Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2020 - II tura
Też mnie to ciekawi. Zwłaszcza, że w deklarację o niezależności zaufała spora część wyborców, a jego stacja raczej utrudniała niż naganiała nowych wyborców. Zwłaszcza, że w drugiej turze przy scenariuszu Duda-Hołownia mój głos poszedłby na Hołownie, bo deklarował sprzeciw dla głupich pomysłów PiS, a nie blokowanie PiS dla zasady.
Guilty of being right
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pewną podpowiedzią może być to, że tokfm moim zdaniem promowało hołownie. bardziej wydaje mi się niż trzaskowskiego. wyborczej nie czytam, ale zakladam, że było podobnie.uglak pisze: ↑29-06-2020, 00:25Też mnie to ciekawi. Zwłaszcza, że w deklarację o niezależności zaufała spora część wyborców, a jego stacja raczej utrudniała niż naganiała nowych wyborców. Zwłaszcza, że w drugiej turze przy scenariuszu Duda-Hołownia mój głos poszedłby na Hołownie, bo deklarował sprzeciw dla głupich pomysłów PiS, a nie blokowanie PiS dla zasady.
oceniam, że anty-kościółkowy przekaz dotarł do potencjalnych wyborców. tu się zgadzamy. więc jak wcześniej jest na to zapotrzebowanie. też jak wcześniej. ci więksi w polskiej polityce, póki ta instytucja będzie w miejscu w jakim póki co jest, będą służalczo podążać za ich szantażami i potrzebami. też pan szymon.
Poro
Nie wiem ile masz lat i chuj mnie to interesuje, ale ja nie mam aż tyle czasu. Liczę na wyrozumiałość.
-
- zaczyna szaleć
W I turze głosowałem na Bosaka. W II turze zagłosuję na Dudę. Takie mniejsze zło. Oby tylko ten tęczowym zboczeniec nie wygrał.
- Triceratops
-
- w mackach Zła
oczywiście na Dude
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A tyle było gadania, że to jedno i to samo i żadna różnica...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
pis-peło jedno zło
tak to u niektórych szło
a zaraz będzie, że trzeba wybrać mniejsze zło i takie tam
standard
tak to u niektórych szło
a zaraz będzie, że trzeba wybrać mniejsze zło i takie tam
standard
Poro
- dzik
- zahartowany metalizator
Na Trzaskowskiego. Nie ma opcji głosowania na Dudę.
dobry kościół to kościół spalony
-
Trzaskowski to Duda + LGBT i relokacja nielegalnych emigrantów, więc jest najgorszym z możliwych wyborów. Najlepszym jest bojkot.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W sensie że podpisze cokolwiek mu Kaczyński podsunie? Aha.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
PiS odkrył złoża resentymentu, urazy i złośliwości wśród ludu i głównie na tym zasadza się obecny sukces wyborczy. To jest moim zdaniem element nr 1 tej układanki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
e tam odkrył.
pozwolił podążać za swoimi emocjami. takie społeczeństwo. jak w takim leżajsku np. głownym problemem jest gej, który zapewne dawno wyjechał do rzeszowa, albo krakowa to o czym mowa. tak dotychczas sobie szeptali po domach, że tu jest polska a tak pedały i folksdojcze. teraz mogą sobie na wiecach wyborczych pokrzyczeć.
zresztą to widać po strukturze ze względu na wykształcenie kto podąża za taką nie inną retoryką.
ale bez paniki. na spokojnie. jeszcze trochę lat musi minąć, ale jestem jednak optymistą. się wyczyści. niech otwierają ten port w radomiu. niech ludzie latają, zwiedzają, niech się otwierają. wszystko to wróci ze zdwojoną siłą. zostaje zachować stoicki spokój a tu robić swoje. dzień po dniu.
Poro
Chwileczkę. Bądźmy precyzyjni. Jak na razie to za rządów Pana Andrzeja Sebastiana mamy marsze pederastów profanujących mszę świętą oraz obrzydliwy fakt, że na prezydenta narodu wybranego kandydował prawdziwy homoś obnoszący się ze swoimi preferencjami i partnerem, który notabene zasiada w ławach poselskich. Dodatkowo liczba emigrantów zalewających Najjaśniejszą nigdy, w nowoczesnej historii nie miała takiej skali. Także proszę się trzymać faktów, miast bajdurzyć chuj wie o czym. Oczywiście w jednym jesteśmy zgodni. Podobnie jak parę Komorowski-Duda, wykreślić należy zestaw Trzaskowski-Duda, ani jeden, ani drugi nie zasługuje na głos. Z tym, że patrząc od strony czysto praktycznej, najlepszą opcją jest kolejna kadencja Pana Andrzeja Sebastiana.
-
- w mackach Zła
hołownia okazał się największym krętaczem. Pokazał się na swojej konferencji z osobami z peło itp Taki to on niezależny
Pedałen go wystawiło tylko po to aby odebrał głosy Dudzie.
tszaszkowski dzisiaj w tv stał z całą bandą peło. Wszystko to tłumaczy jaki to będzie nie daj boże prezydencik.

tszaszkowski dzisiaj w tv stał z całą bandą peło. Wszystko to tłumaczy jaki to będzie nie daj boże prezydencik.
-
W sensie, że rozpęta polityczną wojnę na górze dotyczącą tych dwóch tematów, posiłkując się poparciem z UE. Wystarczy już tego gówna.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Na razie to PiS wywołuje burzę wokół tych tematów chamskimi wypowiedziami o "nieludziach" (nie Duda bo ten nie ma nic do gadania akurat, w żadnym temacie).
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Zapraszam zatem do wspólnego niezależnego i niezobowiązującego tańca. Koledzy.
-
Wojnę i histerię wywołała tępota, która nie rozumie różnicy między walką z ludźmi a walką z ideą, filozofią czy ideologią. Doszło nawet do wysypu idiotów, z których każdy identyfikuje się jako LGBT
- Hatefire
Przeprowadź się do Rosji. Tam służby państwowe do spółki z Wzburzonymi Obserwatorami (którymi nie tak dawno byłeś zachwycony) tłuką gejów bez pardonu. FSB, OMON i rosyjscy faszyści, takie otoczenie powinno ci odpowiadać. Żadnego odstępstwa od normy, wszyscy maszerują równo, zwarci i gotowi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy