Nawet zawodowi ornitolodzy nie są w stanie rozpoznać różnic między niektórymi gatunkami w locie.Hatefire pisze: ↑13-08-2020, 17:52Dokładnie. Jesten w stanie rozróżnić sporo gatunków. Niemniej przy kaczkach się gubię. Nie wierzę że te pijusy potrafią.Drone pisze: ↑13-08-2020, 16:46
W przypadku większości gatunków już tylko "tradycja" i "kultywowanie kultury łowieckiej". Czasami, jeśli gdzieś jest sporo krukowatych, np. wron, to z radością trąbią o redukcji. Najgorsze jest to, że i tak strzelają do wszystkiego, co się rusza na niebie, bo nikt nie jest w stanie odróżnić podobnych z sylwetki gatunków łownych od niełownych. Jest to absolutna patologia i aberracja, z którą nie ma i nie powinno być żadnej dyskusji, tylko fanga w skurwiały ryj.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Znów zaczyna się szarganie świętości;
https://fakty.interia.pl/polska/news-eu ... Id,4669507
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No niemozliwe, przeciez w trojmiescie wszyscy gadajo, ze to ona byla glowa tych wszystskich biznesow.
woodpecker from space
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26 ... =BoxOpImg1
opozycja zgodna jak nigdy...
może Gowin z Karczewskim nie będą już narzekać że im nie starcza do pierwszego.....
opozycja zgodna jak nigdy...

może Gowin z Karczewskim nie będą już narzekać że im nie starcza do pierwszego.....
-
Nareszcie. Natomiast nie mam złudzeń, tu chodzi tylko o politykę. Gdyby chodziło o sprawiedliwość posadzili by Pawła A. na 2-3 lata i pewnie by chłop nadal żył. Ilość wałków w Gdańsku jest ogromna. Dolny taras jest zalewany przez wybetonowane osiedla , nie ma tej wody jak odprowadzić, kanaliza nie wyrabia. Urząd Miasta wydawał pozwolenia na lewo i prawo. Jako, że karma obecnie szybciej wraca, jednym z najczęściej zalewanych obiektów jest budynek urzędu miasta i okolice.Jimmy Boyle pisze: ↑14-08-2020, 07:49Znów zaczyna się szarganie świętości;
Celem życia nie jest przeżycie.
- Bloodcult
Obstawiam że Adamowicza odjebali ludzie z PO - prędzej czy później wyszły by na jaw jego wałki i pogrążył by partie. Zabijając go zyskali męczennika i pozbyli się najistotniejszego świadka. Do tego jeszcze mogli budować kampanie że to niby w TVP go prześladowano (jakby nie było wyciągnięcie korupcji nabiło by parę punktów pisowi więc postawiony przed sądem byłby lepszy niż martwy). Przypomnę jeszcze ze jak Adamowicz był zkonfliktowany z PO to wyborcza szczuła na niego jak mało kto XD
- SATYROS
- w mackach Zła
Kto ci chłopcze nasrał do tego pedalskiego łba?Bloodcult pisze: ↑14-08-2020, 11:37Obstawiam że Adamowicza odjebali ludzie z PO - prędzej czy później wyszły by na jaw jego wałki i pogrążył by partie. Zabijając go zyskali męczennika i pozbyli się najistotniejszego świadka. Do tego jeszcze mogli budować kampanie że to niby w TVP go prześladowano (jakby nie było wyciągnięcie korupcji nabiło by parę punktów pisowi więc postawiony przed sądem byłby lepszy niż martwy). Przypomnę jeszcze ze jak Adamowicz był zkonfliktowany z PO to wyborcza szczuła na niego jak mało kto XD
- Bloodcult
O, kolejny leming.
- Ascetic
nie znasz Satyrosa to nie oceniaj.
zapewniem, że do lemingów to mu dalej niż u mnie.
zapewniem, że do lemingów to mu dalej niż u mnie.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Nie znam ale oceniam po kulturalnej wypowiedzi i merytorycznych argumentach 

- SATYROS
- w mackach Zła
- Ascetic
wiesz, sugerowanie, żeby zamknąć kogoś z pedofilami lub gliniarzami jest słabe.
w jednym zdaniu Satyros zawarł sens. powielasz zaczytane opinie. zawsze po tej samej lini. najczęściej pisowskiej.
w jednym zdaniu Satyros zawarł sens. powielasz zaczytane opinie. zawsze po tej samej lini. najczęściej pisowskiej.
lys på slutten av lys
- SATYROS
- w mackach Zła
- nicram
Naprawdę chcesz kurwić jak ten zbiornik na spermę księży? Warto jednak pozostać przyzwoitym.

all the monsters will break your heart
- Ascetic
ja wyszedłem z tego "równania" choć przyznam, że np. takie żarty, żeby kogoś zamykać z pedofilami to mnie trochę wytrącają z równowagi. albo pisanie, że jakiś fakt miał miejsce a później pisanie, że nie było takiego faktu, a miałby miejsce, gdyby miał, a nie miał, bo nie sprawdzony, czy by miał, to też każe mi myśleć, że niestety błądzę. ale się jeszcze trzymam

a określenie Ciebie jako leminga to tylko mnie przekonuje o braku szacunku. niestety kolejna osoba co nie czyta postów kolegów, a później się dziwi, że jest niemiło.
lys på slutten av lys
- dzik
A cóż to? Zapiekło kato-faszystowską dupkę, że obrażają idoli?
dobry kościół to kościół spalony
- dzik
- Bloodcult
Po pierwsze nic mnie nie zapiekło. Po drugie nie jestem faszystą. Po trzecie ta karykatura to taki banał że nawet gdybym popierał PO to bym się wstydził to udostępniać. Po czwarte PiS to nie moi idole.
Więc jak zwykle: przyłazisz i piepszysz coś od rzeczy xD
Więc jak zwykle: przyłazisz i piepszysz coś od rzeczy xD
- Drone
- Bloodcult