KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gall
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
FaN znów wzorowo.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- dzik
- zahartowany metalizator
Agonia najwyraźniej postanowiła mnie zniechęcić do siebie. Złożyłem i opłaciłem 11 sierpnia zamówienie. Do tej pory jest jako złożone i tyle. Na zapytanie 18 sierpnia co jest grane dostałem ignora. Nieładnie.
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mystic - błyskawica. Wczoraj zamówienie ok 12, dzisiaj płyty, w tym nowe Incantation, były u mnie o 9:00. Lubię to!
all the monsters will break your heart
-
Nie Ciebie pierwszego w ten sposób. Niech jeszcze wydadzą nowe PESTILENCE i ATHEIST w digipackach, a trafią na moją czarną listę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Agonia wzorowo. W piątek zamówienie, a dziś paka u mnie.
- dzik
Wczoraj w końcu się odezwali, przeprosili za swój błąd i ponoć dzisiaj mają wysłać. We will see.
dobry kościół to kościół spalony
-
- rasowy masterfulowicz
sypnęło nowościami w WOLFSPELL REC.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Darek z blackcomp bdb jak zwykle!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
Nic nigdzie nie zamawiam od chyba roku. Żadnych problemów ani obsuw. Jest super!
-
- zaczyna szaleć
Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby Agonia wysłała zamówienie bez przypominania się, dosyłania potwierdzeń przelewu (co najlepsze wewnętrznego w Santander...). Teraz zamówienie 19 sierpnia i nadal nie wysłali.
- devastator77
Kupowałem dawniej w tej Agonii kilka razy,kiedy jeszcze nie mieli tylu tytułów co teraz i zawsze powtarzam zawsze był jakiś problem,trzeba było się dopominać o wysyłkę bo minęło sporo czasu od wpłaty,a to pomylili płyty,a to okazało się,że nie ma już tej płyty,a to przysłali płyty z innymi okładkami,straszne dziadostwo i zwykłe partactowo u nich.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- maciek z klanu
Ja zamawiałem w agonii tylko kilka razy. Powiedzmy że z 10. Kilkanaście lat temu działało super, mimo wpadek kontakt z Filipem był szybki, szło wymieniać itd. za problemy dorzucał kilka gratisów itd. wkurwiłem się jakoś rok czy tam dwa temu. Chciałem zamówić bluzę antaeus. Na stronie rozmiar widoczny. Zamawiam. Czekam czekam i nic, zero odzewu. Po miesiącu i którymś mailu ode mnie pisze że nie ma go. Na stronie rozmiar XXL wisi jeszcze kilka tygodni. Dostaje info że będą bluzy za jakiś czas bo robią dodruk. Czekam czekam i czekam. Pisze pisze i pisze. I dostaje wkoncu info że wszystkie dostali oprócz XXL. Także ja dziękuję i już tam nie zamawiam. Jedna bluza kilka miesięcy wkurwiania się. Styknie, albo trzeba schudnąć.
- Żułek
empik i OT jak zwykle super
nadal nie moge się przyzwyczaić że w OT nie ma folii
a taka fajna zabawa 
nadal nie moge się przyzwyczaić że w OT nie ma folii

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
-
Stawiam na Old Temple, Oni zawsze wysyłają bez folii lub bez pudełek.
- maciek z klanu
Bez jakich pudełek?ja nigdy od tych kilkunastu lat nie dostałem od nich płyty bez pudelka
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
No widzisz, a mnie czasami Eryk pytał przy zamówieniach czy ma pakować w pudełka czy nie. Fakt to bylo jakiś czas temu i zdanie powinno brzmieć "......a czasami bez pudełek wcześniej pytając". Luz, nie ma co się unosić, mój błąd.maciek z klanu pisze: ↑01-09-2020, 15:41Bez jakich pudełek?ja nigdy od tych kilkunastu lat nie dostałem od nich płyty bez pudelka
Żeby nie było wątpliwości - Old Temple to bardzo solidna Firma! Mnie NIGDY nie zawiedli.
-
Od kiedy zamawiam u nich za pobraniem babole z ich strony się skończyły. Wcześniej bywało różnie. Każda przesyłka góra tydzień i u mnie. Kiedyś czekałem tygodniami. Może mam farta?devastator77 pisze: ↑27-08-2020, 11:46Kupowałem dawniej w tej Agonii kilka razy,kiedy jeszcze nie mieli tylu tytułów co teraz i zawsze powtarzam zawsze był jakiś problem,trzeba było się dopominać o wysyłkę bo minęło sporo czasu od wpłaty,a to pomylili płyty,a to okazało się,że nie ma już tej płyty,a to przysłali płyty z innymi okładkami,straszne dziadostwo i zwykłe partactowo u nich.
- maciek z klanu
Choć muszę ci przyznać rację, kiedyś jak walnąłem tam duże zamówienie na ok 20 płyt to faktycznie zapytał mnie czy może być bez pudelek ale to kilkanaście lat temu było.Ogre pisze: ↑01-09-2020, 17:44No widzisz, a mnie czasami Eryk pytał przy zamówieniach czy ma pakować w pudełka czy nie. Fakt to bylo jakiś czas temu i zdanie powinno brzmieć "......a czasami bez pudełek wcześniej pytając". Luz, nie ma co się unosić, mój błąd.maciek z klanu pisze: ↑01-09-2020, 15:41Bez jakich pudełek?ja nigdy od tych kilkunastu lat nie dostałem od nich płyty bez pudelka
Żeby nie było wątpliwości - Old Temple to bardzo solidna Firma! Mnie NIGDY nie zawiedli.