Czyżbyś sugerował, że większość osób homoseksualnych angażuje się w środowiskach narodowo-bogobojnych?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Czyżbyś sugerował, że większość osób homoseksualnych angażuje się w środowiskach narodowo-bogobojnych?
moim skromnym zdaniem koleś jest skończony w tym środowisku katopato. choć pewnie co drugi z nich by się wybrał do usalgbtsklepumięsnego opierdolić kiełbachę. tak się skończy to zróżnicowanie środowiska. wypucował kolesi w stringach. a tego mu nie wybaczą. i ośmieszył też.
słaba manipulacja, ale dane, czytane nie po żydowsku, od drugiej strony, ale po poslku tj. od lewej-do prawej, zupełnie przyzwoite
Kontekst jest jednak trochę inny. Podobnie jak ty usprawiedliwiał agresję wzburzonych obserwatorów w Białymstoku. Ostatnio wygadywał jakieś homofobiczne bzdury o sklepach Nur fur LGBT. Tak się składa, że Castro robi za atrakcje turystyczną, którą odwiedza mnóstwo osób i nikt tym samym heteryka ze sklepu nie wyrzuci. Ktoś nie wytrzymał tej hipokryzji.
mnie w tej akcji najbardziej bawi jak rasowy kato-homofob pierdoli jakieś kocopoły, co nawet ciepłego kraśkę zagotowały, sprawa stała się medialna, z winy pierdolącego kocopoły, a na końcu ten co mu podawał, nie wyrabia i go komingałtuje. poficzył, poficzył, powkurwiał, powkuriał i ma. dzban i debil.Hatefire pisze: ↑27-08-2020, 15:27Kontekst jest jednak trochę inny. Podobnie jak ty usprawiedliwiał agresję wzburzonych obserwatorów w Białymstoku. Ostatnio wygadywał jakieś homofobiczne bzdury o sklepach Nur fur LGBT. Tak się składa, że Castro robi za atrakcje turystyczną, którą odwiedza mnóstwo osób i nikt tym samym heteryka ze sklepu nie wyrzuci. Ktoś nie wytrzymał tej hipokryzji.
Chciałbym zauważyć, że to pierwszy outing w historii polskiej polityki i póki co jednostkowy, więc o jakim zaglądaniu do łóżka mówimy.
Jak już chciałeś się popisać to ci nie wyszło, bo żadna część tego słowa nie związku z greckim słowem oznaczającym "lud", a właśnie słowo homofob ma taką proweniencję, stanowiąc zbitkę dwóch słów zapożyczonych z greki właśnie.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2020, 15:40Często tu pada słowo homofob - ki czort? Jakiś wróg ludu czy jak?
szkoda, że się tymi danymi nie pochwalili. bez względu na to, czy od prawej, czy od lewej strony czytanymi.
Jeśli pochodzenie słów ma tutaj kluczowe znaczenie to chciałem zauważyć, że czort też ni cholery nie jest grecki, więc kompromitacja na całej linii!Hatefire pisze: ↑27-08-2020, 15:48Jak już chciałeś się popisać to ci nie wyszło, bo żadna część tego słowa nie związku z greckim słowem oznaczającym "lud", a właśnie słowo homofob ma taką proweniencję, stanowiąc zbitkę dwóch słów zapożyczonych z greki właśnie.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2020, 15:40Często tu pada słowo homofob - ki czort? Jakiś wróg ludu czy jak?
Ascetic pisze: ↑27-08-2020, 15:49szkoda, że się tymi danymi nie pochwalili. bez względu na to, czy od prawej, czy od lewej strony czytanymi.
https://businessinsider.com.pl/gielda/w ... lo/7vp9d31
"zarządzanie" "menadżerów" z pis.
kurwa komedia. a nawet dramat.
Nie rżnij głupa. Kolesiowi po prostu pozajączkowało się łacińskie homo (które, też nie oznacza ludu na marginesie) z greckim homo jak w serku homogenizowanym. Chciał się popisać erudycją, nie wyszło.
czy ja wiem. sami dla siebie nie mają. litości i serca. jak główny menago pis-o-spółek to były burmistrz pcimia, co zarządzał budżetem, na jakieś 200 mln liczonym, na jakieś 3 lata rozkładane, to sami siebie killują ...trup pisze: ↑27-08-2020, 15:55Ascetic pisze: ↑27-08-2020, 15:49szkoda, że się tymi danymi nie pochwalili. bez względu na to, czy od prawej, czy od lewej strony czytanymi.
https://businessinsider.com.pl/gielda/w ... lo/7vp9d31
"zarządzanie" "menadżerów" z pis.
kurwa komedia. a nawet dramat.
Nie masz serca. Jesteś stronniczym i dwulicowym lewakiem. Nara!
Masz pożyczyć piątaka?
Zwykły debilizm, świadczący o jego użytkownikach.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2020, 15:40Często tu pada słowo homofob - ki czort? Jakiś wróg ludu czy jak?
Coś w tym jestInternety pisze: Lewica jest Legią Warszawa dla osób które nie interesują się piłką nożną.
Erudytą to ja na pewno nie jestem, jeśli te słowa były skierowane do mnie.
"Homofob" ma dodawać homoseksualistom animuszu: "o, boją się nas". Tymczasem nikt się nie boi. Po prostu naturalną reakcją heteroseksualisty na akt homoseksualny jest obrzydzenie, a to zasadnicza różnica.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2020, 20:52Erudytą to ja na pewno nie jestem, jeśli te słowa były skierowane do mnie.
Homofob to chyba wytwór nowomowy i chciałem się dowiedzieć co to oznacza tak naprawdę.
Oczywistym jest, że taka persona z gruntu paskudna jest jednak o niebo wyżej notowana niż najgorszy wróg ludzkości - antysemita.
No właśnie kto jest bardziej odrażający - homofob czy faszysta? Ostatnio jednak moim zdaniem chyba homofob zyskuje moc, i w wyścigu obleśnych postaci pokonał faszystę, a może się mylę?