odezwał się katopatus, któremu co ma myśleć każdego dnia (jak wczoraj przezkaz z PO-PIS,) podaje taki zwichrowany koleżka:;
Andrzej Sapkowski, Granica Możliwości pisze:
U nas, w Crinfrid - mruknął Boholt - trzymają takich w obórce, na łańcuchu, i dają kawałek węgla, wtedy oni na ścianach cudności malują.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Powyższe wyjaśnienie jest wystarczające, aby uświadomić sobie niekompatybilność pogańskich obchodów Halloween z chrześcijańskim świętem Wszystkich Świętych. Nie można mieszać demonów z Bogiem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Powyższe wyjaśnienie jest wystarczające, aby uświadomić sobie niekompatybilność pogańskich obchodów Halloween z chrześcijańskim świętem Wszystkich Świętych. Nie można mieszać demonów z Bogiem.
"projekt ustawy o wspieraniu tradycji."
pewnie to uwalą, ale sam fakt, że są debile co z takimi inicjatywami wychodzą, pokazuje w jakim zapiździejewie mentalnym przyszło nam żyć.
odezwał się katopatus, któremu co ma myśleć każdego dnia (jak wczoraj przezkaz z PO-PIS,) podaje taki zwichrowany koleżka:;
Cudowny strzał małego Krzysia.
jak się dobrze poszuka to zapewne znajdzie się kolejne kąski do zaserwowania. poczekam aż ideologia zwana pacjentem na nowo zacznie posuwać głodne kawałki o "wolnościowej postawie" faszoli i je wówczas zaprezentuję (bo zakładam, że to nie koniec krynicy mądrości od pana zrośniętebrwi).
Z tego wniosek, że sędzia nie tylko powinien być z nadania partyjnego, ale i kościelnego.
Mam pewną zagwozdkę z wilkołakiem, bo mi się bardziej kojarzy z lasem, a nie z piekłem, no ale specjalistą nie jestem.
Z tego wniosek, że sędzia nie tylko powinien być z nadania partyjnego, ale i kościelnego.
Mam pewną zagwozdkę z wilkołakiem, bo mi się bardziej kojarzy z lasem, a nie z piekłem, no ale specjalistą nie jestem.
myślę, że się da zrobić. zresztą chyba w historii kościoła byli tacy co wydawali wyroki będąc czynnymi księżmi (dobra forma? bo mam wątpliwości). nie pamiętam jak im tam było, ale to za złotego okresu inkwizycji miało miejsce. poza tym emilewicz na ambonie, dudeł na czarnej górze, kaczański w trwam. podmienią sie w drugą stronę i po sprawie. tam jakby wszystko mocno płynne. a ideolo to samo.
Ostatnio zmieniony 17-07-2020, 10:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm... Podejrzewałem Bosaka o absolutny cynizm w najlepszej, giertychoffskiej tradycji a on bywa jednak uroczo szczery. Ja to w sumie szanuję.
ja też i bardzo żałuję, że niedługo spłynie w kiblu historii. myślę, że niejedno byśmy się jeszcze dowiedzieli o aniołach np. upadłych. to ważne. a nawet kluczowe dla polityka i jego wyborców. a i ciekawe czy ma coś do powiedzenia na temat bezpośrednich znaków od boga. tu się nic na ten temat nie mogę dowiedzieć. no szkoda.
Ostatnio zmieniony 17-07-2020, 10:04 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
myślę, że się da zrobić. zresztą chyba w historii kościoła byli tacy co wydawali wyroki będąc czynnymi księżmi. nie pamiętam jak im tam było, ale to za złotego okresu inkwizycji miało miejsce. poza tym emilewicz na ambonie, dudeł na czarnej górze, kaczański w trwam. podmienią sie w drugą stronę i po sprawie. tam jakby wszystko mocno płynne. a ideolo to samo.
Czyli jak to się mówi TEchnOKRACJA - rządy SPECJALISTÓW.
U mnie na bloku od kilku lat rodzice z dziećmi robią te halloweenowe procesje po mieszkaniach. Chodzi po kilka grup od całkiem małych z eskortą rodziców do takich kończących podstawówkę, tym to chyba flaszkę wypada dać?
Dla dzieciaków przebieranki i słodycze to spora atrakcja, nawet raz specjalnie moje siostrzenice na to przyjechały.
Większość wpuszcza i częstuje, ale komuś się nie podobało, kilku osób nie było to im posypali mąką wycieraczki albo klamki wymazali pastą, więc trochę chamstwa też bywa przy okazji.
myślę, że się da zrobić. zresztą chyba w historii kościoła byli tacy co wydawali wyroki będąc czynnymi księżmi. nie pamiętam jak im tam było, ale to za złotego okresu inkwizycji miało miejsce. poza tym emilewicz na ambonie, dudeł na czarnej górze, kaczański w trwam. podmienią sie w drugą stronę i po sprawie. tam jakby wszystko mocno płynne. a ideolo to samo.
Czyli jak to się mówi TECHNOKRACJA - rządy SPECJALISTÓW.
a tak. w swojej branży tj. w kwestii prania na katolstwo łepetyn to w rzeczywistości nawet tacy nie najgorsi są. rząd profesjonalistów, że tak powiem. 51% polaczków dobrze się udało "wyedukować". szkoda, że nie w innych kwestiach.
dobra. nie ma co się smucić i troskać. piosenka pomoże nam jakoś tam dociągnąć do jutra. intonuję. ....haleluja ... ańdziej duda
Ostatnio zmieniony 17-07-2020, 10:15 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale czaicie, że to wszystko oznacza, że można napisać artykuł na dowolny temat, dopisać do tego jakiś postulat, dopilnować spełnienia niedotkliwych formalności i wysłać to wszystko do Sejmu, a oni będą musieli nasz tekst opublikować?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Ale czaicie, że to wszystko oznacza, że można napisać artykuł na dowolny temat, dopisać do tego jakiś postulat, dopilnować spełnienia niedotkliwych formalności i wysłać to wszystko do Sejmu, a oni będą musieli nasz tekst opublikować?
a to akurat fajnie. podobuje mi się
proponuję coś o witaminieD wysłać. petycja o uznanie witaminyD jako białko. poważka. sam się pierwszy pod tym podpiszę.
U mnie na bloku od kilku lat rodzice z dziećmi robią te halloweenowe procesje po mieszkaniach. Chodzi po kilka grup od całkiem małych z eskortą rodziców do takich kończących podstawówkę, tym to chyba flaszkę wypada dać?
Dla dzieciaków przebieranki i słodycze to spora atrakcja, nawet raz specjalnie moje siostrzenice na to przyjechały.
Większość wpuszcza i częstuje, ale komuś się nie podobało, kilku osób nie było to im posypali mąką wycieraczki albo klamki wymazali pastą, więc trochę chamstwa też bywa przy okazji.
jasne. jest to atrakcja. ja zawsze mówię młodej, że jak wróci bez krówek ciągutek to się pogniewamy. uwielbiam takie mordoklejki. z milanówka najbardziej. i ma zakaz koło opaczności boż. do tych pudełek na strzeżonym zachodzić bo tam jakiś ksiądz zboczeniec może mieszkać.
ale jak piszesz. młoda też mówi, że te śmiecie lewusy i lemingi to jakieś zwykłe chamy są. co roku spada ilość tych cuksów. ostatnio nawet się kurwa jakieś landrynki trafiły. a kiedyś to było. na bogato było. i wedlowskie. i jakieś raffaello. a teraz to sobie zęby można połamać. dziady jedne.
Ostatnio zmieniony 17-07-2020, 10:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Sugerujecie subwersję poprzez dywersję albo na odwrót?
myślę, że po prostu byśmy coś sensownego a nawet pożytecznego zrobili. petycja, projekt ust. to nie w kij dmuchał. a tak. okładka płyty cyk. że incantation przycięte pasemka. że coś nie doszło albo doszło na czas. że promka na pcv. itd. itp. kompletnie bezproduktywne działania. nie to co projekt.