ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

04-08-2020, 11:33

trup pisze:
04-08-2020, 11:32
Stawiam raczej na episkopat.
Jak czuć było z niego spermę to Janiak, jak alkohol to Głódź ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-08-2020, 13:24

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Bloodcult

04-08-2020, 14:26

To nie flagi LGBT ! Prowokacja Kurskiego !
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

04-08-2020, 14:28

Bloodcult pisze:
04-08-2020, 14:26
To nie flagi LGBT ! Prowokacja Kurskiego !
Dokładnie jak ten cały jego ślub. To nie był sakrament!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pacjent

04-08-2020, 17:05

Obrazek
W Argentynie środowisko LGBT przeprowadziło "aborcję Jezusa". To chyba w ramach zasypywania podziałów, tolerancji i walki o lepsze jutro.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 17:17

Pacjent pisze:
Obrazek
W Argentynie środowisko LGBT przeprowadziło "aborcję Jezusa". To chyba w ramach zasypywania podziałów, tolerancji i walki o lepsze jutro.
no widzisz a polsce właśnie powiedzieli, że zatrzymano kilkanaście osób, za rozwieszanie flag lgbt na najświętszych pomnikach. taka to wolność w tym naszym kraju. słabo co? jak domniema, jak konferacja będzie miała cokolwiek do powiedzenia, nie będzie ograniczać praw do wypowiadania się. zgadza się?

- oczywiście czytałem wypowiedzi pana krzysztofa na ten temat. coby uprzedzic przekaz dnia -
lys på slutten av lys
Pacjent

04-08-2020, 17:34

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
Obrazek
no widzisz a polsce właśnie powiedzieli, że zatrzymano kilkanaście osób, za rozwieszanie flag lgbt na najświętszych pomnikach. taka to wolność w tym naszym kraju. słabo co? jak domniema, jak konferacja będzie miała cokolwiek do powiedzenia, nie będzie ograniczać praw do wypowiadania się. zgadza się?

- oczywiście czytałem wypowiedzi pana krzysztofa na ten temat. coby uprzedzic przekaz dnia -
W kwestii umieszczania różnych przedmiotów na pomnikach już się tu wypowiadałem i, jako że są to akty wandalizmu (chyba, że robi się to za zgodą właściciela/zarządcy nieruchomości) jestem temu przeciwny. Natomiast wyrywanie komuś jakiejś flagi też powinno być karane jako kradzież/rozbój. W ramach wolności słowa domagałbym się legalizacji demonstracji np. Komunistycznej Partii Polski, banderowców czy nazistów, zwłaszcza że równie spaprane ideologicznie feministki demonstrują u nas bez problemów. Natomiast różne "obscena" należy monitorować ze względu na dobro dzieci by nie dopuścić do takich sytuacji:
Obrazek
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 17:57

Pacjent pisze:
04-08-2020, 17:34
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
Obrazek

W kwestii umieszczania różnych przedmiotów na pomnikach już się tu wypowiadałem i, jako że są to akty wandalizmu (chyba, że robi się to za zgodą właściciela/zarządcy nieruchomości) jestem temu przeciwny. Natomiast wyrywanie komuś jakiejś flagi też powinno być karane jako kradzież/rozbój. W ramach wolności słowa domagałbym się legalizacji demonstracji np. Komunistycznej Partii Polski, banderowców czy nazistów, zwłaszcza że równie spaprane ideologicznie feministki demonstrują u nas bez problemów. Natomiast różne "obscena" należy monitorować ze względu na dobro dzieci by nie dopuścić do takich sytuacji:
Obrazek
Obrazek
jestem w stanie zaakceptować ten punkt widzenia.

a jak ma się sprawa z takimi "plakatami". jak doskonale wiemy są wywieszane w miejscach, w których zobaczy je i dziecko i dorosły. są obsceniczne i nie niej gorszące niż goły facet.

Obrazek
lys på slutten av lys
Pacjent

04-08-2020, 18:01

To nie jest obsceniczne, ale makabryczne. Traktowałbym to tak samo jak obrazki z obozów śmierci czy z rzezi wołyńskiej tzn. czy warto je pokazywać jeśli mają walor edukacyjny i mają przed czymś przestrzec?
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 18:02

Pacjent pisze:
04-08-2020, 18:01
To nie jest obsceniczne, ale makabryczne. Traktowałbym to tak samo jak obrazki z obozów śmierci czy z rzezi wołyńskiej tzn. czy warto je pokazywać jeśli mają walor edukacyjny i mają przed czymś przestrzec?
edukacyjny powiadasz.

dziwnym trafem nie wiszą plakaty ze stołami prosektoryjnymi. też na siłe można uznać, że są "edukacyjne". może w szkołach robić lekcje poglądowe jak wygląda wypadek samochodowy, żeby po otrzymaniu prawa jazdy sie nie zabić przy nadmiernej prędkości? slajdy z trupami. mógłbym mnożyć absurdy. niestety nie potrafisz wyjść poza ideologię i zostajesz w tym samym punkcie. na upartego gej według tej logiki może powiedzieć, że goły pindol na paradzie, o którym wspominasz, ma "walor edukacyjny".
lys på slutten av lys
Pacjent

04-08-2020, 18:12

Nie upieram się przy tym tylko prezentuję uzasadnienie prezentowane np. przy okazji obrazków z Auschwitz. Natomiast seksualne "prezentacje" na oczach dzieci to już inna kwestia.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 18:24

Pacjent pisze:
04-08-2020, 18:12
Nie upieram się przy tym tylko prezentuję uzasadnienie prezentowane np. przy okazji obrazków z Auschwitz. Natomiast seksualne "prezentacje" na oczach dzieci to już inna kwestia.
dla mnie nie jest to inna kwestia. dziecku na pewny etapie, ja lub zona wyjaśnimy czym jest aborcja, czy jak np.bezpiecznie współżyć. wchodzenie w intymne sfery, przez osoby do tego nieuprawnione, w sposób bezobcesowy, jest dla mnie niesmaczne. dotyczy to gołego faceta na ulicy jak i zabortowanego płodu. w normalnych warunkach dziecko nie ma styczności z wymienionymi obrazkami i w równym stopniu wstrząśnie dzieckiem przy zetknięciu się z nimi w sytuacji, kiedy nie jest na to przygotowane.

jeszcze taka kwestia. Twoje środowisko podejmuje, że parady gejów to nic innego jak narzucanie przez mniejszość swoich poglądów większości. identycznie odbieram pokazywanie w otwartej przestrzeni plakatów z wyabortowanymi płodami. jakieś małe środowisko chce objawić swoją prawdę i swój punkt widzenia na sprawę. w zaistniałej sytuacji lepszym wyjściem byłaby np. wystawa. zainteresowani pójdą zobaczyć te makabryczne obrazki. inni nie będą na nie narażeni w sytuacji kiedy sobie tego nie życzą.
lys på slutten av lys
Pacjent

04-08-2020, 18:52

Być może. Nie jestem ultrasem makabrycznych obrazków w przestrzeni publicznej. Rozumiem cenzurę okładki drugiej płyty meksykańskiego DISGORGE. :)
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 19:03

ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem.

nie miałem co prawda takiej sposobności, ale nie widzi mi się tak z partyzanta, szukać w głowie logicznych odpowiedzi, na pytanie młodej: "tato, o co chodzi z tymi okropieństwami". wolałbym aby takie trudne tematy były przygotowane i adekwatne do sytuacji czy stanu emocjonalnego de facto obu stron rozmowy. bo to trudne tematy są.
lys på slutten av lys
Pacjent

04-08-2020, 19:05

Ascetic pisze:

nie miałem co prawda takiej sposobności, ale nie widzi mi się tak z partyzanta, szukać w głowie logicznych odpowiedzi, na pytanie młodej: "tato, o co chodzi z tymi okropieństwami". wolałbym aby takie trudne tematy były przygotowane i adekwatne do sytuacji czy stanu emocjonalnego de facto obu stron rozmowy. bo to trudne tematy są.
Jasne. Słuszna koncepcja.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-08-2020, 19:07

Pacjent pisze:
04-08-2020, 19:05
Ascetic pisze:

Jasne. Słuszna koncepcja.
:!:
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
trup

07-08-2020, 13:10

Budzi się nasza narodowa DUMA! Cześć i chwała damskim bokserom!
"Na chuj mi maska? Łona nic nie daje. No i mam problemy z oddychaniem."

https://twitter.com/i/status/1291466890670415874

""Klient" uderzył ekspedientkę bo ta zwróciła mu uwagę na brak maseczki i nie chciała go obsłużyć. "
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
uglak

07-08-2020, 13:16

Po spodenkach to raczej jakiś LPG ;-) a tak na serio to nie widzę związku między wydarzeniem a błyskotliwym komentarzem, który skopiowałeś z Twittera.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
trup

07-08-2020, 14:16

uglak pisze:
Po spodenkach to raczej jakiś LPG ;-) a tak na serio to nie widzę związku między wydarzeniem a błyskotliwym komentarzem, który skopiowałeś z Twittera.
Jest związek. Ośmielenie troglodytów do takich zachowań. Założysz się, że jest dumnym patriotą?
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

07-08-2020, 15:33

uglak pisze:
Wygląda raczej jak taki agresywny Ferdek co na zewnątrz nosi to samo co do leżenia z piwem przed telewizorem
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
ODPOWIEDZ