gdzie takie dobro do obejrzenia jest?
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- uglak
Re: Nowe seriale
Guilty of being right
- Żułek

jaaaaaaaaa pierdziu co to było ?
wychudzona Renee strzelająca z łuku

niemoralna propozycja (z początku), psychopata, trójkąt pedałów, trupy, czego tam nie było

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze nie, czeka w kolejce (kilka sezonów, będzie potrzebne trochę więcej czasu), twórcy DER PASS przyznają się do inspiracji, ale chyba nie ma co mówić o innej wersji tego samego serialu. Tera zaczynam belgijski TABULA RASA.uglak pisze: ↑20-08-2020, 21:43Oryginał widziałeś?
https://www.filmweb.pl/serial/Most+nad+ ... 011-603823
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Der Pass to zupełnie co innego, choć oczywiście z wiadomych względów są podobieństwa. Oba bdb.
- Ascetic
- uglak
Na IMDB podają, że to remake, więc pieniążki poszły do właścicieli praw.
https://player.pl/playerplus/seriale-on ... inki,25134
Guilty of being right
- Ascetic
dziękiuglak pisze: ↑20-08-2020, 23:02Na IMDB podają, że to remake, więc pieniążki poszły do właścicieli praw.
https://player.pl/playerplus/seriale-on ... inki,25134
Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
NORSEMEN- Norwegia 3 sezony po 6 ep., czas trwania jednego odcinka ok. 30 min. Komedia o wikingach. Miało być śmiesznie a jest...jeszcze śmiesznej. Zjebane poczucie humoru, absurd goni absurd, dialogi jak na jakiejś uczelni, beka ze wszystkiego. Fajne odniesienia do naszych czasów. Czarny charakter jarl Varg-miszcz. Nie chcę pisać, co i jak, to trzeba zobaczyć. Jak na razie wersje z napisami, ale chyba lepiej, słychać świetnie kaleczony angielski (pewnie celowo). Od netflixa.
- devastator77
- zahartowany metalizator

Jutro zaczynam z powtórką tego zajebistego serialu,córka przywiozła nagrane 3 pierwsze sezony,będzie ubaw po pachy,ten mały łysy chujek kradnie tu cały show i zawsze mnie rozwala.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- rasowy masterfulowicz
TIGER KING-
dokumentalny, 8 odc. O hodowcach wielkich kotów, w juesej, tyle popierdolonych postaci, sytuacji...takie rzeczy to tylko za wielką wodą. Co tam się odpierdala, to przechodzi wszelkie pojęcie. Tylko tych biednych zwierząt szkoda, kurwa, to ludzie powinni być za kratami- co bajdełej częściowo miało miejsce. Nagrywali głównego gościa non stop, stąd ten dokument. Masakra, do czego zdolni są ludzie, żeby błysnąć.
dokumentalny, 8 odc. O hodowcach wielkich kotów, w juesej, tyle popierdolonych postaci, sytuacji...takie rzeczy to tylko za wielką wodą. Co tam się odpierdala, to przechodzi wszelkie pojęcie. Tylko tych biednych zwierząt szkoda, kurwa, to ludzie powinni być za kratami- co bajdełej częściowo miało miejsce. Nagrywali głównego gościa non stop, stąd ten dokument. Masakra, do czego zdolni są ludzie, żeby błysnąć.
- maciek z klanu
Kilka stron wyżej było o tym
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nagrobek
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja po trzech odcinkach odpuściłem sobie. Nie łapię takiego poczucia humoru, za bardzo to dla nie "młodzieżowe" i śmieszne na siłę, brakuje tylko ryczącej ze śmiechu publiki w tle.szczylun pisze: ↑21-08-2020, 18:42NORSEMEN- Norwegia 3 sezony po 6 ep., czas trwania jednego odcinka ok. 30 min. Komedia o wikingach. Miało być śmiesznie a jest...jeszcze śmiesznej. Zjebane poczucie humoru, absurd goni absurd, dialogi jak na jakiejś uczelni, beka ze wszystkiego. Fajne odniesienia do naszych czasów. Czarny charakter jarl Varg-miszcz. Nie chcę pisać, co i jak, to trzeba zobaczyć. Jak na razie wersje z napisami, ale chyba lepiej, słychać świetnie kaleczony angielski (pewnie celowo). Od netflixa.
- karol
- rozkręca się
-
- rasowy masterfulowicz
DERAPAGES - ZAKŁADNIK
Francja- 6 odc.- ciekawy pomysł, dobrze się oglądało. Na podstawie powieści Pierra Lemaitre'a (też scenariusz). Achtung: w roli głównej: Eric Cantona- strzelał budy m.in. dla marsylii,man ju, w wolnych chwilach bił kibiców i malował obrazy. Netflix.
Francja- 6 odc.- ciekawy pomysł, dobrze się oglądało. Na podstawie powieści Pierra Lemaitre'a (też scenariusz). Achtung: w roli głównej: Eric Cantona- strzelał budy m.in. dla marsylii,man ju, w wolnych chwilach bił kibiców i malował obrazy. Netflix.
- Żułek
ojejku jejku 

nie wiem co napisać
główna bohaterka dała se z tym spokój więc niech to będzie odpowiedz
serial ruszy z 2 sezonem od nowa (nie wiadomo co z resztą obsady) z inną, czarną lesbą w roli głównej
aż strach myśleć co będzie ze Spider-Woman która ma być filmem
sezon 1

to było średnie, były momenty ale ogólnie bardziej żenujące niż śmieszne
ale drugi sezon (wiecej nie ma) sprawdze tak na wszelki wypadek
chetnie bym sobie przypomniał kreskówke z lat 90-tych bo pamiętam że była fajna albo pierwszy serial którego już zapomniałem
co prawda wracam do strażaków ale z superbohaterami jeszcze nie koniec

nie wiem co napisać

główna bohaterka dała se z tym spokój więc niech to będzie odpowiedz

serial ruszy z 2 sezonem od nowa (nie wiadomo co z resztą obsady) z inną, czarną lesbą w roli głównej

aż strach myśleć co będzie ze Spider-Woman która ma być filmem

sezon 1

to było średnie, były momenty ale ogólnie bardziej żenujące niż śmieszne

ale drugi sezon (wiecej nie ma) sprawdze tak na wszelki wypadek

chetnie bym sobie przypomniał kreskówke z lat 90-tych bo pamiętam że była fajna albo pierwszy serial którego już zapomniałem
co prawda wracam do strażaków ale z superbohaterami jeszcze nie koniec

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- devastator77
Trzeba będzie przyjrzeć się temu serialowi.szczylun pisze: ↑27-08-2020, 19:06DERAPAGES - ZAKŁADNIK
Eric to bardzo barwna postać,świetny piłkarz,karateka (haha),pseudo filozof,taki co to mówi i nikt kurwa nie wie o co mu chodzi,jednym słowem nieźle posrany delikwent.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?