Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- bullet
- zaczyna szaleć
Re: Behemoth v.2
Raczej rozjebane receptory dopaminowe, bez ciągłej dawki atencji nie może pewnie wytrzymać
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
To z Adamowego drzewa. Wraca sprawa "zbezczeszczania" godła Najjaśniejszej.So some idiots still claim that “The Republic of the unfaithful” Behemoth logo is a sacrilege of Polish national emblem. It is NOT in fact. But they insisted to reopen the case to investigate further. They think that copyrights of white eagle is solely owned by Poland and every other interpretation of the bird is a blasphemy. My antagonists seem to be sooo desperate to nail their favorite scapegoat to their rotten moral cross that they missed all the common sense in the narrative. They accuse us of anti-Polish act. If u ask me, spending hours in the court, engaging all the people around (journalists, judges, lawyers etc etc) spending xxx tax money on another absurd case is DEEPLY anti-Polish and it should be illegal. We all could have saved this time to do something creative, couldn’t we?
Nergal znowu przed sądem. Wystąpiono o ponowne rozpatrzenie sprawy z 2018 r. , a apelacja została rozpatrzona pozytywnie, dlatego sprawa ponownie musiała wrócić na wokandę.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Nowy materiał na horyzoncie.Sgt. Barnes pisze: ↑08-07-2020, 15:13To z Adamowego drzewa. Wraca sprawa "zbezczeszczania" godła Najjaśniejszej.So some idiots still claim that “The Republic of the unfaithful” Behemoth logo is a sacrilege of Polish national emblem. It is NOT in fact. But they insisted to reopen the case to investigate further. They think that copyrights of white eagle is solely owned by Poland and every other interpretation of the bird is a blasphemy. My antagonists seem to be sooo desperate to nail their favorite scapegoat to their rotten moral cross that they missed all the common sense in the narrative. They accuse us of anti-Polish act. If u ask me, spending hours in the court, engaging all the people around (journalists, judges, lawyers etc etc) spending xxx tax money on another absurd case is DEEPLY anti-Polish and it should be illegal. We all could have saved this time to do something creative, couldn’t we?
Nergal znowu przed sądem. Wystąpiono o ponowne rozpatrzenie sprawy z 2018 r. , a apelacja została rozpatrzona pozytywnie, dlatego sprawa ponownie musiała wrócić na wokandę.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Z jednej strony strata publicznej kasy, ale z drugiej przynajmniej jak pojedzie do sądu to nie będzie miał czasu chwalić się swoim upośledzeniem na instagramie.
Guilty of being right
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pewnie odpierdoli całą fotorelację od momentu wyjścia z domu aż do sądu. No i oczywiście symbol wiktorii musi być.
- Gotyk
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
hahahaha ja pierdolę. nie sądziłem, że można sięgnąć głębszego dna.
- vicek
Dojebaliby mu tak z 10 lat pierdla za zniewagę .
- Drone
Lepiej nie, wtedy okazałoby się, że głównym bojownikiem na froncie walki o prawa obywatelskie w dobie rządów PiS jest ów „artysta”.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- vicek
Za zniewagę godła Polskiego należy się kicie . A te jego tłumaczenia są żałosne .
-
- weteran forumowych bitew
Zanim więzienia zapełnią się znieważającymi godło, zreflektujmy się nad polską ortografią.
A przy okazji dlaczego orzełek zerka tutaj w lewo, a nie w prawo?

A przy okazji dlaczego orzełek zerka tutaj w lewo, a nie w prawo?

- ggfh
- w mackach Zła
z dzialu kultury i sztuki - 27m15s 

- Triceratops
-
-
- rasowy masterfulowicz
Gdańsk. Zjechałem sobie elegancko na piwo. Wysiadam przy kultowym miejscu dla gdańszczan "przy locie". Patrzę i nie wierzę. Stoi gość na przystanku w maseczce z trzema krzyżami Behemotha na twarzy. Kurwa, na przystanku?!! Ja wiem, ze fani metalu miękną z dnia na dzień..ale na przystanku? Rozumiem, że boją się kanarów w tramwaju, na sklepie Behemotha nie znalazłem maseczek, ale może nie ogarniam sklepu firmowego . Litość i trwoga!
Celem życia nie jest przeżycie.
- maciek z klanu
Może to sam Nergal był w Trójcy swietej
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
Typowy buntownik antypisowski wykonujacy ich zalecenia co do joty.mistrzsardu pisze: ↑18-08-2020, 23:54Gdańsk. Zjechałem sobie elegancko na piwo. Wysiadam przy kultowym miejscu dla gdańszczan "przy locie". Patrzę i nie wierzę. Stoi gość na przystanku w maseczce z trzema krzyżami Behemotha na twarzy. Kurwa, na przystanku?!! Ja wiem, ze fani metalu miękną z dnia na dzień..ale na przystanku? Rozumiem, że boją się kanarów w tramwaju, na sklepie Behemotha nie znalazłem maseczek, ale może nie ogarniam sklepu firmowego . Litość i trwoga!
woodpecker from space