POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie udawaj, że nie rozumiesz co napisałem. nie jesteś pacjentem, co wpada i mówi, Żr tego i tamtego nie rozumie. zandberg napisze to. a faszol gwiazda kuców, pan1% napisze , że geje za jaja i na latarnie. a dzień później czyszczenie kichy z kolezkami z konfy. bądź poważny. jak myślisz,że oni tak na poważnie np. co do pieniążków to jestem zmartwiony i zdziwiony. brałem Ciebie za bystrzache. zreszta co tu dużo gadać. cała kampania 1% zrobiona na pispeoo jedno zło,a później wyskakuje bonkiewicz i triceps i krzyczą „duda! duda!”. na tej zasadzie to działa. nie dziękuj za wyjaśnienie. nie trzeba.uglak pisze: ↑01-07-2020, 18:35To ja może odpowiem cytatem z Zandberga:Wacław pisze: ↑01-07-2020, 18:25
trochę nie rozumiem zarzutu. nie masz 15 lat i zapewne rozumiesz, że politykę się robi dla pieniędzy. a bez pieniędzy się jej nie robi bo się tak już nie da. to jedno. a drugie nie od dziś wiadomo od pacjenta, że Niemcy pompująw lewice a ruskie w faszystów. równowaga musi być w przyrodzie!
zarzut braku ideowości bo ktoś przytulił jakiś śmieszny pieniądz, bo te 200 k to śmiech na sali jest już z kategorii młodego człowieka poznającego świat.
ten zarzut co do lewicy i oczekiwań oponentów, że powinni być freeganami, biedować i żreć z kubłów jest dość chwytliwy ale nielogiczny. powinieneś raczej oczekiwać, że politykę robi grubas co się nażarł albo kończy żarcie i zostawi okruszki dla ciebie jako jego wybieracza.https://wiadomosci.wp.pl/adrian-zandberg-zostal-zapytany-o-zarobki-z-mila-checia-odpowiem-6417483716024449a pisze:Jestem członkiem zarządu partii Razem. Mamy taką zasadę, że jeżeli ktoś podejmuje pracę w partii, to otrzymuje pieniądze w wysokości średniego krajowego wynagrodzenia. To mój cały zarobek
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jak będziesz miał coś do powiedzenia coś jeszcze poza deklaracja głosowania na dude i ciągłego xD to nie musisz i tak się odzywać. nie wniesie nic do twojego obrazu.Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
Ostatnio zmieniony 01-07-2020, 18:47 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pacjent
Niestety każdy dzień przynosi debilizmy, niekonsekwencje i sprzeczności z ich strony. Obecnie domagają się likwidacji pomników postaci, nawet z zamierzchłej przeszłości, które otarły się o niewolnictwo, ale jednocześnie żądają by najbogatsi płacili 75% lub nawet więcej podatku od wypracowanego przez siebie dochodu. Jeśli to nie jest system wyzysku i zniewolenia to co to jest?Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Politykom nie należy wierzyć na słowo, ale jak najbardziej trzeba ich za te słowa łapać.
Guilty of being right
-
Pacjent
W porywach nawet więcej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mieliśmy połączenie wegan z przestępcami. teraz pomników z podatkami. fikoł na fikole. kilka dni nie przeglądałem tych twoich zjebanych „źródeł”. muszę nadrobić bo widzę, że ciagle coś się dodaje do arsenału i oręża retoryki.Pacjent pisze: ↑01-07-2020, 18:47Niestety każdy dzień przynosi debilizmy, niekonsekwencje i sprzeczności z ich strony. Obecnie domagają się likwidacji pomników postaci, nawet z zamierzchłej przeszłości, które otarły się o niewolnictwo, ale jednocześnie żądają by najbogatsi płacili 75% lub nawet więcej podatku od wypracowanego przez siebie dochodu. Jeśli to nie jest system wyzysku i zniewolenia to co to jest?Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie no tak. mi się wydaje, że tutaj bardziej interesujące jest jaką maja ewentualnie wizje świata i jaki
chcą go nam urządzić a nie ile planują ukraść. zakładam ze i tak ukradną a ile to się nie dowiesz i tak. a ideolo jakieś tam wprowadza i Ciebie i mnie jakos to tam dotknie. ja się bardziej na tym koncentruje. no i na gospodarce. ale jak tutaj wiemy 8 % z żółtkiem łącznie głosuje na debili co mówią, że zusu można niepłacić, wiec .... zostaje się tym samym koncentrować na zarządzaniu własnym budżetem i trzymaniu za portfel. a i jeszcze maja breche z anarchizmu tak w tzw. międzyczasie
Ostatnio zmieniony 01-07-2020, 19:04 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.
- Triceratops
Gozdyra juz lewaczkow tyra xD loluglak pisze: ↑01-07-2020, 18:35To ja może odpowiem cytatem z Zandberga:Wacław pisze: ↑01-07-2020, 18:25
trochę nie rozumiem zarzutu. nie masz 15 lat i zapewne rozumiesz, że politykę się robi dla pieniędzy. a bez pieniędzy się jej nie robi bo się tak już nie da. to jedno. a drugie nie od dziś wiadomo od pacjenta, że Niemcy pompująw lewice a ruskie w faszystów. równowaga musi być w przyrodzie!
zarzut braku ideowości bo ktoś przytulił jakiś śmieszny pieniądz, bo te 200 k to śmiech na sali jest już z kategorii młodego człowieka poznającego świat.
ten zarzut co do lewicy i oczekiwań oponentów, że powinni być freeganami, biedować i żreć z kubłów jest dość chwytliwy ale nielogiczny. powinieneś raczej oczekiwać, że politykę robi grubas co się nażarł albo kończy żarcie i zostawi okruszki dla ciebie jako jego wybieracza.Warto dodać, że cytat jest z okresu, który obejmuje to oświadczeniehttps://wiadomosci.wp.pl/adrian-zandberg-zostal-zapytany-o-zarobki-z-mila-checia-odpowiem-6417483716024449a pisze:Jestem członkiem zarządu partii Razem. Mamy taką zasadę, że jeżeli ktoś podejmuje pracę w partii, to otrzymuje pieniądze w wysokości średniego krajowego wynagrodzenia. To mój cały zarobek![]()
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
oj LOL i xD hehe
no nic. tu się już nic nie poradzi.
no nic. tu się już nic nie poradzi.
- nicram
Te jego śmieszki kojarzą mi się jednoznacznie:

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Bardzo przykro mi, co nie zmienia faktu, że poziom intelektualny, podobny.
No dobra. Waldek inteligentniejszy. O włos. 
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
właśnie ja o tym.
tak po prawdzie to nie pamietam kiedy miałem okazje obserwować taka personę. to jest jakiś ewenement i zjawisko zarazem na skale światowa. jak ten jogin co nie jadł 60 lat.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie racja, to on jest za wyzszymi podatkami dla najbogatszych a poparcie spore wiec nie smialbym sie z malego poparcia lewicy tylko dlatego ze nie mamlewicy w nazwie.Wacław pisze: ↑01-07-2020, 17:54ja to inaczej liczę. z holownia 15%.mad pisze: ↑01-07-2020, 17:26Śmieszniej jest tylko wśród lewaków - wielkie zjednoczenie, wspólny kandydat i... 2 procent poparcia. To się nazywa mocne zejście. Jestem ciągle pod wrażeniem (pozytywnym, rzecz jasna).ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-07-2020, 14:27Najbardziej podobało mi się, jak wywalono Korwina z partii KORWiN. Oby żył wiecznie, bo śmieszniej już nie będzie.
Find your flow
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
niech się śmieją. jak pisałem kilkakrotnie odnoszę wrażenie ze takie partie jak dieGrunen przez u umlaut to nurt który wchodzi do mejnstrinu politycznego. przynajmniej w Niemczech. we Francji tez zieloni zaistnieli w wyborach sprzed kilku dni. jeżeli holownia pójdzie w ta stronę i odstawi marksistów i konuchow to są perspektywy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-07-2020, 20:11W sumie racja, to on jest za wyzszymi podatkami dla najbogatszych a poparcie spore wiec nie smialbym sie z malego poparcia lewicy tylko dlatego ze nie mamlewicy w nazwie.
a że dla matolow 2+13 = 2 to już znów poza rejestrem. nic się nie zrobi z tym.
- Triceratops
Najpierw Romek, teraz Donek, wszyscy nagle kochaja Konfederacje. Chyba teraz trzeba czekac na Michnika i Lisa. Choc ten drugi juz wysmazyl wywiad z Bosakiem. Tzo te biedne durne lemingi teraz musza czuc xd
woodpecker from space
-
Pacjent
Ale pierdoły. PO i PiS mają wspólne poglądy na bardzo wiele spraw, więc nie mogą one jednocześnie łączyć i dzielić z Konfą.Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 20:33Najpierw Romek, teraz Donek, wszyscy nagle kochaja Konfederacje. Chyba teraz trzeba czekac na Michnika i Lisa. Choc ten drugi juz wysmazyl wywiad z Bosakiem. Tzo te biedne durne lemingi teraz musza czuc xd
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
A ten dalej wpycha na siłę do jednej szuflady konia z krową, bo przecież oba twory mają po cztery nogi, ogon i podobną wielkość.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.