Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
No, czasem się serio zastanawiam, czy Triceps nie pisze z drugiej strony lustra, alternatywnej rzeczywistości, gdzie kotom nie chce się polować, ptaki nie chcą jeść ziarna, a szympansy jedzą głównie mięso. To czasem ciekawe pod kątem zweryfikowania tego, co się już wie, można poszerzyć niektóre aspekty wiedzy, ale całościowo jednak mnie zaskakuje. Nie żeby chciało mi się o tym dyskutować, bez przesady.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
Seba, napisalem wyraznie: w Angorze jest fragment, na pierwszych stronach sa takie pionowe paski, skrotowce. Na samym dole jest zrodlo: gazwyb i tytul artykulu. O reszte szczegolow pytaj Drona, on jest czytelnikiem tej kopalni wiedzy. I nie snuj durnowatych spekulacji, jezeli cie to zadowoli moge nawet zrobic zdjecie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-08-2020, 13:37Ale podparli to czymś, czy tylko padło takie stwierdzenie? Pytam, bo jest skrajnie sprzeczne z moim doświadczeniem.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spoko spoko pytam tylko proszę pana
If you do everything right, there will be no struggle.
- Triceratops
No to po co te zaczepki o lustrze. Nigdzie nie zanegowalem tego, ze koty poluja, wszak to drapiezniki, taka ich natura. Wydalo mi sie interesujacym, ze akurat trafilem na ten artykul w Angorze i zdalem relacje z tego zdarzenia.
Zas co do tych ziaren, to podobno cos jest na rzeczy, pare razy slyszalem wlasnie cos takiego co napisales od roznych "ptasiarzy" ze tak powiem, ale nie mam zamiaru toczyc zadnego sporu czy to prawda czy nie, bo zwyczajnie mnie to nie interesuje.
Zas co do tych ziaren, to podobno cos jest na rzeczy, pare razy slyszalem wlasnie cos takiego co napisales od roznych "ptasiarzy" ze tak powiem, ale nie mam zamiaru toczyc zadnego sporu czy to prawda czy nie, bo zwyczajnie mnie to nie interesuje.
woodpecker from space
-
Wybitnie mnie wkurwia masturbowanie się rocznicą narodowego samobójstwa czyli Powstania Warszawskiego i ciche obchody 100-lecia niesamowitego zwycięstwa jakim była Bitwa Warszawska.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tak na marginesie tej rocznicy:
https://www.newsweek.pl/wiedza/historia ... lo/9702n70
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
w dziale ojczyzna wczoraj było. nawet z hatefirem, ten ^^^^ wpis by się zgadzał.
szkoda, że znów jedna opcja sobie wczorajsze święto zawłaszczyła, organizując pochód i wygłaszając hasła na które wczoraj nie powinno być miejsca.
lys på slutten av lys
-
Nikt nie bronił innym opcjom głośno świętować. Jakie to hasła?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
@Pacjent
To akurat bardzo proste:
Bitwie Warszawskiej towarzyszył Cud nad Wisłą, a lewackim mediom i antypolskim politykom pozytywne słowa na temat tego wydarzenia nie przejdą przez usta (a właściwie przez mordy).
To akurat bardzo proste:
Bitwie Warszawskiej towarzyszył Cud nad Wisłą, a lewackim mediom i antypolskim politykom pozytywne słowa na temat tego wydarzenia nie przejdą przez usta (a właściwie przez mordy).
- Ascetic
wrzucane były antylgbt hasła. moim zdaniem zupełnie bez związku.Pacjent pisze: ↑16-08-2020, 18:37Nikt nie bronił innym opcjom głośno świętować. Jakie to hasła?
lys på slutten av lys
-
Być może, bo jakby nie patrzeć pedały nas wtedy nie najechały.
Z drugiej strony można zrozumieć taką reakcję po tym jak LGBTowcy wywiesili swoje flagi na pomnikach związanych z całym spektrum historycznych wydarzeń.

- Ascetic
ja tej sytuacji nie rozumiem. uważam to za zachowanie niestosowne.
nie miejsce i nie czas. dzisiaj było miejsce i czas na manifestacji antylgbt - można sobie tutaj było dzisiaj pokrzyczeć. poobrażać. pokazać jakimi haslami się chce się pokazać. luz. jest demokracja. ale, żeby na święcie dotyczącym historii. no, dla mnie nie to miejsce.
nie miejsce i nie czas. dzisiaj było miejsce i czas na manifestacji antylgbt - można sobie tutaj było dzisiaj pokrzyczeć. poobrażać. pokazać jakimi haslami się chce się pokazać. luz. jest demokracja. ale, żeby na święcie dotyczącym historii. no, dla mnie nie to miejsce.
lys på slutten av lys
-
Ja jestem za zgodą narodową w takich momentach. Ta bitwa, ta wojna to było coś. Pozdrawiam.
- Ascetic
też. uważam, że właśnie to jest miernik, jak jako naród nie potrafimy sie spotkać, choćby raz w roku. dogadać. nawet po jednym z przedstawicieli z każdej opcji politycznej. dla mnie to jest całkowicie niezrozumiałe jak zostało to święto potraktowane. wręcz oburzające. pozdrawiam.
lys på slutten av lys
- Ascetic
czytałem. szkoda, że w tym czasie się ten artykuł pojawił. z drugiej strony dobrze, że się w ogóle pojawił. gorzki, mocny, ale wygląda na sumiennie przygotowany materiał. a, że prawda ciężka do przyjęcia. nic się nie poradzi.Drone pisze: ↑16-08-2020, 18:36Tak na marginesie tej rocznicy:
zresztą, jak ruskich nienawidzę, wczoraj w trakcie obchodów padło zdanie "że dobrze, że polacy szli po trupach bolszewików". myślę, że retoryka nienawiści niczemu dobremu nie służy. wiadomo - wojna to wojna. tyle, żeby dalej w tym grzebać na poziomie retoryki i doraźnej polityki? wolałbym nie. a ten artykuł. jak wcześniej. zły moment. sam w sobie interesujący i dobrze, że się pojawił.
lys på slutten av lys
- Żułek
nowy wygląd fejsa (ale gówno) który wejdzie od września ponoć
teraz jeszcze można się przełączyć

teraz jeszcze można się przełączyć
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Macie jakiś patent na omijanie tych wszystkich paywalli czy wykupujecie wszystko jak leci? Chętnie też bym przeczytał, ale mam tylko jeden akapit.Drone pisze: ↑16-08-2020, 18:36Tak na marginesie tej rocznicy:
A w temacie: wybitnie mnie wkurwia wrzucanie linków z paywallem.
Guilty of being right
- Ascetic
w święto było za darmo na jakimś portalu. nie wiem, czy nie na onecie. teraz nie widzę. ja czytałem bez płacenia. bo akurat za newsweek'a bym nie zapłacił.uglak pisze: ↑21-08-2020, 13:08Macie jakiś patent na omijanie tych wszystkich paywalli czy wykupujecie wszystko jak leci? Chętnie też bym przeczytał, ale mam tylko jeden akapit.Drone pisze: ↑16-08-2020, 18:36Tak na marginesie tej rocznicy:
A w temacie: wybitnie mnie wkurwia wrzucanie linków z paywallem.
to ta sama tematyka.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/pr ... 20/34526xg
https://przystanekhistoria.pl/pa2/tekst ... 91921.html
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Drone, płacisz za Newsweeka ?
- Drone
Nie płacę, gdy to wklejałem, była całość dostępna. Udostępnili widocznie z okazji cudu nad Wisłą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.