieństwa, ale może kogoś zaciekawi:Only_True_Believers pisze: ↑21-01-2021, 08:44Jaka była szansa, że zepsuje się dokładnie o tej godzinie? chyba 1 do 86400.
1. Prawdopodobieństwo wydarzeń ocenia się ZANIM się wydarzą.
2. Prawdopodobieństwo tego, co już się wydarzyło wynosi dokładnie 1:1.
3. Jak Ci wyszło 86400 skoro doba ma 1440 minut?
- Drone
Mnie zawsze zdumiewał analogowy charakter tzw. cudów. Twarze frasobliwych Chrystusów pojawiają się na murach, w drzewach czy szybach. Zegary, które stają chwili śmierci, są zawsze analogowe. Dlaczego w dobie cyfryzacji zatroskana twarz Matki Boskiej nie pojawi się w okienku dialogowym na profilu e-PUAP? Dlaczego głos z zaświatów nie popłynie przez airpodsy? Czy duchy boją się lewackich wynalazków?
Poniekąd to samo tyczy się UFO: w erze fotografii analogowej świat był zalewany kolejnymi zdjęciami latających spodków i cygar. Dziś, gdy kamery przemysłowe są na każdym rogu i prawie każdy chodzi ze smartfonem, relacji z tet-a-tet z kosmitami jakoś brak.
Poniekąd to samo tyczy się UFO: w erze fotografii analogowej świat był zalewany kolejnymi zdjęciami latających spodków i cygar. Dziś, gdy kamery przemysłowe są na każdym rogu i prawie każdy chodzi ze smartfonem, relacji z tet-a-tet z kosmitami jakoś brak.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Z zegarkami nie prawda, bo sam miałem takie doświadczenie, ze cyfrowy zegar stanął w momencie śmierci bliskiej mi osoby.Drone pisze: ↑21-01-2021, 10:30Mnie zawsze zdumiewał analogowy charakter tzw. cudów. Twarze frasobliwych Chrystusów pojawiają się na murach, w drzewach czy szybach. Zegary, które stają chwili śmierci, są zawsze analogowe. Dlaczego w dobie cyfryzacji zatroskana twarz Matki Boskiej nie pojawi się w okienku dialogowym na profilu e-PUAP? Dlaczego głos z zaświatów nie popłynie przez airpodsy? Czy duchy boją się lewackich wynalazków?
Co do ufo - nie wierzę ale to jest dosc ciekawe:
https://www.youtube.com/watch?v=PkPn-YMp9vI
Polecam tez wywiad z Fravorem:
https://www.youtube.com/watch?v=aB8zcAttP1E
KVLT lizania CZASZKI
- Medard
Awaria komputera osoby zmarłej ma charakter cyfrowy, a nie analogowy, rozmowa telefoniczna, która przytacza tomaszm także.Pan_Kimono pisze: ↑21-01-2021, 10:37Z zegarkami nie prawda, bo sam miałem takie doświadczenie, ze cyfrowy zegar stanął w momencie śmierci bliskiej mi osoby.Drone pisze: ↑21-01-2021, 10:30Mnie zawsze zdumiewał analogowy charakter tzw. cudów. Twarze frasobliwych Chrystusów pojawiają się na murach, w drzewach czy szybach. Zegary, które stają chwili śmierci, są zawsze analogowe. Dlaczego w dobie cyfryzacji zatroskana twarz Matki Boskiej nie pojawi się w okienku dialogowym na profilu e-PUAP? Dlaczego głos z zaświatów nie popłynie przez airpodsy? Czy duchy boją się lewackich wynalazków?
Co do ufo - nie wierzę ale to jest dosc ciekawe:
https://www.youtube.com/watch?v=PkPn-YMp9vI
Polecam tez wywiad z Fravorem:
https://www.youtube.com/watch?v=aB8zcAttP1E
Tymczasem Żymianie wrabiają nas w jakieś kontakty z ufo.
Były szef izraelskiego programu kosmicznego: kosmici istnieją. USA i Izrael mają z nimi kontakt
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -kontakt/
Kosmici są wśród nas, Trump chciał to ujawnić - twierdzi b. szef izraelskiego programu kosmicznego
https://wyborcza.pl/7,75399,26589309,ko ... dzi-b.html
-
- rasowy masterfulowicz
- Medard
Niech mi wyślą takie ze dwie i niech mnie zmodyfikują.