ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: ŻUŻELEK
Ma ciężkie przejście z juniora na seniora,wielu to przerabiało,początek zawsze bardzo trudny,ale on należy do tych lepszych i na pewno będzie jeździł lepiej.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
Uważam, że jeszcze nie umie na tyle jeździć, żeby robić już z niego gwiazdę. Na razie do najlepszych polskich zawodników troszkę jeszcze brakuje co nie zmienia faktu, że obok Smektały, Kubery czy Drabika jest nadzieją polskiego żużla na najbliższe lata. Co do cwaniakowania chodzi mi o zachowania takie jakie miewał młody Kamil Stoch na początku kariery kiedy nie zawsze wszystko szło po jego myśli. Wtedy był foch, obraza na wszystkich, itp.maciek z klanu pisze: ↑27-07-2020, 08:15Woryna i cwaniakowanie? Co ty pierdolisz.
Uważasz że nie umie jeździć? Jesteś z Tarnowa?
Sportowa złość jest bardzo ważna jednak może też powodować, że zawodnik za bardzo chce co nie zawsze przekłada się na wynik.
Nie jestem z Tarnowa.
Poza tym w zachodniej części kraju Kacper nie jest pupilkiem publiczności.
- pr0metheus
wlasnie ogladalem zloty kask , woryna calkiem niezly wystep, oczywiscie jak na kogos kto nie umie jezdzic;)
zodiac bardzo mylisz sie co do kacpra. teraz co prawda nie blyszczy , ale woryna to czolowka polskich zuzlowcow
zodiac bardzo mylisz sie co do kacpra. teraz co prawda nie blyszczy , ale woryna to czolowka polskich zuzlowcow
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Pierdolisz, miał szybki motor
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Zdefiniuj co to znaczy "czołówka". Top 10? Pewnie tak, ale trzeba wziąć pod uwagę, że 52 zawodników jest sklasyfikowanych dotychczas w tym sezonie, z czego - o ile dobrze liczę - 30 to Polacy (liczę też tych naturalizowanych).
Dla mnie top to Zmarzlik, Dudek, Janowski i Pawlicki. Reszta to już półka niżej.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
- w mackach Zła
Oglądałem wczoraj replaya SEC z Rybnika i dla mnie to On oducza się jeździć przez swoją ambicjępr0metheus pisze: ↑27-07-2020, 22:03wlasnie ogladalem zloty kask , woryna calkiem niezly wystep, oczywiscie jak na kogos kto nie umie jezdzic;)
Ale on ma 23 lata i już w ub.roku bez statusu juniora jechał.devastator77 pisze: ↑27-07-2020, 12:25Ma ciężkie przejście z juniora na seniora,wielu to przerabiało,początek zawsze bardzo trudny,ale on należy do tych lepszych i na pewno będzie jeździł lepiej.
- maciek z klanu
Można by dzielić. Bo Zmarzlik potem długo nic.. potem ktoś tam.. co do Woryny to Woryna ma mega talent, bardzo duże oczekiwania wiszą na nim. Jest bardzo młody ale pokazuje czy raczej pokazywał że umie się ścigać z najlepszymi. Jest waleczny i nie odpuszcza. Ma ten chłopak charakter. Taki Kubera np przy nim to człowiek kompletnie bez wyrazu. Nie widzę w nim tego charakteru. Ja lubię tych charakternych gości typu Darcy czy Maksym czy Patryk Dudek. I Woryna ich goni. Jak będzie się dalej rozwijał to myślę że za 3 lata może być nr1 w polsce
-
- postuje jak opętany!
Pytanie tylko czy zbyt duża presja mu pomoże czy zaszkodzi bo na chwilę obecną cały ROW opiera się na tym jednym zawodniku.maciek z klanu pisze: ↑28-07-2020, 11:55Można by dzielić. Bo Zmarzlik potem długo nic.. potem ktoś tam.. co do Woryny to Woryna ma mega talent, bardzo duże oczekiwania wiszą na nim. Jest bardzo młody ale pokazuje czy raczej pokazywał że umie się ścigać z najlepszymi. Jest waleczny i nie odpuszcza. Ma ten chłopak charakter. Taki Kubera np przy nim to człowiek kompletnie bez wyrazu. Nie widzę w nim tego charakteru. Ja lubię tych charakternych gości typu Darcy czy Maksym czy Patryk Dudek. I Woryna ich goni. Jak będzie się dalej rozwijał to myślę że za 3 lata może być nr1 w polsce
- maciek z klanu
No na chwilę obecną to na lambercie bo woryna nie jedzie 

-
- postuje jak opętany!
Chyba nie zaprzeczysz, że Kacper już od wielu lat jest kimś takim jak Zmarzlik dla Gorzowa czy kiedyś Pawliccy dla Leszna. Od lat jest typowany na lidera zespołu.

- maciek z klanu
Masz rację. W Rybniku to bozyszcze, ale zapracował sobie na to. Zarówno świetna jazda, charakterem i lojalnością w ciężkich chwilach. Plus magia jego dziadka.
Chodziło mi tylko o jego formę w tym sezonie, która jest mocno słaba. Rozumiem że na wyjazdach nie idzie, ale u siebie? Na tym specyficznym torze dwucyfrowke powinien mieć zawsze.
Chodziło mi tylko o jego formę w tym sezonie, która jest mocno słaba. Rozumiem że na wyjazdach nie idzie, ale u siebie? Na tym specyficznym torze dwucyfrowke powinien mieć zawsze.
-
- postuje jak opętany!
Sprawa oczywista ale łatwiej się jedzie gdy masz świadomość, że nawet w przypadku obniżki formy w drużynie jest ktoś kto również pociągnie pod 10 punktów. Bo trzeba też mieć na uwadze karierę indywidualną, która również się sypie gdy w drużynie nie idzie najlepiej.
Pożyjemy, zobaczymy...
Pożyjemy, zobaczymy...
- pr0metheus
nie wiem czy woryna to top 10 czy top 20. statystyki mowia co innego, bo ma aktualnie ewidentny zjazd formy. mimo wszystko wg mnie to czolowka, bo ma wszystko, zeby konkurowac z najlepszymi.Wuja pisze: ↑28-07-2020, 09:51Zdefiniuj co to znaczy "czołówka". Top 10? Pewnie tak, ale trzeba wziąć pod uwagę, że 52 zawodników jest sklasyfikowanych dotychczas w tym sezonie, z czego - o ile dobrze liczę - 30 to Polacy (liczę też tych naturalizowanych).
Dla mnie top to Zmarzlik, Dudek, Janowski i Pawlicki. Reszta to już półka niżej.
dudek np tez moglby jezdzic lepiej w tym sezonie , nie zmienia to faktu ze tez jest w tej grupie liderow
wlasnie skonczylem ogladac falubaz-unia. dobry meczyk, byki musialy sie nameczyc. vaculik mega odpalil z formą
- devastator77
Bardzo dobry mecz w Lesznie,Falubaz się postawił i był blisko remisu,a i wygrać też mógł niestety zabrakło punktów murzyna i Jensena,obaj sobie śpią w najlepsze i trzeba mieć nadzieję,że w końcu się obudzą.
Vaculik jak by jeździł w innej lidze,tylko czy tą formę utrzyma?
Vaculik jak by jeździł w innej lidze,tylko czy tą formę utrzyma?
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
Brawa dla Lamberta za majstra Europy, którego wydarł Madsenowi w ostatnim biegu. W Gnieźnie na wertepach Lambert odrobił straty, a w Toruniu dwukrotnie objechał głównego rywala,
Polonia ma pecha w tym sezonie. Najpierw juniorzy się poobijali , a na SEC straciła lidera Bellego przez gowniarski błąd Kudriashova. Ciężko będzie się utrzymać w tym sezonie.
Polonia ma pecha w tym sezonie. Najpierw juniorzy się poobijali , a na SEC straciła lidera Bellego przez gowniarski błąd Kudriashova. Ciężko będzie się utrzymać w tym sezonie.
-
- w mackach Zła
Madsen stracił mistrza w Gnieźnie, gdzie mieliśmy wykładnię umiejętności jazdy na trudniejszej nawierzchni. I Lambo - technik wyborny, wychowany na brytyjskich agrafkach - zdał celująco egzamin. Fajnie, że już jest w GP 2021 , myślę że przy utrzymaniu formy od razu powalczy o tytuł.
Nie zmienia to faktu, że Duńczyk to najlepszy żużlowiec gdzieś tak od 2018r.najczesciej wyprzedzający, najszybszy...i dlatego będę mu kibicować w GP aby wygrał, bo zwyczajnie na to złoto zasługuje. Choć ostatnio trochę się.mdczy i nawet firmowe ataki po wewnętrznej nie są tak efektywne.
A Zmarzlik odjechał genialny złoty kask gdzie bawił się z rywalami. Czekam na tegoroczne GP gdzie walka między nim Madsenem i Sajfutdinowem będzie porywająca.
Nie zmienia to faktu, że Duńczyk to najlepszy żużlowiec gdzieś tak od 2018r.najczesciej wyprzedzający, najszybszy...i dlatego będę mu kibicować w GP aby wygrał, bo zwyczajnie na to złoto zasługuje. Choć ostatnio trochę się.mdczy i nawet firmowe ataki po wewnętrznej nie są tak efektywne.
A Zmarzlik odjechał genialny złoty kask gdzie bawił się z rywalami. Czekam na tegoroczne GP gdzie walka między nim Madsenem i Sajfutdinowem będzie porywająca.
-
- w mackach Zła
Jak dla mnie to wymieniłeś trzech kompletnie różnych zawodników i osobowości. Darcy a Dudek to jak ogień i woda, chyba ciężko o bardziej jaskrawy duet zupełnie przeciwstawnych stylów jazdy na żużlumaciek z klanu pisze: ↑28-07-2020, 11:55Można by dzielić. Bo Zmarzlik potem długo nic.. potem ktoś tam.. co do Woryny to Woryna ma mega talent, bardzo duże oczekiwania wiszą na nim. Jest bardzo młody ale pokazuje czy raczej pokazywał że umie się ścigać z najlepszymi. Jest waleczny i nie odpuszcza. Ma ten chłopak charakter. Taki Kubera np przy nim to człowiek kompletnie bez wyrazu. Nie widzę w nim tego charakteru. Ja lubię tych charakternych gości typu Darcy czy Maksym czy Patryk Dudek. I Woryna ich goni. Jak będzie się dalej rozwijał to myślę że za 3 lata może być nr1 w polsce
Woryna ostatnie dni zdecydowanie zwyżka formy co cieszy. Dzisiaj walczył jak rekin, s SEC i Złotym Kasku też fajne akcje także trend zwyżkujący.
- devastator77
To prawda kolego,ale niektórzy nawet tak zdolni jak Woryna potrzebują czasu,to nie jest łatwe,większość po przejściu na seniora kiepsko sobie radzi,tylko mega zdolniachy takie jak Zmarzlik czy Dudek przechodzą płynnie i bez problemów.Maruder pisze: ↑28-07-2020, 11:45Oglądałem wczoraj replaya SEC z Rybnika i dla mnie to On oducza się jeździć przez swoją ambicjępr0metheus pisze: ↑27-07-2020, 22:03wlasnie ogladalem zloty kask , woryna calkiem niezly wystep, oczywiscie jak na kogos kto nie umie jezdzic;)
zodiac bardzo mylisz sie co do kacpra. teraz co prawda nie blyszczy , ale woryna to czolowka polskich zuzlowcowluki pokonywane na trzy razy mimo spasowanego szybkiego sprzętu to co zyskał tracił na wirażach. Kandydat nr.2 na największy zjazd formy zaraz po Fricke.
Ale on ma 23 lata i już w ub.roku bez statusu juniora jechał.devastator77 pisze: ↑27-07-2020, 12:25Ma ciężkie przejście z juniora na seniora,wielu to przerabiało,początek zawsze bardzo trudny,ale on należy do tych lepszych i na pewno będzie jeździł lepiej.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Wczoraj odbyły się 2 mecze,Falubaz rozjechał ROW,a Unia Stal i tyle o tych meczach,no może jeszcze to,że wygrana Falubazu byłaby jeszcze efektowniejsza gdyby nie 3 defekty,w tym 2 Dudka.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
jak mnie to wybitnie wkurwia. tyle czekania bylo na ten jebany zuzel, 3 mecze odjechane, strata lidera i praktycznie po sezonie.
bellego ma polamany obojczyk, lopatke i pekniety krąg t6. woffinden przy podobnej kontuzji pauzowal 2 mies. co przy obecnych realiach oznacza koniec sezonu. a dawid dobry walczak, widac bylo ze odnajduje juz te sciezki na owalu i zadna pozycja nie jest stracona. a teraz 2 liga wita, chuj by to.
kurwiaszov, ani mi sie na oczy nie pokazuj
bellego ma polamany obojczyk, lopatke i pekniety krąg t6. woffinden przy podobnej kontuzji pauzowal 2 mies. co przy obecnych realiach oznacza koniec sezonu. a dawid dobry walczak, widac bylo ze odnajduje juz te sciezki na owalu i zadna pozycja nie jest stracona. a teraz 2 liga wita, chuj by to.
kurwiaszov, ani mi sie na oczy nie pokazuj