ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŻUŻELEK
Szkoda Bellego, coraz fajniej sobie radzi. Ruskie ścierwo jak zwykle miesza
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
No jakie ścierwo, zwykły pech gdy kolesia dźwignie na koleinie. Facet sam uderzył się w pierś i był wystraszony o francuza gdy podbiegł od razu po dzwonię. Taki popieprzony sport.
A teraz GKM - CKM
A teraz GKM - CKM
- maciek z klanu
Ruscy już nie raz pokazali że umieją spierdolic sporo. Także nie ma wytłumaczenia.
-
- postuje jak opętany!
Maciek kurwa nie pierdol. Kilka dni temu dyskutowaliśmy o Kacprze Worynie. Pytałeś mnie wtedy czy jestem z Tarnowa. To przypomnij sobie jak motocykl uciekł Kacprowi i skasował Krystiana Rempałę. Myślisz, że zrobił to specjalnie? To jest taki kurewski sport gdzie ułamek sekundy może zadecydować o czyimś życiu. Nie ferujmy więc zbyt pochopnie wyroków.maciek z klanu pisze: ↑02-08-2020, 17:53Ruscy już nie raz pokazali że umieją spierdolic sporo. Także nie ma wytłumaczenia.
- maciek z klanu
Może gdyby Rempala miał zapięty kask byłoby inaczej
-
- postuje jak opętany!
Być może skutki byłyby mniej tragiczne, ale mówimy tutaj o tym, że ktoś celowo skasował innego zawodnika.
- maciek z klanu
Nie no wiadomo że w tym wypadku zarówno Bellego jak i Woryny oba były nieszczęśliwym wypadkiem. No ale nie zmienia to tego że ruscy mnie wkurwiają. Pewnie ma ta wpływ sytuacja laguty z rowem, w sumie dwie sytuacje.
-
- postuje jak opętany!
A to rozumiemmaciek z klanu pisze: ↑02-08-2020, 18:48Nie no wiadomo że w tym wypadku zarówno Bellego jak i Woryny oba były nieszczęśliwym wypadkiem. No ale nie zmienia to tego że ruscy mnie wkurwiają. Pewnie ma ta wpływ sytuacja laguty z rowem, w sumie dwie sytuacje.

-
- postuje jak opętany!
Ech, obawiam się, że w tym roku Sparta może wypaść z pierwszej czwórki. Ale nie da się powalczyć jadąc dwoma zawodnikami. Wczoraj Motor do objechania, tyle, że kompletnie zawiódł Czugunow.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- maciek z klanu
Niestety też tak mi się wydaje że Sparta poza playoffami
-
- w mackach Zła
Włókniarz wczoraj odjechał taka kiche z dziurawym GKM...nie wiem jak mogli tego meczu nie wygrać jadąc przeciw trójce zawodników... Praktycznie każdy senior pojechał bezbarwnie, honoru ratował Miskowiak, który był fenomenalnie spasowany.
Madsen sam nie wiem, wyglądał na niedysponowanegoo fizycznie,interview przed meczem i te narzekania na ból głowy - może nie powinien przystępować do meczu w takim stanie, upadek na wyraźnym prowadzeniu. Chyba chłopak jest zajechany.
Z taką form "gwiazdorów"spod Jasnej Góry jedynymi drużynami, które mogą uprzykrzyć życie Unii Lleszno są Lublin i Zielona Góra.
Madsen sam nie wiem, wyglądał na niedysponowanegoo fizycznie,interview przed meczem i te narzekania na ból głowy - może nie powinien przystępować do meczu w takim stanie, upadek na wyraźnym prowadzeniu. Chyba chłopak jest zajechany.
Z taką form "gwiazdorów"spod Jasnej Góry jedynymi drużynami, które mogą uprzykrzyć życie Unii Lleszno są Lublin i Zielona Góra.
- devastator77
- zahartowany metalizator
Cieszy mnie wygrana Falubazu w Częstochowie,bardzo dobry mecz,niestety murzyn dalej śpi,lekkie przebudzenie ze snu Jensena.Rybnik znowu przegrywa,spadnie z ligi jak nic.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
prawda lezy gdzies posrodku. z jednej strony jak poniesie to nie ma przebacz, z drugiej kudriashov nie raz pokazywal nieodpowiedzialne zachowania. na pewno nie mial zamiaru polamac francuza. ale czy w tej sytuacji mogl polozyc motor slizgiem, a nie od razu puszczac-kwestia oceny, w koncu to nie junior.
w kazdym razie po tej kontuzji polonia rozlozona na lopatki. w poniedzialek derby ją pewnie jeszcze dobija. ale co sie apatora kurwami obrzuci-bezcenne;)
co sie ze wlokniarzem dzieje, przegrana ze stalą to juz przesada.
bo ja sobie wymyslilem, ze chcialbym zeby stal spadla, a row sie utrzymal:) bedzie przynajmniej ciekawie z transferami.
co do transferow wroclaw sie do artema ponoć przymierza...
liga szwedzka sie zaczela, ljung zaliczyl dzwon ze ja pierdole
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
sparta dzis wpierdol wylapala od stali, wiec sprawy utrzymania/spadku sie wyjasniaja.
sprawy play off jeszcze nie sa pewne, ale jak sie wroclaw nie zalapie to chyba tajski poleci z klubu. rusko nie bedzie go trzymal za taki pieniadz.
derby pomorza zgodnie z przewidywaniami dla krzyzakow. ale walka byla trzeba przyznac.
niestety za walke punktow nie daja ,polonia potrzebuje wzmocnien, na ratunek przybywa batchelor. maciek jak sadzisz? pomoze?
w zeszlym roku przyzwoite noty mial, w tym roku mam wrazenie kompletnie zlekcewazony w rowie. moze w jakims konflikcie z mrozkiem?
sprawy play off jeszcze nie sa pewne, ale jak sie wroclaw nie zalapie to chyba tajski poleci z klubu. rusko nie bedzie go trzymal za taki pieniadz.
derby pomorza zgodnie z przewidywaniami dla krzyzakow. ale walka byla trzeba przyznac.
niestety za walke punktow nie daja ,polonia potrzebuje wzmocnien, na ratunek przybywa batchelor. maciek jak sadzisz? pomoze?
w zeszlym roku przyzwoite noty mial, w tym roku mam wrazenie kompletnie zlekcewazony w rowie. moze w jakims konflikcie z mrozkiem?
- maciek z klanu
Dużo czytałem o batchelorze i ponoć kompletnie bez formy.
-
- postuje jak opętany!
Tym bardziej, że już podobno prowadzone są zaawansowane rozmowy z młodszym Łagutą.pr0metheus pisze: ↑18-08-2020, 00:25sparta dzis wpierdol wylapala od stali, wiec sprawy utrzymania/spadku sie wyjasniaja.
Niezbyt ciekawie to wygląda. Drabik jako junior to była wartość dodana, a teraz po aferze dopingowej i perypetiach osobistych to cień dawnego zawodnika. Do tego Chugunov już nie będziej juniorem a godnych następców brak. Jak duży kredyt zaufania ma Fricke i dlaczego zawodnik cyklu GP odwala taką chałę?
Dużo roboty czeka włodarzy wrocławskich.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- pr0metheus
no to sie idealnie wpasuje:) ale moglbys troche naklamac i nie niszczyc ostaniej deski ratunku:)
z drugiej strony jak gosc dostal tylko 8 biegow po tak dlugiej przerwie miedzy sezonami trudno stawiac ostateczne oceny. moze lige nizej sie odbuduje.
tez slyszalem o lagucie, pytanie kogo mialby zastapic. jesli drabika, ktorego najprawdopodobniej czeka zawieszenie to ok, ale jesli tajskiego to wciaz malo na walke o medale. predzej czy pozniej czeka sparte generalna przebudowa.Wuja pisze: ↑18-08-2020, 11:04Tym bardziej, że już podobno prowadzone są zaawansowane rozmowy z młodszym Łagutą.pr0metheus pisze: ↑18-08-2020, 00:25sparta dzis wpierdol wylapala od stali, wiec sprawy utrzymania/spadku sie wyjasniaja.
Niezbyt ciekawie to wygląda. Drabik jako junior to była wartość dodana, a teraz po aferze dopingowej i perypetiach osobistych to cień dawnego zawodnika. Do tego Chugunov już nie będziej juniorem a godnych następców brak. Jak duży kredyt zaufania ma Fricke i dlaczego zawodnik cyklu GP odwala taką chałę?
Dużo roboty czeka włodarzy wrocławskich.
wg mnie ficke ma spore problemy ze sprzetem, w koncu jak pozyczyl silniki na mecz z unia leszno to dobrze pojechal
- maciek z klanu
Myślę że pojedzie bdb. Ja go od zawsze bardzo lubię i ma pazur. Dziwię się też że go nie wystawiali.
- pr0metheus
No widzisz, od razu przyjemniejsza rozmowa:)maciek z klanu pisze: ↑18-08-2020, 16:07Myślę że pojedzie bdb. Ja go od zawsze bardzo lubię i ma pazur. Dziwię się też że go nie wystawiali.
- devastator77
Dudek i młodziki dali 3 punkty Falubazowi w meczu w Grudziądzu,murzyn lekko się przebudził,Jensen śpi dalej,Vacul słabo pojechał,widać było jakie słabe silniki ma,nie mógł nic z nich wycisnąć.
Gorzów się odradza,co cieszy,nawet mnie kibica Falubazu,nie wyobrażam sobie spadku Stali,liga bez bitwy o Lubuskie to kurwa nie liga.
Ponoć od tygodni Lublinianie kuszą Zmarzlika potężną kasa,3 miliony ponoć w grze i dodatkowo darmowy samolot na przeloty Lublin-Gorzów.Czy się skusi?Chyba nie!Gorzów to jego miejsce.
Gorzów się odradza,co cieszy,nawet mnie kibica Falubazu,nie wyobrażam sobie spadku Stali,liga bez bitwy o Lubuskie to kurwa nie liga.
Ponoć od tygodni Lublinianie kuszą Zmarzlika potężną kasa,3 miliony ponoć w grze i dodatkowo darmowy samolot na przeloty Lublin-Gorzów.Czy się skusi?Chyba nie!Gorzów to jego miejsce.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?