SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: SARS-CoV-2

27-08-2020, 12:57

No ale kurwa bądź konsekwentny- walczysz z reżimem a tu dwutygodniowa kwarantanna oblewa zimnym potem?. Myślisz ,że w szpitalach prowadzą rejestr osób w odwiedzinach?- zapewniam nie prowadzą więc nie dygaj. Liczę na Twoje barwną relację okraszoną zdjęciami. Zapytaj jeszcze tych ludzi pod respiratorem czy koronkę stworzyli chińczycy, sowieci albo obca cywilizacja- albo ,że tak naprawdę jej nie ma.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

27-08-2020, 13:02

To że cała ta pandemia to ściema grubymi nićmi szyta, bo covid-19 nie okazał się groźniejszy od sezonowej grypy - to akurat jest już od dawna udowodnione. Jeśli natomiast ty czujesz potrzebę udowodniania czegoś, to może pokaż mi że "co to za poświecenie" i zgłoś się na ochotnika do podcierania zrzędliwym dziadom dupy. Mogą być zdrowi - wszystko jedno. Śmiało.
tomaszm

27-08-2020, 13:24

Super. Przyjedź do mnie i tych wszystkich którzy ledwo z tego wyszli poklep po plecach i wesprzyj na duchu mówiąc:

"kurwa to tylko grypa, ty sie nie przejmuj, wyjdziesz z tego, ten respirator to tylko jest przejściowy, przeca gypa atakuje i w maju, w czerwcu, w lipcu i w sierpniu"

Kurwa żeby nie było- lockdown to było najgłupsze z posunięć , które doprowadziło do masy nieszczęść i nic gorszego nie mogliśmy zrobić. Da się prewencje przeprowadzić w sposób racjonalny ale to dłuuuuższa wypowiedź.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

27-08-2020, 13:39

Super. Przyjedź do mnie i tych wszystkich którzy ledwo z tego wyszli poklep po plecach i wesprzyj na duchu mówiąc:

"kurwa to tylko grypa, ty sie nie przejmuj, wyjdziesz z tego, ten respirator to tylko jest przejściowy, przeca gypa atakuje i w maju, w czerwcu, w lipcu i w sierpniu"
Nawet jakbym chciał posłuchać twojej "rady" to i tak nie udowodnie że covid nie jest groźniejszy od grypy, bo od razu sanepid by mnie zgarnął i umieścił w areszcie domowym. Więc nie wiem jak ty sobie to wyobrażasz.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

27-08-2020, 15:11

tomaszm pisze:

Kurwa żeby nie było- lockdown to było najgłupsze z posunięć , które doprowadziło do masy nieszczęść i nic gorszego nie mogliśmy zrobić. Da się prewencje przeprowadzić w sposób racjonalny ale to dłuuuuższa wypowiedź.
Dokładnie tak. Nicram nie rozumie, że nie neguję wirusa ani informacji o ciężkim przebiegu choroby u niektórych osób. Neguję walkę poprzez zamykanie gospodarki. Za chwilę zamkną szkoły i polska młodzież będzie miała wyjątkową okazję przeżyć raz jeszcze uroki zdalnego "nauczania".
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-08-2020, 15:27

niemce się nie pierdolą w tańcu.

Obrazek

https://www.onet.pl/turystyka/onetpodro ... w,07640b54

podobno polskie ekipy rem-budowlane remontują już odpowiednie obozy. ale jak się nie da inaczej niż pod bronią, to trudno.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

27-08-2020, 15:54

moonfire pisze:
tomaszm pisze:

Dokładnie tak. Nicram nie rozumie, że nie neguję wirusa ani informacji o ciężkim przebiegu choroby u niektórych osób. Neguję walkę poprzez zamykanie gospodarki. Za chwilę zamkną szkoły i polska młodzież będzie miała wyjątkową okazję przeżyć raz jeszcze uroki zdalnego "nauczania".
No ale jak inaczej walczyć z zarażliwym patogenem nie zamykając na jakiś czas szkół, unikać zbiorowisk w zamkniętych pomieszczeniach- czyli zakładach pracy, klubach itp? Inna sprawa, że nasz kraj żadnych oszczędności nie miał i nie ma bo zarządzany jest chaotycznie, jest złodziejstwo i będzie zapaść. To było wiadome. Ale co innego zrobić? Trza by nic nie robić, zarazili by się większość, ale to szpitale by pozapychało na bank. Teraz ludziom zaczęło już odpierdalać po wywiadach takich osób jak "szczęść boże" - Grzegorz Braun, Olszański-Osadowski, Sommerów i innych telewizji -"w realu 24". Kilku szkodników zaczęło namawiać do nienoszenia maseczek, buntu i olewania wszystkiego, a ludzie jak te owce zaczęli tak robić.. No i mamy coraz więcej zarażeń.. a we wrześniu, pażdzierniku i listopadzie pierdolnie jak się patrzy, wspomnicie moje słowa.
Raz się zje, raz się nie zje.
BOLEK
weteran forumowych bitew

27-08-2020, 16:01

proponuje zarządzić badania przesiewowe wszystkich rolników
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
trup

27-08-2020, 16:05

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
27-08-2020, 12:38
O Jezu prawie odpisałem Fanatykowi
ufff
ja się złamałem...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

27-08-2020, 16:11

Mariusz Wędliniarz pisze:
moonfire pisze:
tomaszm pisze:

No ale jak inaczej walczyć z zarażliwym patogenem nie zamykając na jakiś czas szkół, unikać zbiorowisk w zamkniętych pomieszczeniach- czyli zakładach pracy, klubach itp? Inna sprawa, że nasz kraj żadnych oszczędności nie miał i nie ma bo zarządzany jest chaotycznie, jest złodziejstwo i będzie zapaść. To było wiadome. Ale co innego zrobić? Trza by nic nie robić, zarazili by się większość, ale to szpitale by pozapychało na bank. Teraz ludziom zaczęło już odpierdalać po wywiadach takich osób jak "szczęść boże" - Grzegorz Braun, Olszański-Osadowski, Sommerów i innych telewizji -"w realu 24". Kilku szkodników zaczęło namawiać do nienoszenia maseczek, buntu i olewania wszystkiego, a ludzie jak te owce zaczęli tak robić.. No i mamy coraz więcej zarażeń.. a we wrześniu, pażdzierniku i listopadzie pierdolnie jak się patrzy, wspomnicie moje słowa.
Panie Mariuszu, a w Popkowicach jak to wygląda? badają? dużo chorych? jak sobie radzicie?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

27-08-2020, 16:14

BOLEK pisze:
My robimy na polach, na podwórzach, nie w zamkniętych budynkach gdzie kurwa wielcy miastowi piją herbaty i jedzą tuńczyki, a póżniej srają kopy do rur i siedzą w puszkach i głupieją. To przez nich są te wirusy.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

27-08-2020, 16:23

Do trupa.
To znaczy jednego mieliśmy podejrzanego. Takiego Grześka. Przyjechał sanepid i zabrał go. Do tej pory nie wrócił. Nie wiadomo co z nim jest, dom pusty stoi.
Ludzie po wsi chodzą w maskach, a niektórzy nawet i w domach ich nie zdejmują. Mamy jeden sklep gdzie właścicielem jest pan Bogdan. Nie wpuszcza nawet małych dzieci w wózkach bez maseczek. Wszyscy się go boją i zakładają maski. Przy tym cały czas pracujemy na polach, sadach i podwórzach.
BOLEK
weteran forumowych bitew

27-08-2020, 16:32

BOLEK pisze:
My robimy na polach, na podwórzach, nie w zamkniętych budynkach gdzie kurwa wielcy miastowi piją herbaty i jedzą tuńczyki, a póżniej srają kopy do rur i siedzą w puszkach i głupieją. To przez nich są te wirusy.
cos kol malo wspólnego masz ze wsią a obory i chlewnie to nie pomieszczenia zamknięte czy automatyka zawitała pod strzechy ze nie trzeba włazić juz do obory
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

27-08-2020, 16:57

Zamknięcie wszystkiego wcale nie likwiduje zachorowań, ale odsuwa je w czasie.
Z drugiej strony, gdyby chcieli zrobić sensowny lockdown, musieliby mieć nadwyżki budżetowe z kilku poprzednich lat. Nie było żadnych oszczędności, bo wszystko rozdawali.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

27-08-2020, 17:07

BOLEK pisze:
27-08-2020, 16:32
BOLEK pisze:
cos kol malo wspólnego masz ze wsią a obory i chlewnie to nie pomieszczenia zamknięte czy automatyka zawitała pod strzechy ze nie trzeba włazić juz do obory
W tej chwili chlew u nas stoi pusty bo nie mamy swiń. Jakieś kurwa pozwolenia trzeba mieć teraz na świnie, a żeby ją ubić to już w ogóle. Co? Mam chować prosiaka, kryć się z nim żeby nikt nie widział? A jak zacznie kwiczeć? To zaraz policję będę miał na głowie i innych. Tak żeście namądrkowali w tych miastach i rządach. Mamy kilka kur i jedną gęś.
Pacjent

27-08-2020, 17:44

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-08-2020, 18:09

Ponieważ liczba utonięć w 2020 roku niebezpiecznie zbliżyła się do liczby zgonów na COVID-19 (bez chorób współistniejących) zgłosiliśmy do Ministerstwo wniosek o zarządzenie nakładające obowiązek posiadania koła ratunkowego dla każdej kąpiącej się osoby (dotyczy także wanny).

Nie chcecie nosić kół? Powiedzcie to rodzinom osób, które utonęły.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

27-08-2020, 18:24

Kiedy ostatnio zaraziłeś się utonięciem od chojraka, który stwierdził że podczas sztormu nie będzie nosił kamizelki ratunkowej, ponieważ to ogranicza jego wolność?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

27-08-2020, 18:26

Analogie Bloodculta jak zawsze celne xD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-08-2020, 18:34

Utonięcie ? Zwykłe zachłyśnięcie, nie ma się czego obawiać. Miałem wielokrotnie.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Zablokowany