Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
No i zajebiście. Tylko że mnie względnie interesuje polityka, nie interesują mnie jedynie personalne wyzwiska jakie ostatnio stanowią 90% tamtego tematu.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Ja tam nie wiem. Ostatnio nikogo nie przezywałem. Chociaż łapy świerzbią.
- Ascetic
sebuś jakiś Ty delikutaśny. słodziak z Ciebie. wiesz?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-07-2020, 13:32No i zajebiście. Tylko że mnie względnie interesuje polityka, nie interesują mnie jedynie personalne wyzwiska jakie ostatnio stanowią 90% tamtego tematu.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiem. Tu nie chodzi o delikatność, mnie to nie razi tak żebym się miał denerwować czy coś, po prostu przewalam oczami gdy widzę, że znowu tak naprawdę nie ma co czytać, bo wszystko to jakieś wycieczki osobiste. Tak jakbym wszedł w temat o, nie wiem, Deicide a tam 10 stron kłótni 535 z Wolffem czy coś. No wolałbym o Deicide poczytać jednak.
- Ascetic
nie dość, że delikutaśny to jeszcze wymagający. oj seba. seba. taki duży a nie wie, że tak to nie działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-07-2020, 14:02Wiem. Tu nie chodzi o delikatność, mnie to nie razi tak żebym się miał denerwować czy coś, po prostu przewalam oczami gdy widzę, że znowu tak naprawdę nie ma co czytać, bo wszystko to jakieś wycieczki osobiste. Tak jakbym wszedł w temat o, nie wiem, Deicide a tam 10 stron kłótni 535 z Wolffem czy coś. No wolałbym o Deicide poczytać jednak.
a wy tam macie jakieś leśne forum? ds-forum? opowiadacie tam sobie o druidach, uprawie mchu, zwiedzaniu zamków w pelerynkach z rzeczonego mchu? tak na kulturalnie. bez wycieczek osobistych i chamstwa? tak pytam, bo też mnie to kurwa buractwo tutaj męczy. odsapnąłbym trochę.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Niby jest jedno forum ale ja tam już nie piszę bo mało się dzieje. Życie koncentruje się jednak na fb. I tak, jest tam dużo tematów nie związanych bezpośrednio z muzyką, ale też stroną wizualną, produkcją muzyki, jakieś takie różne rzeczy. Towarzystwo jest niezwykle wręcz miłe w większości, przynajmniej wśród tych, którzy mają w dupie politykę.
- Ascetic
tylko pozazdrościć.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-07-2020, 14:28Niby jest jedno forum ale ja tam już nie piszę bo mało się dzieje. Życie koncentruje się jednak na fb. I tak, jest tam dużo tematów nie związanych bezpośrednio z muzyką, ale też stroną wizualną, produkcją muzyki, jakieś takie różne rzeczy. Towarzystwo jest niezwykle wręcz miłe w większości, przynajmniej wśród tych, którzy mają w dupie politykę.
lys på slutten av lys
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Uspokój się. To forum to jednak miejsce publiczne, którego właściciele są znani z imienia i nazwiska. Jak ktoś ich zgłosi czy podkapuje, to sprzedasz swoje książki psychotroniczne i prawoskrętną witaminę D, i zapłacisz za nich karę?Triceratops pisze: ↑11-07-2020, 08:48No takie kurioza to tylko tutaj, zamkniete forum dla garstki brudasow i zamkniety temat o wyborach. Komedia kurwa, Lucjan z Plastkiem przerwracaja sie w grobach ze smiechu. Sprawdze czy twittera i fejsa zamkneli, bo widze strach niewaski.

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Sprzedam twoja rozprawke na temat Upadku ZSRR i wplywu na black metal, oraz zestaw kamieni i kotletow z dusza. Moze byc?
Co do podkapowania to widac mierzysz swoja miara, slusznie.
Co do podkapowania to widac mierzysz swoja miara, slusznie.
woodpecker from space
Akurat co do Deicide mówiliśmy z wilkiem zawsze jednym głosem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-07-2020, 14:02Wiem. Tu nie chodzi o delikatność, mnie to nie razi tak żebym się miał denerwować czy coś, po prostu przewalam oczami gdy widzę, że znowu tak naprawdę nie ma co czytać, bo wszystko to jakieś wycieczki osobiste. Tak jakbym wszedł w temat o, nie wiem, Deicide a tam 10 stron kłótni 535 z Wolffem czy coś. No wolałbym o Deicide poczytać jednak.
- Medard
Przecieszzzz tylko zalogowani mogą czytać.Drone pisze: ↑11-07-2020, 14:53Uspokój się. To forum to jednak miejsce publiczne, którego właściciele są znani z imienia i nazwiska. Jak ktoś ich zgłosi czy podkapuje, to sprzedasz swoje książki psychotroniczne i prawoskrętną witaminę D, i zapłacisz za nich karę?Triceratops pisze: ↑11-07-2020, 08:48No takie kurioza to tylko tutaj, zamkniete forum dla garstki brudasow i zamkniety temat o wyborach. Komedia kurwa, Lucjan z Plastkiem przerwracaja sie w grobach ze smiechu. Sprawdze czy twittera i fejsa zamkneli, bo widze strach niewaski.![]()
Co prawda jest tu kilku myślicieli godnych bycia bratem bliźniakiem Rycha Petru, ale nie wierzę, że ktoś by doniósł, ani wolnościwcy, ani ukryci antifiarze tego nie zrobią.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
No ale zalogować może się każdy z ulicy. Poza tym nie rozumiem problemu. Jest przepis o ciszy wyborczej zagrożony grzywną, to w imię czego i po ryzykować? Dla rozrywki? Jak witamin jest taki mocny w gębie, to niech założy sobie forum na swoje nazwisko i niech tam zgrywa psychotronika.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
witaminD to taki typowy troll co mu się wydaje, że podkręci i ktoś poleci za nim. zły człowiek. chyba nie katolik, czy jak, czy co?Drone pisze: ↑11-07-2020, 17:35No ale zalogować może się każdy z ulicy. Poza tym nie rozumiem problemu. Jest przepis o ciszy wyborczej zagrożony grzywną, to w imię czego i po ryzykować? Dla rozrywki? Jak witamin jest taki mocny w gębie, to niech założy sobie forum na swoje nazwisko i niech tam zgrywa psychotronika.
zresztą jemu się wiele wydaje.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Te Dawnkins, wlasnie tak jest geniuszu. Podoba mi sie twoje ruki pa szwamDrone pisze: ↑11-07-2020, 17:35No ale zalogować może się każdy z ulicy. Poza tym nie rozumiem problemu. Jest przepis o ciszy wyborczej zagrożony grzywną, to w imię czego i po ryzykować? Dla rozrywki? Jak witamin jest taki mocny w gębie, to niech założy sobie forum na swoje nazwisko i niech tam zgrywa psychotronika.

Za reklame ruskiego dzieki, juz mialem kilkanascie zapytan o ksiazke i tytuly

woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
opierdolili wczoraj kwadrat sąsiadki. pełna profeska. 2 h poza domem. drzwi całe. szyby też. alarm na cicho. poszło złoto, jakieś loginy, rzeczy szybko zbywalne a nie gabarytowe.
u nas garażo-piwnica w części wspólnej też przenurana. trochę mnie hujki narozrzucały gazietki i inne dobra. bo tam mój tempel tak po niemiecku był.
w słoiku to tak na jariskę. jakieś doksy co lepiej żeby tu były gdzie są. tym smym zostaję na warcie. tym bardziej, że ostatnio tutaj jakoś dziwne się rzeczy dzieją poza tą wczorajszą. a i kwestie bezpeiczeństwa niezmknięte. huj z polskim morzem.
teraz pacz "wybitnie cieszy"
u nas garażo-piwnica w części wspólnej też przenurana. trochę mnie hujki narozrzucały gazietki i inne dobra. bo tam mój tempel tak po niemiecku był.
w słoiku to tak na jariskę. jakieś doksy co lepiej żeby tu były gdzie są. tym smym zostaję na warcie. tym bardziej, że ostatnio tutaj jakoś dziwne się rzeczy dzieją poza tą wczorajszą. a i kwestie bezpeiczeństwa niezmknięte. huj z polskim morzem.
teraz pacz "wybitnie cieszy"
-
- w mackach Zła
Zamówiłem sobie słuchawki Fostex TH610. Do roboty, bo tak wygodniej i nie trzeba się z kurierem ganiać, jak chwilowo mnie nie ma to zostawia pokój obok. Wiedząc, że przesyłka dziś dotrze,a dzień w robocie będzie spokojny, zabrałem sobie wzmacniacz słuchawkowy i okablowanie, aby delektować się Fostexami. Kurier z paczką był już po 9.00.
Zapomniałem jednak o przejściówce z dużego na małego jacka (kabel dołączony do Fostex TH610 ma tylko dużego jacka, a Chord Mojo ma tylko wejścia słuchawkowe na małego jacka). Najgorsze jest to, że ja taką przejściówkę mam w domu, tylko jakoś nie pomyślałem, aby ją zabrać....
I teraz kwitnę, a czas, żeby sobie posłuchać w spokoju muzyki w domu będę miał dopiero wieczorem.....
Zapomniałem jednak o przejściówce z dużego na małego jacka (kabel dołączony do Fostex TH610 ma tylko dużego jacka, a Chord Mojo ma tylko wejścia słuchawkowe na małego jacka). Najgorsze jest to, że ja taką przejściówkę mam w domu, tylko jakoś nie pomyślałem, aby ją zabrać....
I teraz kwitnę, a czas, żeby sobie posłuchać w spokoju muzyki w domu będę miał dopiero wieczorem.....
- Triceratops
Pojechalem sobie sprawdzic jak tam moje dzialki w lesie po tych burzach, czy duzo wykrotow, czy duzo chuje nakradli. Ogolnie ok, pare sosen powalonych do sciagniecia, stary buk i olsza. Ale tyle smieci to ja kurwa dawno nie widzialem. Dobrze, ze w traktorze woze zawsze pare workow po weglu, to sie przydaly. 2 worki pelne puszek, woreczkow, butelek itp.
woodpecker from space
- SODOMOUSE
na tydzień, dostałem gnoja na przetrzymanie. Napierdala z piłką przez 8 godzin w te i z powrotem. Gdy nie rzucisz ponownie
piłki, to nakurwia nosem po kostkach, liże łydki. Ja pierdolę co za głupie zwierze.... Ale mam już sposób na wyczerpanie jego
energii, wczoraj po lesie 15 km za mną na rowerze. To spał 9 godzin.....

piłki, to nakurwia nosem po kostkach, liże łydki. Ja pierdolę co za głupie zwierze.... Ale mam już sposób na wyczerpanie jego
energii, wczoraj po lesie 15 km za mną na rowerze. To spał 9 godzin.....

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wygląda na srogo pojebanego niedorozwoja. pewnie kumpel tego:

- SODOMOUSE
chyba tak, po jednej linii defektu genealogicznego ....
NYCHTS