Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Jeżeli to tefałen , przygotuj się na najgorsze i może się okazać, że sam wierciłeś tę dziurę.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie chcę tu bronić TVN-u, bo za np. inscenizację urodzin Hitlera należy im się wielomilionowa kara, ale czy nie jest tak, że media brukowe mają to do siebie, że przyznają racje tym, którzy więcej mówią do kamery/mikrofonu?tomaszm pisze: ↑19-06-2020, 11:42Wkurwili mnie ludzie z tvnu. Wkurwili strasznie. Po koncercie Impetuous Ritual w Wrocławiu wraz z kolegą Morbidem i naczelną reporterką tvnu oraz moją dziewczyną udaliśmy się do restauracji celem pogaduszek i miłego spędzenia czasu. To nie pierwsza moja kolaboracja z tą stacją telewizyjną ,bo jak śmierdzi chujem i trzeba znaleźć " nośny temat" to jestem pierwszy do którego napierdalają telefonem.
Temat wybuchu w Szczyrku (https://bielskobiala.wyborcza.pl/bielsk ... rects=true) myślę jest każdemu znany. Jako pełnomocnik rodzin wyciszyłem temat praktycznie całkowicie. Stała się tragedia na której media publiczne chciały zażerować .Wszyscy potrafili to uszanować ,bo przekaz był bardzo konsekwentny jeśli ktoś w tej sprawie się ze mną kontaktował. Nie, dziękuje. Stanowisko oficjalne wydamy po po opiniach biegłych .Co tvn odjebał?. Otóż z racji tego ,że konsekwentnie podziękowałem za współpracę(głównie na prośbę poszkodowanych rodzin) tvn zrobił reportaż z rodzinami bezpośrednich sprawców którzy przyczynili się do tej tragedii. Czekałem kurwa aż padnie tam moje nazwisko, że na skutek moich zażaleń siedzi cała plejada w areszcie. Moja dziewczyna podawała mi kompresy z lodem ,bo poziom skurwienia osiągnął dno największe. Szkoda ryja strzępić moi koledzy. W najniższym reportażu okaże się ,że jetem wcieleniem zła i wszyscy siedzą za niewinność
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/s ... 21202.html
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Zadałem sobie trud obejrzenia tej 10 minutowej Uwagi i muszę powiedzieć, że materiał nie broni raczej sprawców, powiedziałbym nawet, że wręcz przeciwnie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Maciek z całym szacunkiem. Powiedz ,że nie czujesz wydźwięku. Wypowiedzi żony z jednego z oskarżonych, że nie wiedzieli co robią. Kurwa jeszcze później słowa dziennikarki" kto odpowiada za tą katastrofę? Temat jest bardzo prosty. I nie ,że chuj jestem stronniczy ,bo jestem pełnomocnikiem ale lista zarzutów jest tak obszerna ,że wręcz powalająca.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- Drone
Tomek, jest faktycznie w tym dzwonieniu do firmy i pytaniu o nadzór taka sugestia, że posłano nieświadomych niczego pracowników na rzeź. Z drugiej strony dość trzeźwe wypowiedzi prokurator, że to nie ten przypadek. Więc różnie to można odbierać. Osobiście wiem, że to bzdura, że nie mieli o niczym pojęcia - sam miałem taki przypadek podłączenia przy budowie domu i pamiętam, ile było papierów, ceregieli, nadzoru i mierzenia przewiertów co do centymetra, żeby uwierzyć w bajki.
- Ascetic
tomku,:D a może się z andrzejkiem niestosownie zachowywaliście i to jest efekt tego manipula?*
niestosownie oczywiście wg pani redatorzyny
tak od razu po koncercie dzikusów. na nie wierzę, że na trzeźwo. spora odwaga
* nie oglądałe i tak zakładam a priori

tak od razu po koncercie dzikusów. na nie wierzę, że na trzeźwo. spora odwaga

* nie oglądałe i tak zakładam a priori
lys på slutten av lys
-
Trochę tak:D Andrzej gdzieś tak o 2 w nocy wyprowadzał mnie z restauracji ,bo mi pary brakło pod nogami. Kurwa śmiechu było masa. Na drugi dzień o 10 siedzieliśmy na golonku przy zmrożonej butelce, po czym moja dziewczyna przysiadła się do nas, bo jak stwierdziła nie ma sensu z nami walczyć.To był piękny weekend w Wrocławiu. Jak Andrzej tu jeszcze pisze(nie wiem,nie sledze na bieżąco Masterfula) to potwierdzi.
Mój parszywy ryj pośrodku. Ten z lewa mój Przyjaciel to Morbid. Ta z prawej to moja dziewczyna, która wałęsa się na każdym koncercie:)
Mój parszywy ryj pośrodku. Ten z lewa mój Przyjaciel to Morbid. Ta z prawej to moja dziewczyna, która wałęsa się na każdym koncercie:)
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- Maro
- weteran forumowych bitew
@ tomku tomaszynie czy jak Cię tam chuj zwał czego dobrego się spodziewasz po jakiekolwiek telewizji. ponoć jesteś prawnikiem i takie triki Cię ruszają . Litości. Ps. przestań już bredzić w swoim amoku akloholowym
- Rumburak
He he, wstawianie zdjęć tego nalanego, grubego ryja też mógłby darować. Swoją drogą Tomciu,te twoje usługi prawo-finansowe to chyba probono musisz świadczyć. Ja po tym co tu wypisujesz/wypisywałeś, nie chciałbym porady prawnej nawet dla mojego psa. Ostatnio wygrzmocił suke somsiada i może mieć kłopoty. Chyba stwierdził, że ma już dwa lata i to jego ostatni dzwonek. Rady nadzorczej nie posłuchał.
@edit
Zapomniałem o najważniejszym:
Ozzy kocham cię!
Ozzy to mój czworonożny przyjaciel. Wychlalismy razem wiele wódy i kręciliśmy się po wielu koncertach. Moja żona próbowała z tym walczyć ale stwierdziła, że z nami nie wygra.
@edit
Zapomniałem o najważniejszym:
Ozzy kocham cię!
Ozzy to mój czworonożny przyjaciel. Wychlalismy razem wiele wódy i kręciliśmy się po wielu koncertach. Moja żona próbowała z tym walczyć ale stwierdziła, że z nami nie wygra.
-
Skala jest jeszcze większa niż przypuszczałem.
https://www.money.pl/gospodarka/koronaw ... 9089a.html
A w temacie: to co wkurwia każdego z nas czyli haracze:
Pit, CIT i nieszczęsny Vat. 25 mam każdego miesiąca zjebany,
I podejście banku. Kurwa dziesięć las współpracujemy, nigdy nie robili problemów z wykupem auta na osoby fizyczne a teraz ni chuja. Pracuje ktoś w Pko bp i wytłumaczy ich podejście? Inne banki z tym nie mają problemów. Tu korespondencja
Ja:
Dodatkowe informacje: Dzień dobry. Proszę o informację w związku z chęcią wcześniejszego zakończenia umowy. Zostałem poinformowany, że wykup samochodu możliwy jest tylko przez Korzystającego. Zależy mi jednak żeby wykup był na osobę fizyczną, na mnie czyli na jednego ze wspólników Spółki. Już raz dokonywałem podobnej transakcji. Jako Kancelaria jesteśmy Państwa stałymi Klientami, posiadamy aktualnie kilkanaście pojazdów w leasingu PKOL. Nadmienię że inne firmy leasingowe nie mają podobnych z tym problemów.
Pko bp:
Odpowiadając na zarejestrowane zgłoszenie reklamacji załączone niżej uprzejmie informuję, że zgodnie z przepisami ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych (art. 23c) prawo do nabycia przedmiotu leasingu za wartość wykupu odbiegającą od wartości rynkowej przysługuje stronie umowy leasingu - Korzystającemu.
Zakończenie umowy leasingu zostało uregulowane zapisami Art. 8 Ogólnych warunków umowy leasingu. Zgodnie z nimi po zakończeniu umowy i uregulowaniu wszystkich opłat, Korzystający nabywa Przedmiot Leasingu na warunkach określonych w odrębnej umowie zobowiązującej do sprzedaży.
Finansujący, stosując się do zapisów ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, a także warunków zawartej umowy leasingu nie może zadośćuczynić Państwa prośbie o wskazanie jako Nabywcy Przedmiotu Leasingu osoby fizycznej.
W przeszłości, na wniosek Korzystającego, Finansujący w drodze indywidualnych decyzji wyrażał zgodę na sprzedaż Przedmiotu Leasingu na rzecz osoby fizycznej, jednak taki sposób postępowania nie jest dłużej praktykowany.
Informuję również, że zgodnie z ustawą o rozpatrywaniu reklamacji przez podmioty rynku finansowego i o Rzeczniku Finansowym, Korzystającemu przysługuje prawo złożenia skargi do Rzecznika Finansowego.
Oczywiście ich podejście doprowadzi do tego, że nagle wszystkie samochody będą sprzedawane jako wadliwe z zaniżonym kosztorysem , bo każdy będzie uciekał przez vatem. Meh kurwa czasem sie zastanawiam w jakim ja państwie żyje. I dlaczego rzuca się zawsze kłody pod nogi.
https://www.money.pl/gospodarka/koronaw ... 9089a.html
A w temacie: to co wkurwia każdego z nas czyli haracze:
Pit, CIT i nieszczęsny Vat. 25 mam każdego miesiąca zjebany,
I podejście banku. Kurwa dziesięć las współpracujemy, nigdy nie robili problemów z wykupem auta na osoby fizyczne a teraz ni chuja. Pracuje ktoś w Pko bp i wytłumaczy ich podejście? Inne banki z tym nie mają problemów. Tu korespondencja
Ja:
Dodatkowe informacje: Dzień dobry. Proszę o informację w związku z chęcią wcześniejszego zakończenia umowy. Zostałem poinformowany, że wykup samochodu możliwy jest tylko przez Korzystającego. Zależy mi jednak żeby wykup był na osobę fizyczną, na mnie czyli na jednego ze wspólników Spółki. Już raz dokonywałem podobnej transakcji. Jako Kancelaria jesteśmy Państwa stałymi Klientami, posiadamy aktualnie kilkanaście pojazdów w leasingu PKOL. Nadmienię że inne firmy leasingowe nie mają podobnych z tym problemów.
Pko bp:
Odpowiadając na zarejestrowane zgłoszenie reklamacji załączone niżej uprzejmie informuję, że zgodnie z przepisami ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych (art. 23c) prawo do nabycia przedmiotu leasingu za wartość wykupu odbiegającą od wartości rynkowej przysługuje stronie umowy leasingu - Korzystającemu.
Zakończenie umowy leasingu zostało uregulowane zapisami Art. 8 Ogólnych warunków umowy leasingu. Zgodnie z nimi po zakończeniu umowy i uregulowaniu wszystkich opłat, Korzystający nabywa Przedmiot Leasingu na warunkach określonych w odrębnej umowie zobowiązującej do sprzedaży.
Finansujący, stosując się do zapisów ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, a także warunków zawartej umowy leasingu nie może zadośćuczynić Państwa prośbie o wskazanie jako Nabywcy Przedmiotu Leasingu osoby fizycznej.
W przeszłości, na wniosek Korzystającego, Finansujący w drodze indywidualnych decyzji wyrażał zgodę na sprzedaż Przedmiotu Leasingu na rzecz osoby fizycznej, jednak taki sposób postępowania nie jest dłużej praktykowany.
Informuję również, że zgodnie z ustawą o rozpatrywaniu reklamacji przez podmioty rynku finansowego i o Rzeczniku Finansowym, Korzystającemu przysługuje prawo złożenia skargi do Rzecznika Finansowego.
Oczywiście ich podejście doprowadzi do tego, że nagle wszystkie samochody będą sprzedawane jako wadliwe z zaniżonym kosztorysem , bo każdy będzie uciekał przez vatem. Meh kurwa czasem sie zastanawiam w jakim ja państwie żyje. I dlaczego rzuca się zawsze kłody pod nogi.
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- Rumburak
E tam, kwadratogłowy przynudzasz. Chuj to kogo interesuje. Napisałbyś lepiej o ruchaniu jakichś grubych paszczurów na domówkach.
- Żułek
a to dopiero 1 dzień

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rumburak
Polonia wybierającą prezydenta i rząd. Ludzie mieszkający od dekad np. w USA, którzy obecną Polskę znają z TV ale muszą za wszelką cenę, wpłynąć na losy kraju z którego dawno temu zabrali nogi za pas i nie planują powrotu. Moim zdaniem powinno to wyglądać tak, że jak mieszkasz za granicą powyżej 5 lat to wypad z głosowaniem. Załatw se obywatelstwo kraju w którym mieszkasz i tam wybieraj władzę jeśli musisz. Wybory w kraju zostaw ludziom którzy w nim żyją.
- uglak
Ja poszedłbym dalej - nie było Cię w kraju przez minimum pół kadencji organu, który aktualnie się wybiera to jesteś automatycznie skreślany z listy na te wybory.
Zwłaszcza, że wcale nie potrzeba dużo czasu, żeby się zupełnie odkleić od krajowej rzeczywistości i uważać obraz w wybranych przez siebie, jedynych słusznych mediach za prawdę objawioną.
Zwłaszcza, że wcale nie potrzeba dużo czasu, żeby się zupełnie odkleić od krajowej rzeczywistości i uważać obraz w wybranych przez siebie, jedynych słusznych mediach za prawdę objawioną.
Guilty of being right
- Drone
Mam rodzinę za granicą i oni na przestrzeni ostatnich 30 lat zagłosowali tylko raz - w referendum dotyczącym EU, wychodząc z założenia, że to sprawa o większym znaczeniu i zasięgu. I teraz zagłosują po raz drugi - przeciwko Dudzie, wychodząc z identycznego, słusznego zresztą, założenia.
- Rumburak
Czy założenie słuszne czy nie, powinni to rozstrzygnąć ludzie żyjący w Polsce, nie emigranci z 30 letnim stażem. Na szczęście dla Dudy i Pisu większość Polonii w USA jest zgoła odmiennego zdania niż Twoja rodzina.
- Drone
Generalnie ja też jestem za tym, że mieszkanie tak długo poza krajem, powinno odbierać prawo wyborcze - ale skoro już to prawo istnieje, a sytuacja jest jaka, że Polska staje się pośmiewiskiem, to każdy głos się przyda. Osobiście ich przekonałem.
- uglak
USA tak. Za to UK dość mocno za PO co jest dość ironiczne, bo spora część z nich wyjechała w skutek polityki PO.
Guilty of being right
- Rumburak
Sam nie wiem z czego to wynika...Może cały czas wierzą w tą zieloną wyspę.
- Drone
Moim zdaniem to wynika z tego, że widzą, jakim zaściankiem obyczajowym jest PiS na tle Europy. W USA i Kanadzie jest głównie stara polska emigracja, która mentalnie zatrzymała się w latach 90, oni nie czują już współczesności. Wielu z nich (a z paroma rozmawiałem) dalej jest przekonana, że USA jest daleko z przodu przed Europą - jeden mi tłumaczył, że u nich to mogą wchodzić do swojego banku przez internet.